- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не знам защо се зачетох в бЕгЕ мама, ама...
... първо четох за обеците на езика, татуировките и се убедих колко са зле някоИ мами. После попаднах на теми, в които се говореше за раждане и за онази процедура, при която те режат там долу без упойки, без нищо, а после те шият като пуйка. О.О Бяха писали, че след като са родили не са правили секс около 2 месеца, че и повече и след това ги боляло доста време. Ужасно. О.О Вие как искате да раждате? О.О ОМГ как нещо толкова огромно минава през влагалището?! Добре де, минава от край време, но ми изглежда отвратително! Само като си помисля за нещо такова и ми се убива цялото желание за секс. ^^ А представям си какво им е на мамите и татковците след родилните процедури. Оо Една бивша съученичка учи за акушерка и просто не си представям какво й е. Аз ако го учех това никога нямаше да искам да раждам по естествен път. Не че сега искам. Оф. Защо ми трябваше да чета за обеци на езика ^^
Я и вие да се наплашите, няма само аз ^^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239838.0
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
прави безопасен секс щруди и няма да забременееш
6б3З10
Сега така мислиш. Като порастнеш 100 на 100 ще ти се промени мнението.
абе преувеличаваш
просто са мами маниачки ^^
и колкото и да са 'специалисти по всичко, а на практика - нищо', това тяхното е споделен опит все пак.
4XCOKИ
4XCOKИ
Едва ли има 20г. жена, която иска да изпикае 3 кг месо.
n00bs
Така, тва, дето ги режат без упойка, му се вика епизиотомия. Изчаква се да дойде следващата контракция и на върха й /когато болката е най-силна/, се реже. Идеята е, че не се усеща болката от разреза, а само от контракцията и ако нямаш време да направиш упойка, това те спасява.
Аз самата след като присъствам на раждане, просто в този ден не искам да погледна мъж, камо ли гол такъв. Травмиращо ми действа.
Иначе относно раждането- и цезаровото, и естественото си имат предимства. При естественото се възстановяваш по-бързо /е, ако имаш епизиотомия, ще се въргаляш месец и половина при опит да станеш от леглото, ще ти дърпат конците, ще ти е гадно, но няма да имаш болка от операция, няма да си отделена от бебето и ще си го захраниш естествено. Ако си с цезарово, ще ти го дадат след около 6 часа, а докато си под действието на упойката, акушерката вече ще го е захранила с биберон и сухо мляко./
Ако си родила с цезарово, няма да имаш никакви разкъсвания по шийката, тя ще си остане както при нераждала, няма да имаш ектропион /раничка му вика народа/, няма да има дисплазия на епитела на шийката, оттам ти пада в някаква степен риска от РМШ, няма да ти се разтегне влагалището, няма риск да те зашият на e*ем страна и да станеш отдолу като попски ръкав, нямаш риск в късна възраст /като те заобливат онези вълни и ти отпадне естрогеновото влияние върху съединителната тъкан/ от десцензус, пролапс и т. н. Въпросът е да преодолееш боденето в гръбнака.
Накратко е това. Ако имаш още въпроси и чуденки- питай.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аааааааааааааа майка му да еба, в тая тема повече няма да вляза, не раждайте, гадно е
n00bs
Аз съм 99% сигурна, че ще искам цезарово.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не мисля, че ще се стига до трето.
А имам въпрос - задължително ли остава белег след това?
Белегът е в окосмената част на границата с корема. При интрадермален шев остава все едно е драснато с молив там. Можеш да ползваш и Контрактубекс, след махането на конците или след 20-тия ден- за подробности по схемата ще питаш този, който те е оперирал.![]()
При мене е 100% сигурно че няам да раждам, вие се оправяйте![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
4XCOKИ
Кво се шашкаш само не мога да разбера. Нито си бременна, нито някой те кара да раждаш.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Последно редактирано от kalpazanka : 05-30-2012 на 17:57
Баси разглезените лигли като не можете да раждате като хората не раждайте, пачи
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
4XCOKИ
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
тц! Изобщо не съм тръгнала да раждам! Интересувам се от ВСИЧКО. Интересувам се и от охлюви, скъпоценни камъни, живота на картофите, козметиците, индианците, устройството на гъбите, консистенцията на калта и каквото си искаш още! Може и да искам бебе един ден, ама не искам да го раждам толкова касапско! >.< нИ ма ядосвай ^^
![]()
4XCOKИ
Ако искаш може да ти помогна за зачеванего.
![]()
човечетата ти си блъскат главите една в друга Ахахахаха :О
4XCOKИ
Вие сте ебати разглезените пикли. Все едно майките и бабите ви са раждали с цезарово или е имало 50 вида лекарства, че да ги пият с шепи, както правите сега.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Знаем за твойта
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy