.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм възмутена от невежеството, тесногръдието и простотията, която чета. На 17 си?!?!?!?!?! И "не можеш да отидеш на гинеколог", защото мама ще каже нещо. Не си малка, нито си на 14г. Стегни се и порасни. Предпочиташ да си траеш за сметка на здравето си, заради някакви глупави предразсъдъци. Не си грешница.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз съм възмутена от невежеството, тесногръдието и простотията, която чета. На 17 си?!?!?!?!?! И "не можеш да отидеш на гинеколог", защото мама ще каже нещо. Не си малка, нито си на 14г. Стегни се и порасни. Предпочиташ да си траеш за сметка на здравето си, заради някакви глупави предразсъдъци. Не си грешница.
    Я по-спокойно, моля Нито ме познаваш, нито знаеш каква съм и какви са ми родителите. Не се прави на много знаеща и не спами темата. След като казвам, че не мога да отида, явно има причина и теб не те засяга каква е тя! Ако не можеш да дадеш някакъв съвет, защо изобщо пишеш?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    След като пускаш тема ще търпиш критика. Няма само да ти лижат г*за. Няма никаква причина да не отидеш на доктор при даден здравословен проблем. В това просто няма никаква логика. Друг е въпросът, че е пълно с мърляви хора към здравето си. Предпочитат да си траят. И да! Много знам.

Никъде не казваш колко си висока и той. А това е важно, защото то дава отговора на проблема ти. Интересувай се повече от здравето си, щом не ти се занимава с лекари и бъди по-добре осведомена.

Дори първият път трябва да се използва лубрикант. Да не говорим за следващите пъти. Може да имаш ожулвания, а тогава е много кофти. Срамните устни подути ли са ти? Когато продължава толкова дълго време болката, не се трае. Това е най-нежното и чувствително място на жената, и трябва да се грижиш за него.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 06-02-2012 на 15:04
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Да ти кажа и аз го имах този проблем, но имахме един период 5мес. след първия път почти всеки ден го парвихме в продължение на 3 седмици и болката определено изчезна. След тогава отново започнахме с "рядко практикуване" и не чувствам болка! От различни градове сме, а вие щом сте от един както по-горе казаха - правете го възможно по честичко! Успех!!!
    24.12.2010

Цитирай Първоначално написано от anonymous951 Виж мнението
    След колко време се нормализираха нещата и да - и аз имам някакво странно течение после - без мирис е, но го има. И крак влиза вика ;дд дано ;д
    Миии ние живеем малко далечко така че ми се случва като цяло да го правя веднъж-дваж в месеца така че за около 4 месеца може би... Иначе гледам вие живеете близко нямате проблем да го правте по-често, пък нали знаеш-боли те сега, после като спре ще оцениш по-качествено удоволствието

Благодаря много на всички за отговорите, много ми помогнахте, а ledenakrasota - не, слава богу нямам ожулвания, а това за височината не виждам много смисъла - аз съм висока 1.70 и той също. И определено се грижа за здравето си, няма страшно

Повече от фен Аватара на Scarface_
    а бе пичове вие нормални ли сте 3 пръста момичето няма впредвид , че е широк 3 пръста а дебел ... което не е много . Проблема наистина е ,че секса не е достатъчен ,,, С повече практика и добра нагласа от твоя страна ще отмине и повече игра преди секса... не се отчайвай
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Благодаря ти Scarface_
    Днес се пробвахме пак и беше по-добре, утре ще си вземем лубрикант и тези дни пак ще пробваме, но той заминава да работи на 15 юни да работи и не знам как ще стане. Днес веднага след това като отидох до тоалетната имах обилно кафяво течение, но ми казаха, че било нормално. На вас случвало ли ви се е ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да, случвало ми се е, нормално е. Би трябвало да мине до 1-2 дена.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anonymous951 Виж мнението
    Благодаря ти Scarface_
    Днес се пробвахме пак и беше по-добре, утре ще си вземем лубрикант и тези дни пак ще пробваме, но той заминава да работи на 15 юни да работи и не знам как ще стане. Днес веднага след това като отидох до тоалетната имах обилно кафяво течение, но ми казаха, че било нормално. На вас случвало ли ви се е ?
    Случва се при по-груб секс. До ден два би трябвало да ти мине.

Повече от фен Аватара на babati
    За никакъв дебел не става въпрос тук най-вероятно. Има голяма вероятност (и според мен е така) проблема да ти е медицински. Не искам да те плаша, но може да е от микробна инфекция до доста по-сериозни проблеми. Колкото по-бързо отидеш на лекар (и не един, а двама различни за да не е едно мнение), толкова по-добре. Може и да не съм прав, но аз небих рискувал на твое място. Срам те е, но после да не си биеш главата колко си била проста и защо не си отишла докато е било време.

Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    За никакъв дебел не става въпрос тук най-вероятно. Има голяма вероятност (и според мен е така) проблема да ти е медицински. Не искам да те плаша, но може да е от микробна инфекция до доста по-сериозни проблеми. Колкото по-бързо отидеш на лекар (и не един, а двама различни за да не е едно мнение), толкова по-добре. Може и да не съм прав, но аз небих рискувал на твое място. Срам те е, но после да не си биеш главата колко си била проста и защо не си отишла докато е било време.
    Имам перфектна лична хигиена ( въпреки че това не е гаранция, че няма да се получи инфекция ) слва богу нямам сериозни оплаквания засега, а само бяло течение от времe на времe, за което съм ходила неведнъж на преглед и се установи, че е от пубертета. Проблема е в дебелината и в това че съм доста тясна, най-вече, че съм тясна. Взехме си вчера лубрикант и да се надяваме, че вече всичко ще е наред.

А вчера ходихме на море, водата беше супер мръсна, и като се прибрах имах доста обилно течение - бледо такова, отново без мирис. Дали е възможно да е нещо от мръсната вода или е по-скоро от секса предния ден ? Иначе се мих 2 пъти след това с Lactacyd ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си