- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СИЛНА БОЛКА ПРИ ПРОНИКВАНЕ Моля ви, дайте ми съвет !!!
Аз съм възмутена от невежеството, тесногръдието и простотията, която чета. На 17 си?!?!?!?!?! И "не можеш да отидеш на гинеколог", защото мама ще каже нещо.![]()
Не си малка, нито си на 14г. Стегни се и порасни.
Предпочиташ да си траеш за сметка на здравето си, заради някакви глупави предразсъдъци. Не си грешница.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Я по-спокойно, моляНито ме познаваш, нито знаеш каква съм и какви са ми родителите. Не се прави на много знаеща и не спами темата. След като казвам, че не мога да отида, явно има причина и теб не те засяга каква е тя! Ако не можеш да дадеш някакъв съвет, защо изобщо пишеш?
След като пускаш тема ще търпиш критика. Няма само да ти лижат г*за. Няма никаква причина да не отидеш на доктор при даден здравословен проблем. В това просто няма никаква логика.Друг е въпросът, че е пълно с мърляви хора към здравето си. Предпочитат да си траят. И да! Много знам.
Никъде не казваш колко си висока и той. А това е важно, защото то дава отговора на проблема ти.Интересувай се повече от здравето си, щом не ти се занимава с лекари и бъди по-добре осведомена.
Дори първият път трябва да се използва лубрикант. Да не говорим за следващите пъти. Може да имаш ожулвания, а тогава е много кофти. Срамните устни подути ли са ти? Когато продължава толкова дълго време болката, не се трае. Това е най-нежното и чувствително място на жената, и трябва да се грижиш за него.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 06-02-2012 на 15:04
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да ти кажа и аз го имах този проблем, но имахме един период 5мес. след първия път почти всеки ден го парвихме в продължение на 3 седмици и болката определено изчезна. След тогава отново започнахме с "рядко практикуване" и не чувствам болка! От различни градове сме, а вие щом сте от един както по-горе казаха - правете го възможно по честичко! Успех!!!
24.12.2010
Миии ние живеем малко далечко така че ми се случва като цяло да го правя веднъж-дваж в месеца така че за около 4 месеца може би... Иначе гледам вие живеете близко нямате проблем да го правте по-често, пък нали знаеш-боли те сега, после като спре ще оцениш по-качествено удоволствието![]()
Благодаря много на всички за отговорите, много ми помогнахте, а ledenakrasota - не, слава богу нямам ожулвания, а това за височината не виждам много смисъла - аз съм висока 1.70 и той също. И определено се грижа за здравето си, няма страшно![]()
а бе пичове вие нормални ли сте 3 пръста момичето няма впредвид , че е широк 3 пръста а дебел ... което не е много . Проблема наистина е ,че секса не е достатъчен ,,, С повече практика и добра нагласа от твоя страна ще отминеи повече игра преди секса... не се отчайвай
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Благодаря ти Scarface_
Днес се пробвахме пак и беше по-добре, утре ще си вземем лубрикант и тези дни пак ще пробваме, но той заминава да работи на 15 юни да работи и не знам как ще стане. Днес веднага след това като отидох до тоалетната имах обилно кафяво течение, но ми казаха, че било нормално. На вас случвало ли ви се е ?
Да, случвало ми се е, нормално е. Би трябвало да мине до 1-2 дена.
За никакъв дебел не става въпрос тук най-вероятно. Има голяма вероятност (и според мен е така) проблема да ти е медицински. Не искам да те плаша, но може да е от микробна инфекция до доста по-сериозни проблеми. Колкото по-бързо отидеш на лекар (и не един, а двама различни за да не е едно мнение), толкова по-добре. Може и да не съм прав, но аз небих рискувал на твое място. Срам те е, но после да не си биеш главата колко си била проста и защо не си отишла докато е било време.
Имам перфектна лична хигиена ( въпреки че това не е гаранция, че няма да се получи инфекция ) слва богу нямам сериозни оплаквания засега, а само бяло течение от времe на времe, за което съм ходила неведнъж на преглед и се установи, че е от пубертета. Проблема е в дебелината и в това че съм доста тясна, най-вече, че съм тясна. Взехме си вчера лубрикант и да се надяваме, че вече всичко ще е наред.
А вчера ходихме на море, водата беше супер мръсна, и като се прибрах имах доста обилно течение - бледо такова, отново без мирис. Дали е възможно да е нещо от мръсната вода или е по-скоро от секса предния ден ? Иначе се мих 2 пъти след това с Lactacyd ...