- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде ще пушим сега
Между другото, за вегетарианците също важи това, че са адски нетолерантни. Аз предпочитам да умра на 70 (примерно), но да съм си ял и пил квото ми е кеф, вместо постоянно да се ограничавам, защото еди кво си било вредно, отколкото цял живот да не усетя мириса на пържола или пиле, и да живея до 90. Въпрос на разбирания. Щрудел, ти като ще ставаш лаборантка, трябва да знаеш колко ценни белтъчини и мазнини има в месото, които няма откъде да се набавят, камо ли пък от марули и моркови. Познавам няколко вегетарианци и всичките са едни изнервени такива, и най-малкото нещо може да ги раздразни. Аре познай тая агресия на какво се дължи. На факта, че организма си иска своето и, ако ти му даваш само треволяци, той ти се "отблагодарява" като започва да работи против теб. Не казвам да се яде месо постоянно, аз ям 1-2 пъти в седмицата, но не може и без хич. И изобщо, всяко нещо е полезно в малки количества, лошото е ако се прекалява или, ако се спре изцяло. Имаше един такъв виц, в Русия решили да забранят водката, защото всяка година 1000 човека умирали от нея. Забранили я, в резултат на което всяка година умирали по 5000 от липсата й![]()
Последно редактирано от RedArmy : 06-01-2012 на 11:54
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Т'ва че ще ставам лаборантче ама нищо общо няма с нищо от споменатото в тематаТ.е. не ми влиза в работата. ^^ И едва ли ще живееш до 70, по-скоро 50 и нещо - 60, ако правиш всичко вредно за организма ти едновременно. До 70+ ще живееш (предполагаМ) ако не го правиш. Но разбира се никаква гаранция нямаш и все пак...
И изобщо не мисля, че храната влияе на това дали си изнервен, агресивен (втф?! ^^) или каквото там каза. :о
Пийййййййййс <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.