.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Unhappy Устен изпит 8ми клас по английски

Хора, който вече е минал през това, да казва какво ще се прави или поне някакви предположения, че така като не знам какво ще ме питат, какво ще говоря, а и каквато съм паника...
    Подгответе ме някак психически, че ще откача, много се притеснявам за тоя устен..

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами просто се успокой. Този изпит не е целият ти живот, и да се провалиш(което едва ли ще стане, ако си учила достатъчно през годината, ако не си-ами да си мислила по-рано) няма да стане кой знае какво. Просто си повтаряй, че ще се справиш и си достатъчно подготвена(дано да си) и намали важността на изпита. Успех

Голям фен
    Прави тренировки насухо. Колкото повече "стаж" имаш зад гърба си, толкова по-лесно ще ти е на изпита. Това означава да го упражняваш във всеки удобен момент. По този начин ще намериш слабостите си (а ти ги имаш) и ще можеш да ги отстраниш, преди да влезеш в изпитната зала. Прави устни преводи на прима виста -- говорещият до теб в автобуса, новините по телевизията или клипа в Интернет. Говори си сама за това какво правиш в момента. Комуникирай с приятели/съученици, които също драпат. Научете формата на изпита и си измислете стратегия (ако е възможно).
    С тези стъпки активният ти речников запас ще се покачи, а думите са сила.

Успех

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    учи сякаш учиш за писмен... както не знаеш кво ще те питат на писмен така няма да знаеш и на устния кво ще те питат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си