- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пречат ли километрите на любовта?
не
1010101
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
да
десет хиляди букви
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
много зависи да ти кажа от опит, много е трудно, не е за всеки
6б3З10
не виждам защо да пречи? Даже ако е истинска с времето и разстоянието , тя ще се подсилва![]()
Не и ако кура ти е дълъг около 200-300 км.
n00bs
Не пречат.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кура ми е 50 километра в нееректирало състояние, така че не ми е голям проблем
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
2пак фенбойчето ще ми говори за акъл![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
На връзката със сигурност пречат. : )
Ми и на връзката не пречат.
Напрежението създава конфликти, но чрез тези конфликти лъсват различия, които иначе е можело да останат скрити и да се появят в друга ситуация. Това може да донесе сътресения, но това не означава, че "пречат" на връзката, защото или се разрешават, или връзката приключва. И в двата случая profit.
Зависи от самата ситуация !
Не ми се разсъждава повече по темата, защото трябва да напиша много дълъг пост, а хич не ми се пише точно сега, защото ме е страх от времето.. и ми е притеснено
Пречат естествено. За една стабилна връзка аз разбирам да се вижда двойката поне 3-4 пъти седмично![]()
Водете връзка от разстояние и тогава ми разсъждавайте! Ама като не си имал стабилна връзка недей разсъждава много, много....
Създава се напрежение наистина, но това не пречи на връзката да съществува!
И аз мислех преди време, че никога няма да мога да водя връзка от разстояние, ама е на вече почти година...
Виждаме се на една максимум две седмици, като не броя ваканциите...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Именно. Ние говорим, защото имаме богат опит с дистанционни връзки, а вие говорите наизуст.
Ако говорим пък за стабилност, разстоянието прави връзката дори по-стабилна. Точно връзките от разстояние често издържат много по-дълго, отколкото биха издържали ако бяха нормални.
Ясно е, че разстоянието е неприятно и за двамата и не може да продължи така ако няма ясна визия, че някога двамата ще се съберат физически. Обаче често любовта е толкова силна, че партньорите са готови да преглътнат всички предизвикателства, които разстоянието причинява.
Погледнете в миналото. Мъже са отивали на война и не са се прибирали с години и жените им са ги чакали. Сега света е още по-динамичен, хората ходят да следват, ходят на стажове, на обмени, на еразмуси, мигрират. Други пък се запознават по Интернет, на екскурзия, на еразмус, на обмен и т.н. Има голяма вероятност точно някой от вас, който отрича дистанционните връзки някога да се вкара в такава.
Дистанционната връзка е съвсем естествена и човек МОЖЕ да преживее такава. Поне в днешно време има телефони, има скайп, има нискотарифни авиокомпании и дистанционните връзки не са толкова трудни за поддържане.
Има много примери за неуспешни дистанционни връзки, но има много такива и за успешни. Аз лично съм виждал и от двата типа.
Пречат, разбира се. Освен ако любовта не е виртуална![]()
Зависи от хората и най-вече от чувствата им.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не, има неща които пречат много повече![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.