.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на ccdesigns

Разбиване на парола

Някой знае ли как мога да разбия парола на имеил? Целта не е да направя лошо на някого, забравих си паролата на имеила в АБВ-то, а нито съм посочил алтернативен меил, нито знам каква дата на раждане съм въвел като съм правил регистрацията (преди 5-6+ години). Ако някой знае някакъв начин да си науча паролата, моля да каже
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на MrCreeper
    ЦЪК!
    10 букви
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Не съм го видял тва... И все пак ми треа за добра цел, не за нещо лошо... Невърмайнд. Щом трябва, заключете темата или я изтрийте

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Кво толкова има в стария ти имейл, че да не можеш да си направиш нов? Вероятно пароли на акаунти от регистрации. Не мога да ти помогна тук, пич
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Бе много глупава работа... В крайна сметка точно парола на 1 регистрация ми трябва, при това много.

Таен въпрос, таен отговор помниш ли?

Мога да ти предоставя програма която извлича всичките ти регистрации още от закупуването на компютъра... но зареди правилата не мога! Драсни на лс да ти я кажа

За да сменя паролата ми трябва първо - датата на раждане, която съм въвел в 1 или 2 клас - еба ли му майката кво съм писал тогава, и второ - тайния въпрос и отговор. Изчислявах го - за датата има 32346 вариянта, които трябва да изпробвам, за да позная, а дори не знам дали след това ще мога да си отговоря на тайния въпрос. Единственото, което ми остана е някакси да разбера паролата в момента на имеила.

Нем, не cъм cъглаcен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си