.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Red face важен въпрос към момичетата

Как се обезкосмявате долу ?! Аз съм на 17 и още не съм правила секс .. Доста съм чувствителна и имам мн нисък праг на болка и затова питам най-безболезният начин за обезкосмяване .. С кола маска или епилатор много боли знам .. Казвали са ми фотоепилация но тя е доста скъпа и нямам толкова пари ..

Или търпиш за 10 мин на кола маската или се бръснеш и търпиш червените пъпки, сърбежа и грапавостта. Избирай си.

Мега фен
    Град
    <3
    омг... ами сама си си отговорила. Самобръсначка. Най-лошия вариант. Наистина.
    Има и разни кремове, ама не стига че трябва да стоиш омазана 10-15 мин в разкрачена позиция и да не мърдаш много, ами и ефекта е същия като от самобръсначката + тея мазила действат на химична основа и си е 'бало майката ако ти подразни на кожата.
    Най-добре - кола маска/епилатор. Боли много първите пъти, но след това се търпи и все едно да си скубеш веждите... долу горе...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Много зависи от кожата ти. На мен например кола маска изобщо не ми понася. Фотоепилацията е най-добрия вариант. Факт е, че е скъпа, но точно в този период пускат ваучери със страхотни намаления от които можеш да се възползваш.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    наистина депилиращите кремове не са най-добрия вариянт, но в твоя случай, с ограничени средства и непоносимост към бола е най-удачния избор

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз имам супер нисък праг на болка, но търпя на кола маска, колкото и да ме боли. После пък ми е супер гладко и комфортно, за по-дълъг период от време, а не със самобръсначката да трябва през ден да се минавам. "Трай бабо за хубост."
    Никой не е умрял от болка при обезкосмяване.

anonymous708973
    Guest
    На 17 години си и ходиш с храст?

Аз все още не съм се обезкосмявала,но мисля да го направя с кола маска.

Щом на 17 години ходиш като джунгла, пробвай да се обезкосмиш с пистолет...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много тъпо изказване. Това дали тя ходи с храст или не вас не ви бърка. Направила е своя избор, и това е. Има мъже които не обичат мацките им да са гладки. Пък и авторката е все още девствена.

Иначе, кола маска и епилатор както ти казаха. Ще търпиш. Не е кой знае какво след няколко пъти обезкосмяване.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Преди със самобръсначка, сега с епилатор от 3 години някъде.Първите няколко пъти ме боля, сега не.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На 17 години си и ходиш с храст?
    И аз това си помислих като прочетох темата.
    Както и да е, според мен най-добрия вариант е кола маска (с епилатора е малко мазохистично, ако не си свикнал). Аз лично не мога да изтърпя тая болка а и кожата ми много се възпалява от колата. Затова ползвам самобръсначка, няма друг начин, поне не ми се възпалява кожата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пък и авторката е все още девствена.
    И? Не се обезкосмяваш заради приятеля си, а заради самата теб. По тая логика, дай тия, които са сингъл през зимата съвсем космясали да ходят.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И? Не се обезкосмяваш заради приятеля си, а заради самата теб. По тая логика, дай тия, които са сингъл през зимата съвсем космясали да ходят.
    Ми, да. Какво толкова че имат косми долу? Да не би космите на другите да ви пречат да дишате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си