- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, какво мислите за момчетата които пушат?
Според мен това е отвратително....
Споделете и вашето мнение![]()
Ха ха сега се появи и обратната тема ли
Нищо против нямам. Аз пуша, мъжа ми пуши, най-близките ми приятели и те пушат, така че може да се каже, че съм свикнала с цигареният дим.
Мразя цигарения дим, ОБОЖАВАМ да гледам как някой мъж пуши, как си държи цигарата агххх <3 О.о Адски привлекателно/възбуждащо е. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не ми пречи нито едното, нито другото. Пушех близо 10 години. От месец съм на ел. цигара, мъжът ми си пуши и не ми пречи. Не бих си избрала партньор според това дали е пушач или не.
Не ми пречи, принципно е малко кофти да целуваш пепелник , амаа честно казано няма да ме спре.
maDamn
Нямам нищо против пушачите, но имам против цигарите. Самата аз се задушавам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
— Освен това, обикновено не целувам мъже, които пушат. — съобщи Лей-Чери — Да целуваш пушач е като да облизваш пепелник. .
— И аз така съм чувал. Също така съм чувал, че да целуваш човек, който е самодоволен и нетолерантен, е като да облизваш задника на мангуста.
— Аз не съм задник на мангуста!
— А аз не съм пепелник.
4XCOKИ
На някои мъже страшно им отива. Мен ме кефи... мъж с цигара е секси. Аз също пуша. Интересното е, че все си намирам момчета, които не пушат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък точно мъже с цигари не харесвам.Приличат ми малко на г*зари тип:"Watch out.. we got a badass over here
"
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Предпочитам приятеля ми да не пуши, но ако пуши и е свестен.. няма да го върна.
По-грозно ми е да гледам жена с цигара.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Все едно ми е дали ще е момиче или момче.
За самият човек не коментирам, защото не определям хората по това дали са пушачи или не.
Но мразя цигарения дим и мразя някой да издиша буквално в лицето ми. Като цяло не обичам да съм в компания на пушачи, гадно ми е + това, че и малко се съобразяват с околните.
Една приятелка ми пушеше всяка сутрин на път до училище. Аз в 6 часа още не знам на коя земя се намирам, стомаха ми е празен, а тя ми пуфти тия боклуци, само за да ми покаже, че може. А не е като да не й бях казала поне 10832904783957 пъти, че НЕ обичам усещам мириса на цигари около и по мен.
едит: Аз не пуша, приятеля ми не пуши, най-близките ми приятели не пушат, с изключение на едно момиче, което се съобразява с останалите и не пуши, когато сме заедно.
И спря да се върти за миг земята..
4XCOKИ
Не си избирам партньор според това дали е пушач или не.
Така, че на мен не ми пречи.
Пък и не мисля, че пушенето е критерий за да бъдеш или не с един човек.
да си пуши, тя ше Омре преди мен
то густо, то пусто
Нужно ли беше да пускате "обратната" тема ? Въпроса се изчерпа според мен. Поради простата причина, че още в предната тема се обсъдиха и двете страни.
Това е едно от нещата, които изключително силно ме отблъскват. Много мразя цигарения дим и някой да ми мирише на цигари. Ако няма реалното намерение да ги отказва в близкото бъдеще, със сигурност не бих му обърнала внимание.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Еее от седмица някъде не бях пушила и заради ваща тема ми се допуши...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какво да мисля? Това е нещо, с което съм свикнала.
Всеки си преценява сам за себе си дали да се трови или не.
Единствено ако е човекът до мен държа да не се целувам с пепелник - дъвчици, бонбончета а у ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не пуша .. но нямам нищо против цигарите! Гаджето ми пуши и мен ме кефи ужасно много!Много е секси според мене един мъж с цигара в ръка .. ахх
![]()
Последно редактирано от Aanonim4eto0o : 05-30-2012 на 16:34
Да не е прекаляващо заклет, иначе съм окей.
Ако не пуши - аз също не съм пушач, но веднъж в месеца паля, тогава трябва да умее да ми прави компания, да , да се трови профилактично с мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...