- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 6-7 кг за 1 месец?!?
Спешно трябва да сваля около 5,6 или 7 кг до 21 ноември някъде.Може ли да ми препоръчате някакви диети или нещо дето да тренирам или някакви удери, упражнения или нещо такова?Трябва да сваля колкото се може повече!!Плс помогнете!!
Много късно започваш... няма как да отслабнеш с толкова много само за месец... а и да отслабнеш, ще ти се отрази супер зле на здравето... Рязкото отслабване е опасно!
еlsy![]()
Наистина късно си се сетила. Не е хубаво повече от 3, максимум 4 кг на месец.
А защо да е наложително толкова много да отслабнеш?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми мисля че можеш да отслабнеш,защото аз веднъж отласбан 2 кг за 4 дена ,но тези 4 дена не съм яла нищо освен плодове и вода,обикалях като призрак,лицето ми беше чисто бяло всеки момент можеше да припадна и после кво ... разболях се (грип) ... по добре недей като мене![]()
i kato SPE6NO svali6 tezi kg do vuprosnata data,posle kvo???kato ti mine zora pak 6te se osvini6 i ob6to vzeto 6te si ka4va6 i svalq6,kogato trqbva da se napravi6 na poziorka nqkude,a ne za sobstven komfort???figurata iska postoqnstvo,ne moje da vliza6 i izliza6 ot edno tqlo v drugo kkogato ima6 ili nqma6 povod!![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Спокойно дее, аз знам че може да стане ама не искам да ми вреди много.Често излизам да спортувам и ям здравословно, може да се каже и само от това за една-две седмици свалих 5 кг без проблеми и още го продължавам, а скоро се записвам и на волейбол.Просто исках да вида, дали някой знае някакъв начин ...
ами ти явно си спортуваш... продължавай така,може и да постигнеш желания ефект..
Яж си нормално,не се лишавай ..![]()
Пий повече течности.Смисъл вода и нат.сокове, без газирано.Аз за около 2 седмици свалих 3 кг ,като на ден пиех по 5 лт вода и ядях портокали,лимони,домати и краставици.Но при всеки е различно,все пак внимавай.![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Абе,ти нормална ли си ?Първоначално написано от Regina;
Ако свалиш 6-7 кг,ще приличаш на нищо.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Споко, до 21-ви ноември имаш много време.Цял месец,можеш и 10 да свалиш,ако го желаеш.
Изключи от менюто си : (сладко,газирано,мазно,тест ено и пържено),също така яж повече плодове,зеленчуци,мляко и сирене.Но млякото с нисък ( %) ,и ходи на финтес,ама не само да идеш до там,тренираш докато не ти залепнат дрехите.
Мерси, ти си от онези хора които ме стимулират!Но аз вече не пия газирано, мазно тестено и тея.Нямам възможност да хода на фитнес но у нас имам велоергометър (или както се казва там, едно като колело) и сега започвам там по няколко часа и да скачам на въже- 1000 скока, то е с брояч.Първоначално написано от Люси
Много мерси на всички, които са писали и мислят да пишат!Чувствам подкрепата Ви и това много ме стимулира![]()
Само да допълня,че ,7000калории=1кгАко стопиш на ден 7000кл,значи 1кг си смъкнала
![]()
ъъъъ и знаеш ли как може да стане това?Първоначално написано от Люси
Аз последния път на колето изгорих около 400 калории за 20 мин значи поне 5 часа ми трябват за 1 кгОмг
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
на кое??Първоначално написано от j_adore2
еми ако всеки ден по 2 часа и половина половин киле и така за 1 седмица 3,5 кг за 2-7!!!
ама нещо не разбрах кво е "колето"?
На колелотоПървоначално написано от Regina;
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Велоергометър сигурно![]()
Ако ти се дават пари си купи кростренажор. Или степерче.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ne zabravqite,che kiseloto mlqko e priqtel na zdravoslovnoto hranene..sled trenirovki ako ogladneesh izchakai pone 30 min i izqj 1 kofichka kiselo mlqko-niskomasleno za predpochitane..
uspeh
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Аз свалих 17 килограма за 3 месеца и не си ги върнах..После качих 6 на мускулна маса и продължавам да си извайвам тялото...Влизай в bb-team.org и разбери за какво наистина става въпрос!Но трябва да се посветиш на спортуването,и помни не се оправдавай!
Да събудих стара тема,но това не важи само за 1 човек а за всички...