- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде ще пушим сега
Много ме изкефи Волен, като каза, че за първи път Хитлер е въвел тази забрана и ако беше жив щеше да ни завиди за демокрацията.![]()
Това, че вие не можете да си намерите компания, в която всеки да има равен глас и никой да не се чувства пренебрегнат си е ваш проблем. При нас има 3-ма непушача, на двама от които не им пречи, третия, когато е казал, че не иска да се пуши, не се е пушело и никога не е имало проблем. Заради него се е налагало да сядаме доста често и в заведения за непушачи и също няма проблем. Тук не говорим за наркомани, които треперят без цигари и не могат да издържат и 5 минути без да пушат. Това е болестно състояние и не го защитавам. Мен пък може да ми пречи някой да жули бири и да се орига като свиня, това значи ли че трябва да се забрани бирата? Като не ти харесва - излизаш и край.
Честно казано, като те гледам, не мисля, че дима е причината да не можеш да кажеш две приказки
Без лоши чувства, но говориш на човек, който се занимава с техника, откакто се помниГарантирам ти, че смешното реотанче на електронната цигара, не може да се взриви, понеже през него протича нищожно малък ток. Но ако се нагрее в близост до батерията, може да я възпламени. На мен ми е гръмвала батерията на телефон от прегряване.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зависи от настройката. За мен мъчение няма и то никакво. Не ми се пуат истински цигари, не мириша на пепелник, не трова околните и не съм виновник за пасивното пушене на който и да било. Пак казвам, познавам много хора, които са отказали истинските цигари благодарение на електронните, което значи, че не е невъзможно. Нито се държа за стола, нито имам някакви щения.
yakuza_, благодаря ти за пожеланието, сигурна съм, че ще се сбъдне, защото се чувствам добре. По отношение на парите, по груби сметки, с ел. цигарата и консумативите, които са само капки, спестявам повече от 500 лв за три месеца.
RedArmy, без да претендирам, че разбирам от жички и т.н, но все пак стигаме до един и същ извод. Да, реотанчето се намира ужасно близо до батерията и след като то е дало дефект, тя се е възпламенила. Поне аз така го разбирам, но може и да бъркам. До колкото бях чела въпросното реотанче е отделило искра, та от там е тръгнал и проблема.
Последно редактирано от In*The*Face : 06-01-2012 на 14:07
Сега с тия пари може да се обезкосмиш при професионалист без да ти пука, че няма да имаш за цигари.
n00bs
Не се държиш, защото още си вкарваш никотин в кръвта. Сподели преживяванията си когато спреш да го правиш.
Иначе не казвам, че е невъзможно да се спрат с намаляване, просто изглежда по-трудно. Не че и спирането изведнъж е лесно, и в двата случая се изисква много силна воля, но когато е по-трудно, шансовете за успех са по-малки.
И аз искрено ти пожелавам да ги спреш
Щрудел, добре, друг пример. На мен много повече ми пречат лекетата, които, за да отидат до съседния блок палят колата и ми замърсяват въздуха с газ и бензин. Кога стана толкова трудно да минеш 2-3 км пеша вместо веднага да палиш колата? Давам предложение да се забрани да се използват колите за придвижване на къси разстояния, така хем ще се прави икономия, хем въздуха няма да се замърсява излишно, заради това че някой келеш го мързи да си вдигне дебелия гъз и да тръгне пеша. Да, ама веднага някой ше се обади да каже: "Имам си кола и ше си правя квото си искам". Е, на мен пък това ми пречи повече. Никой не е пасивен пушач по 24 часа на ден, но мръсни изпарения на газ има навсякъде и постоянно, да не говорим за по-оживените булеварди. Е за тая забрана ще гласувам с 2 ръце. Айде нека да мерим с един и същи аршин за всичко. Цигарите замърсяват - забраняват ги, колите замърсяват - боли ме швепса, така ли?
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Това значи ли че сега по дискотеките и нощните кръчми ще ходят само смотаняци![]()
Непушач=смотаняк?
Това за колите е тъпо, няма как да се разбере кой колко километра ще се движе с колата си. Иначе мене по-скоро ме мързи да взема колата от колкото да мина 1-2 км![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Еми не съм виждал досега готина мацка или пич непушач![]()
ти щото си виждал много мацки насе![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Новата забрана, ок шибана е за някои ама питам за к'во трябваше собствениците да харчат по 7385623лв да правят отделни зали за разграничаване и сега какво правят- духат...
^ Да, така ги разделиха, че направо думи нямамбез врати, прозорци без стъкла ...
Да се пуши отдавна не е модерно.Ако съм палила цигара, никога не е било за гъзария.. даже повечето пъти когато съм го правила, съм била сама.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
много ясно че ще пискаме..писна ни да миришем на цигарите ви миризливи съществаПървоначално написано от RedArmy
кой ми плаща праха за пране от вас пушачи
6б3З10