.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Talking Лятото наближавааа!!!! Какви са ви плановетее?

Здравейтееее!!!! Каквии са ви плановете за това лятооо.. аЗ още нзз какво да правяя

Да си купя цветен спрей за коса.....Да спя до късно.....Да излизам с приятели.......Да си направя много снимки :Д отдавна ми е мерак....Да си намеря нови приятели :Д .....Да ходя на тенис (естествено спорта е задължителен) ..Може би ще поуча ...И НАЙ-ВЕЧЕЕЕ да се ЗАБАВЛЯВАММ! :Д :Д :Д )))

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да стоя денонощно в залата...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ще посетя Холандия. Надявам се, че ще се върна за рожденият си ден, който ще празнувам на плажа. След това ще ходя на плажчета, забавление и така, ще имам участия на Албена 3-4 пъти в седмицата. От там ще мине супер бързо времето, след това имам концерт в Приморско. И накрая мисля да посетя и леля ми малко и така. И се надявам сестра ми да се върне лятото за малко.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    да стоя денонощно в залата...
    Wow... Това е впечатляващо

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ще излизам с моето момче, една приятелка и гаджето й...

Аз пък ще поработя

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Ще си седя в Сандански цяло лято..басейни,кафета,дискот еки..и до Благоевград ще отида за няколко дена сигурно :Д После малко на море,искам да отида и на парти..по възможност Армин или Марк Найт :Д ии май е това
    ZaicheNaXeroin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си