- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да направя силовото набиране за 4 седмици ?
АХУХАУХУАХУАХУХАУХАУХАХУЯ ХУХУАХУЯХУАХУХ. Аз в тоя форум наистина много се забавлявам.Аз ти препоръчвам да се махаш от лостовете и какъвто и да било спорт.Време в спорта няма.Колкото време отнеме толкова.Като бързаш по-добре не се занимавай.Или ти е важно да впечатляваш девойките?Ако е затова научи коремното по-яко изглежда и се учи по-лесно.Иначе ако си навит да си търпелив - Силовото не изисква сила (или поне това силово,което всички правят.Чистото силово - ДА.Изисква доста сила).Като почнеш да се набираш по 15 пъти наведнъж започни да опитваш силовото.Опитвай да се изтегляш назад от лоста,за да го заобиколиш образно казано.Помагай си с краката,за да има експлозивност в качването.С времето ше придобиеш техника.Някой го учат по-бързо други по-бавно.Желание му е майката.В квартала миналата година го научих за 2-3 месеца.Някой го научиха за 1,обаче още си се засилват като за излитане и чисто посмъртно не могат да качат,а аз качвам 6-7 чисти.Казвам ти го,за да разчиташ повече на сила не на засилка,защото дори да отнеме повече време ще ти е от по-голяма полза.Айде успех
п.с прави кофи на лоста - също са много важни.Спускай максимално надолу.
Последно редактирано от musicinmyveins : 06-04-2012 на 20:15
Това е. Само не разбрах - кофи на лоста?
И наистина, в спорта няма време, за 4 седмици вика... Аз без да съм го учил скочих и го направих, въпреки да не е чисто (беше с една ръка).. Просто самото набиране си има "чалъм", ако има кой да ти обясни, ще схванеш.. Истината е, че и аз не го мога хубавото силово, а и не го уча..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd