.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Дайте ми съвет !!

Аз съм момиче на 17 години харесвам едно момче от моя клас . Искам да разбера дали ме харесва но винаги когато реша да му кажа , че го харесвам сякаш нещо ме спира . Поведението и отношението му към мен ме обърква . Винаги когато съм тъжна той го забелязва и ме пита защо , закача ме , пред няколко човека от класа ме е питал дали искам да ходя с него , но звучеше иронично . Знам , че всеки човек прави различни намеци на този когото харесват , но все трябва да има нещо по което да разбера . Много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако след секса те гушне - значи те харесва. Иначе - не

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Може и да е само приятелски настроен, кажи нещо по-подробно

Цитирай Първоначално написано от Elizabettt Виж мнението
    Може и да е само приятелски настроен, кажи нещо по-подробно
    Няколко човека ми казваха че ме харесвал и че сме си ходели , но не знам дали е вярно . В момента не се сещам конкретни случеи .

Ето съвет - Вземи и го питай бе

намекни му, ако не стане приеми нещата с усмивка и напред

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, отиди при него, хвърли се отгоре му, кажи му, че е страхотен човек, усмихни се. Той ще си покаже дали има нещо към теб. Ако каже просто едно "благодаря" коравосърдечно - няма да станат нещата. Иначе и той ще метне една усмивка, ще се зарадва, ще ти направи комплимент, тогава трябва да си сигурна, че нещата ще се наредят както ти ги желаеш
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Намекни му. Недей чака той да направи първата крачка, а и ми се струва, че той отдавна ти е намекнал за това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Не му казвай, а му го покажи. Отивай при него в междучасията, говорете си, излезте някой път. Но имай предвид, че това, че сте от един клас, понякога усложнява нещата..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Намекни му. Недей чака той да направи първата крачка, а и ми се струва, че той отдавна ти е намекнал за това.
    Да наистина може би когато се закача с мен ми намеква , но аз колкото и мило да се държа с него колкото и да се усмихвам и да отговарям на закачките му той сякаш не го забелязва , а не мога просто ей така да му истърся , че го харесвам. Когато реша да му кажа страха ми ме спира това ,че сме от един клас прави това още по зложно . Не знам какво още да направя за да се сближа с него .

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ами отговаряй на закачките му, покажи му, че и ти имаш симпатии, покани го на кафе след училище. Просто му дай да разбере, че имаш интерес и следи реакциите му. То ще си покаже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си