.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от M297 Виж мнението
    Смесица е от най-различни неща, но това не значи, че пророчествата не са верни. Откъде ще знаят преди хиляди години какво ще стане, че жълтата раса ще завладее света и т.н.?
    Никога не са го предвиждали.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Аре да викаме и Дама Пика ся
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Съгласен съм. Но в такъв случай мнението ти няма да има особена тежест, защото се позовава на косвени източници.
    Точно това обясних по-горе - че за повечето хора би било по-логично да следват на сляпо мненията на други (подбрани) хора, отколкото да си правят тяхни собствени, защото тяхната преценка е по-лоша. Но също така трябва да призная, че поста ми не доказва, че религиите са неверни, а може би доказва единствено, че е вероятно да имам убедителни за мен причини да вярвам това.
    Цитирай Първоначално написано от M297 Виж мнението
    Не знам, не съм чел. Но за други неща има съвпадения като това е едно от тях за купуването и продаването ако го пише.
    Точно идеята е в там, че няма пророчества, които да са се сбъдвали и да не са били толкова общи, че шанса да се сбъдне нещо което да пасва на пророчеството да е поне 10%. Ако имаше поне едно такова, достатъчно е да го публикуваш в научно общество + доказателствата че е било предвидено и ти обещавам, че утре целия свят ще е различен.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си