.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на cheburashka

Рол-они, стикове, дезодоранти

какво ползвате против изпотяване? тези Нивеи бяло/черно, ползвали ли сте ги?
    или се чудех дали да си купя някой рол-он от аптеката, vichy или не знам... нещо да препоръчате?
    не съм доволна от Фа, Гарниер, тези съм ползвала последно, не ми ги препоръчайте

писах в бързата тема, но никой не ме отрази, затова я пуснах

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И аз не съм доволна от гарниер. Ролона им за 48 часа защита е ужасен. Може би за това съм решила, че рол-оните като цяло не стават.
    Аз ползвам Нивея - обикновения, както и този с пудра.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

обаче аз искам да си взема продукт без алуминиеви соли, а не знам от тези масовите марки Дав, Нивеа, Рексона и т.н., сигурно имат всичките...

Голям фен Аватара на Starless
    И аз мислих да пусна точно същата тема .. Сега използвам Lady Speed Stick гел и съм горе/долу доволна, но много бавно съхне и оставя бели следи. Преди съм използвала и дезодоранта им - не съм доволна. Вие от какво сте най-доволни? Дезодорант, стик, рол-он? На коя фирма?

Град
    Хасково
    аз пък използвам мъжки дезодорант- райгт гард, много съм доволна от него. иначе съм използвала и стиковете на рексона и нивеа, но за сега съм най- доволна от райгт гард-а, препоръчвам ти го въпреки че е мъжки
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз си ползвам на Рексона стик и дезодорант от край време. До сега петна не съм имала, а си слагам всяка сутрин.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

загледах ги тези на Виши, някой ползвал ли ги е?

Аз ползвам всички видовее на Rexonaa (party)

Супер фен Аватара на lqlq89
    От Nivea съм най-доволна.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

кое по-точно на Нивеа?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Черно и бяло на Нивеа е отврат...стикът поне...и цапа, и не пази съвсем...като цяло съм недоволна

Виши съм използвала миналата година, като цяло е добре, пази до следващия ден...но няма аромат и има мнооого спирт и ми раздразни кожата някъде след месец /светлосинята капачка/

Сега използвам дезодорант Дав инвизибъл, но и той започна да ми дразни кожата, пази горе-долу добре /поне 12 ч/, не цапа, ама ще го сменям и него.

Най-доволжа съм от стиковете Буржоа до момента, ама ми лепнат и ме дразнят...

Иначе Гарниерът е много неприятен и не пази и ме дразни затова...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Аз ползвам това http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=23177 и съм горе-долу доволна - не оставя бели петна и има приятен аромат

Ползвала съм стик на Fa, но изобщо не ми хареса, макар че миришеше страхотно...
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Бих ти препоръчала Rexona с пудра от най-новата за 48 часа - Shower Clean FRESH. Ако често посещаваш хипермаркетите ти препоръчвам да си взимаш оттам, защото са с няколко стотинки по-евтини, но това не означава, че е забранено да си купуваш от магазина до вас или от козметиката В началото като си купих беше на Гарниер за 48 часа и почти нищо не вършеше. Но съм си доволна от Рексоната. Пробвай - няма да съжаляваш

Супер фен Аватара на marble
    Аз ползвам на LR с алое вера. Хубав е. Аз си взех целият алое вера комплект и не съм сигурна дали го има отделно.
    Иначе от drug store марките рексона е доста добър вариант. Сега имат някаква серия нови дезодоранти(дали са нови или просто опаковката е нова, незнам) и розовият мирише толкова приятно, а и като качество за тези пари е доста добре.

anonymous708973
    Guest
    Днес си взех това. Пробвах го, засега съм доволна.
    Бях се запътила да си взимам мъжкия гел на Жилет, но към това имало подарък балсам за устни от същата серия. Избрах си ей това.

Момичета, не си взимайте СТИКОВЕ от тази серия поне още 3-4 месеца. Имало дефектна партида, за която разбрали прекалено късно и тя вече е по магазините. Нещо са сгафили и миришат отвратително! Днес промоутърката беше достатъчно коректна, за да ми каже. На рол-он-ите и дезодорантите от тая серия нищо им няма, миришат си страхотно. (Жасминът е по-хубав от алоето обаче :д)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    обаче аз искам да си взема продукт без алуминиеви соли, а не знам от тези масовите марки Дав, Нивеа, Рексона и т.н., сигурно имат всичките...
    В серията pure and natural няма алуминиеви соли, написано си е даже.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В серията pure and natural няма алуминиеви соли, написано си е даже.
    ах, супер, може да ги пробвам тогава добре ли предпазват?

И аз да си кажа, значи от Garnier съм най-доволна. Нивеа, Рексона и куп други които съм ползвала ми оставят следи по дрехите и ми се съсипаха сума му потничета и блузки. Бях хвърлила око на един Буржоа (спрейче беше) ама мама пазарувала и ми купила пак Garnier.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    http://www.google.bg/imgres?q=dove+c...0ldn5Bg&zoom=1 Днес си взех това,изпробвах го вече и съм мнооого доволна!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    ах, супер, може да ги пробвам тогава добре ли предпазват?
    Засега съм доволна, а имай предвид, че попринцип ползвам мъжки дезодоранти/гел на Жилет.
    Не лепне гадно, което е доста добре. Дали оцветява бели или черни дрехи, ще проверя тия дни, обаче съм останала с впечатлението, че това е минус на дезодорантите, а не на рол-он-ите.
    Съвет, който помага: слагай си задължително след баня на подсушени подмишници преди да си легнеш.

а от къде го взе рол-она с балсам към него? навсякъде ли я има промоцията?

anonymous708973
    Guest
    От Лекси. Мотаеше се една промоутърка там, тя ми обясни. Иначе към рол-он-а няма прикрепен балсам или нещо такова.

ахааа, ами значи няма да хвана подобна промоция, но мисля да го пробвам, благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си