.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    и онова рязане се нарича форцепс

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    У вас? Ти си луда. Ако има проблеми с раждането, шанса да оцелее ще бъде нищожен.
    Това, че раждането се извършва вкъщи не значи, че лягаш във ваната, стискаш зъби и действаш сама, пък к'вото стане. Водното раждане е процес, внимателно планиран предварително и се извършва под наблюдението и с помощта на квалифицирана акушерка. Коментираш без да си информирана, но реакцията ти е доста нормална, в България (и много други места) процедурата не е популярна, за разлика от доста държави, където това е доста популярен и добре приет начин за раждане и се счита за напълно нормално (напр. доста американски щати, Нова Зеландия, Англия, Холандия). Но, разбира се, такова раждане се предприема само, когато предварително се знае, че бебето е в нормална позиция и няма някакви други усложнения, които да изискват задължително хоспитализиране.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Щруделке,ти ме отказа завинаги от естественото раждане

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

А аз те мислех за пу -умна, а ти се оказа .... мама мия без коментар

Ето как наистина изглежда едно раждане.. погледни и кажи според теб има ли нещо общо с глупостите, които са ти писали в БЕГЕ НАСРАНА? /Погледни, наистина няма нищо гнусно и не показват директно нищо, просто виж родилката как се държи/....

http://socialcam.com/v/cs4nM4ks?autostart=true

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Мамите са писали за епизиотомиите след разкъсването и за секса след шиенето и епизиотомията. Плюс това клипчето, което си показал, е доста старо, защото вече никой не слуша ДСТ със стетоскоп, а се следят И маточни контракции с кардиотокограф.
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-05-2012 на 09:53

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от bai.hui. Виж мнението
    Ето как наистина изглежда едно раждане.. погледни и кажи според теб има ли нещо общо с глупостите, които са ти писали в БЕГЕ НАСРАНА? /Погледни, наистина няма нищо гнусно и не показват директно нищо, просто виж родилката как се държи/....

http://socialcam.com/v/cs4nM4ks?autostart=true
    УЖАСНО

10 букви

Трябва много, ама МНОГО да си обичам мъжа, че да имам бебе. Което също много, ама МНОГО ще обичам, като изключим факта, че изобщо не искам да раждам по естествен път (сигурна съм, че ако един ден имам бебе, няма да е нормално раждане). Не искам и да ме режат и шият при условие, че не съм болна. fuck
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-05-2012 на 09:45
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си