- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАКВО СТАВА С ТОЯ МОЯ ...
здравейте , значи малко съм притеснен от 10 дена не съм мастурбирал не в това е проблема , проблема е че нямам почти никакво желание и много трудно го вдигам .. не знам какво става вече наистина започвам да се притеснявам .. случвали ли ви се е подобно нещо ?
Човек, 121 мнения имаш и всичките са на тема пишката ти...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искрено съчувствам на въпросната пишка. Все някъв кусур й търси.
искренно се безпокоя , не е от скука , важно е за мен, знам че вече досаждам ,но е с цел да се оправя , а не да ви дразня ..
Извинявам се , но това е много важно за едно момче и е нормално да се притеснява за тази деликатна зона . Ако знаете нещо помогнете , ако не по-добре не пишете така не помагате !
НАМЕРИ СИ ПИЧКА!
Сори, ама все за мастурбиране и тн.. намери си мацка, пък ще го вдигаш от раз и желание за секс няма да ти липсва.
maDamn
Слушай ся. Следващият път като ти се наложи да го вдигаш, го вържи с две клечки за зъби, че да стои изправен. На носилка както се вика. Аз лично не съм го пробвал ама дядо ми вика, че действало безотказно.
Зависи от годините, зависи от кога не си правил секс, зависи от колко време само караш на ръчна. Малкия може да му е писнало от ръцете ти, сигурно иска да се откъсне от теб и да скочи в някоя дупка и да не излезе повече ^^