.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Red face Проблеми в Човека и Природата

Здравейте!Стана един проблем преди няколко дни!Бях се разболяла и незнаех дали ще имаме тест по ЧП и затова се обадих на една приятелка и тя ми каза датата на която ще правим теста!Аз и благодарих и реших да отида да направя теста!На следващия ден приятелката ми не си дигаше тел.!Беше и паднала батерията и аз отидох на следващия ден да си направя теста!И така отидох там,но се оказа,че щели да правят теста не в сряда,а в четвъртък!Аз вече бях казала на госпожата,че съм отишла да няправя теста!И се получи едно недуразомение от което стана и проблемът!Госпожата доиде и даде тестовете ама никой не беше учил!Само аз и още двама-трима човека!И след часа като си тръгвах всички ме обвиниха,че заради мен са правили теста и ако получат гадни оценки ще ми се разсърдят!Аз много се разтроих и реших да се преместя в друго училеще,но после тази идея отпадна!Моята бфф не ми се сърдеше и не ме обвиняваше ама аз се скарах с нея,защото смятах,че не съм виновна за този тест!Не се скарахме точно!Просто малко се развиках по тел. ама после и се извиних!Та мисълта ми е следна:как да се извиня на приятелите ми за дето са правили теста заради мен!Благодаря ви предварително!

Голям фен
    Омг ;дд

Няма за какво да им се извиняваш ! До колкото разбрах тая твоя приятелка те е подвела => не си виновна ..
    А и + т'ва те не са правили теста заради теб - г-жата ви така е решила .. Все пак щом не са учили до тогава значи , че няма как да научат всичко за 1 ден ;дд ..

"И след часа като си тръгвах всички ме обвиниха,че заради мен са правили теста и ако получат гадни оценки ще ми се разсърдят! " - детински истории ;дд

Мерси за отговора!И аз бях обедена,че не съм виновна ама...Аз вярвам,че съм невинна до доказване на противното!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Кой клас се учи този предмет? Щото нещо ми се губи от спомените

кви са тия глупости заради някво тъпо контролно, кой знае кво е станало-това е просто една оценка

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Кой клас се учи този предмет? Щото нещо ми се губи от спомените

кви са тия глупости заради някво тъпо контролно, кой знае кво е станало-това е просто една оценка
    ми учи се май от 3 до 6 клас

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Отиваш и им се извиняваш. Една оценка... не е болка за умиране.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Отиваш и им се извиняваш. Една оценка... не е болка за умиране.
    Ще го осъзнаят, ама по-късно..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Абе я им тегли една майна на всички.Да са учили.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Тва да се местиш в др. училище сама ли си го реши ... Не си по-голяма от 5-6 клас такаче след 1 2 дена всичко ще се за забрави ако искаш да играеш гадно прехвърли вината на момичето което те е объркало ;D
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си