.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Question Избор на гимназия в Бургас след 7 клас ?

Здравейте От доста време ме мъчи изборът на училище след 7 клас. Мечта ми е да уча испански, затова смятам да пиша като първо желание ГРЕ Раковски - Бургас. Обаче ме притеснява това, че не е от най-елитните. За немски и английски гимназии изобщо не ми се мисли, не искам там, както казах, мечта ми е испанския. Какво е вашето мнение?

кВо речИ кВо?... Притеснява те това че не е от най-елитните ли??? Я хващай даскалото и си учи езика... не било от най-елитните...

Привет от Бургас :P Аз пък искам във френска...Не ми пука особено дали е елитна или нещо такова Избери това, което ти се учи...

Да, обаче майка ми ме натиска за английска или икономическия. Това е един от проблемите. А някой знае ли какъв е бала за испанската?

Цитирай Първоначално написано от nutellaxx Виж мнението
    Да, обаче майка ми ме натиска за английска или икономическия. Това е един от проблемите. А някой знае ли какъв е бала за испанската?
    щом е езикова от 30 нагоре

И аз съм от Бургас и също желанието ми е да уча испански и това ще пиша - стига да ме приемат ! Изобщо да не ти пука дали е елитна или не,учи си това което ти е интересно.А и другите гимназии не са толкова елитни,колкото само ги говорят.Може да се паднем и в един клас.

хахаа може, може ;д Oт кое училище си
    Последно редактирано от nutellaxx : 05-28-2012 на 11:36

Испанска 30 бал?
    и с 28 - 29 може да влезеш Апък колкото до англииска - ужасно прехвалено училище, апък за нищо не става.Само наркомански истории там

Цитирай Първоначално написано от Kettch0 Виж мнението
    Испанска 30 бал?
    и с 28 - 29 може да влезеш Апък колкото до англииска - ужасно прехвалено училище, апък за нищо не става.Само наркомански истории там
    Ми разбира се... ти кВо кой "пичага" ходи там да учи бе

Апък колкото до англииска - ужасно прехвалено училище, апък за нищо не става.Само наркомански истории там
    Да, чух много лоши отзиви от ученици ;/

Кажи на майка ти, че живота си е твой - все пак ти ще се блъскаш 5 години.Преди няколко дни и аз бях пуснала темичка за Раковски Бургас

Кажи на майка ти, че живота си е твой - все пак ти ще се блъскаш 5 години.Преди няколко дни и аз бях пуснала темичка за Раковски Бургас
    Тя дори иска лично тя да напише 1во желание, 2ро желание ;х...
    Може ли линк към темичката , търсех такива, но не успях да намеря.

Голям фен
    Завърших ГРЕ-то, ако някой има някакви въпроси да пише на ЛС ...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Механо рлз

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Механо рлз
    о не ;дд механо в най най най краен случай..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Съветвам те да не ходиш в руска.Ще пропаднеш.ГРЕ-то винаги е било прехвалено даскало за мене,ама ти си знаеш.С 28 влизаш без проблеми.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен
    В Бургас има само 1 що годе прилично даскало - ПМГ

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    В Бургас има само 1 що годе прилично даскало - ПМГ
    Мда сигурно

Идвайте в строителния, за трета година съм там и хич не съжалявам, че влязох в тази гимназия Преди 2 години я ремонтираха изцяло и сичко е 5 точки.Пишете,ако имате въпроси Не се подлъгвайте от външния вид на ПМГ/ГРЕ-то, това че има хубав двор не означава, че вътре е мега якото.

Цитирай Първоначално написано от infamous333 Виж мнението
    Идвайте в строителния, за трета година съм там и хич не съжалявам, че влязох в тази гимназия Преди 2 години я ремонтираха изцяло и сичко е 5 точки.Пишете,ако имате въпроси Не се подлъгвайте от външния вид на ПМГ/ГРЕ-то, това че има хубав двор не означава, че вътре е мега якото.
    За ПМГ-то знам, че било като кочина вътре ... така или иначе не искам да уча там. А относно строителния- не знам защо подозирам, че там образованието не е на ниво :С

Точно ГРЕ щях да ти предлагам. Лично аз исках в Английската, но уви... Приеха ме в ГРЕ мога да ти кажа, че на испанския и италианския им е по-високичък балът в сравнение с френския. Ако имаш 28.5...и нещо ще ти стигне за френската (ако искаш, де), а ако искаш италиански или испански поне 29.4-5.. и нещо. Според мен гимназията си е много добра, провеждат се DELF и PTE и там какво друго имаше и така, доволна съм. ГПАЕ-то наистина е прехвалено, осмокласниците учат в мазетата!!! Повечето излизат оттам с знания по английски, които имаме в началното образование и са пълни наркомани. Язък за хубавия език. Иначе, друго дакажа, в ГРЕ още от 8-ми клас се учи английски (4 часа седмично), а другия език (френски, италиански, испански) са 18 часа на седмица.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    В ГРЕ е добре да.Аз съм с френски език,но щом искаш испански ти си човека.Испансикят не е труден като цяло,лесно се схваща, а и нов език е винаги добре дошъл.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

не влизай в икономическия , това ще е най-голямата грешка през живота ти

Аз ще кандидатствам в търговската ... защо да е грешка да влиза там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си