- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, какво мислите за момчетата които пушат?
Не пуша, пробвала съм и просто не виждам нищо кой знае колко приятно, интересно или особено и цигарения дим ми е неприятен, но нямам нищо против, ако той пуши или мирише на цигари... пък и колкото и да е вредно, го намирам за секси..![]()
fixed
Дамм, някво готино е да си пушим двамата, въпреки че аз не пуша попринцип.веднъж в месеца паля, тогава трябва да умее да ми прави компания, да , да се трови профилактично с мен.
И впрочем, супермного ми харесва да ми мирише на тютюн и парфюм едновременно. Неговата миризма е, действа ми на подсъзнателно ниво, ау <3 И това с пепелника е адски изтъркана фраза. Рядко взима дъвка след цигара и въпреки това грам не ми пречи. Усеща се, естествено, но на мен ми харесва много.
Аз пуша, той също, но по-малко.Сексав е като пуши.
Нямаме проблеми с това.
Не е критерий, нито фактор, определящ личността.. но определено е доста отблъскващо дъхът му да смърди на цигари..
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Зависи
МНОГО ми е секси да видя някой пич,подпрян на предния капак на кола,супер небрежно седи и пуши цигара,държи я с палец и показалец и те гледа леко нагло...
а пък не обичам някой да ме прегърне и дрехите му да миришат на цигари уфф
http://www.blackheartmagazine.com/bl...ler-durden.jpg <--- e кажете ми че не е секси !!