Хаха авто значи, я кажи от сигурен източник, верно ли дават безплатни книжки? хахаха Безплатни са кормуването и вътрешния изпит. Плаща се външния изпит и листовките. БЧК платихме 4 и 50 вместо 30-40 лева... не съм сигурен колко беше... моята книжка ми излезе 75 лева някъде с издаването от КАТ
1. Значи да го разбирам, че никога си нямал сериозна приятелка? А изобщо имал ли си някаква? А девствен ли си? Не съм имал приятелка и да, девствен съм...
2. Колко си висок? Метър седемдесет и тЛи
3. Поддържащ ли се? От страна на епилация, на фитнес и така. Краката и ръцете не си ги епилирам ако за тя питаш. За фитнеса ми е достатъчно, че минават по няколко тона стока на ден през ръцете ми. Не ми е нужен фитнес
4. А защо си решил Автото? Бях мързеливо и тъпо идиотче, не учих, имах слаб успех и се записах там със специалност двигатели с вътрешно горене... и не съжалявам за това...
5. И смяташ ли, че ако беше завършил по елитна, ако мога така да се изразя, гимназия, сега нямаше да работиш в Кауфланд, например? Не. Където и да бях завършил, парите ме спират да уча друго и пак щеше да ми е нужна работа, а в Кауфланд всеки с всякакво образование ако е съвестен може да се издигне и един ден снимката му да седи на входа над "информация"
6. С кой се познаваш от форума? Много са, ще изпусна някой...
7. Надминаха ли ти очакванията по визия, интелект? за кой става въпрос? не зацепих :Д
8. Само в Кофата ли пишеш? Да... писал съм и в секс (спамех) и веднъж писах в любов от друг акаунт, който вече е изтрит...
9. Защо се регистрира? За да се запозная с нови хора... и да спамя
10. Какво обичаш да правиш през свободното си време? Да спя и да седя пред лаптопа... :Д също и да се разхождам ако има с кой...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!