.
Отговор в тема
Страница 47 от 72 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1790
    Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от mariam123 Виж мнението
    Някой да е изпробвал вече тези лакове https://www.google.bg/search?q=Art+M...w=1366&bih=667
    Не,ама много му се точа

BuBy

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    http://prikachi.com/images/954/6170954l.jpg тези харесват ли ви?
    Ти шегуваш ли се ?Толкова е грозно да имаш толкова дълги нокти,че...направо е без думи.Моля те,скъси си ги

BuBy

Такива топченца по принцип много падат, ама тея като са на Пупа би трябвало да са хубави.. нямам идея
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Такива топченца по принцип много падат, ама тея като са на Пупа би трябвало да са хубави.. нямам идея
    В ДМ на щанда до касите има такива топченца,имитиращи ciate,но са на Флормар. Намерих ревю http://slave14beauty.blogspot.com/20...iar-nails.html

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    даааа точно това ме притеснява. Вчера напълних цялата къща с брокат след опита си да изтрия този лак http://www.polishinail.com/en/golden...ewels-105.html с тея топчета вече ще ме изселят

Да, точно на Флормар гледах миналия ден. Иначе Пупа са качествена марка и трябва да не падат пък тея jolly jewels на мен са ми безпроблемни имам черния със златните парчетии и се маха супер лесничко Иначе си бях взела едни топченца само от някакво магазинче и пробвах да ги направя така върху лак, но не се получи паднаха много бързо. ;/
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Jolly Jewels не съм ги пробвала още. От 100 години ги гледам,ама сега съм си забранила лак още поне 2 седмици

JoLLiE какъв лакочистител ползваш? Лака се изтри, а броката после 30 мин. го чоплих 25 лв. за лак малко ми се свидят да си призная. На Флормар нещо цветовете не ми допадат, но може и да пробвам черния.

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Ти шегуваш ли се ?Толкова е грозно да имаш толкова дълги нокти,че...направо е без думи.Моля те,скъси си ги
    а да бе грозно:Д:Д всички ми се кефят на ноктите трябва да съм луда за да ги скъся

anonymous708973
    Guest
    Някой да е изпробвал вече тези лакове https://www.google.bg/search?q=Art+M...w=1366&bih=667
    Имам на Флормар, още не съм го пробвала, ама подозирам, че ще става за повод, щото ще падат много бързо тия нещица.

[QUOTE=shadygirl;10733772] не са мой тези нокти ;д

тези мн мн дългите не са мой просто питам дали ви харесват ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Всеки си има предпочитания. Аз не обичам дълги нокти и се старая моите да са винаги къси.
    В момента с rimmel 60 seconds 305 naughty but nice

Искам пясъчни лаковееее! Защо само аз не мога да си намеря на достъпни цени?
    Не, че ще се лакирам в близкия месец, но ще се чувствам много по-добре, ако си купя. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Перфект май имат пясъчни лакове :\
    Сега гледам о-п-и. Хубави са, но не мога да дам толкова пари за лак.

Perfect, Golden Rose, KIKO (които не се предлагат тук), но аз с нито едни не съм се сдобила. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    JoLLiE какъв лакочистител ползваш? Лака се изтри, а броката после 30 мин. го чоплих 25 лв. за лак малко ми се свидят да си призная. На Флормар нещо цветовете не ми допадат, но може и да пробвам черния.
    Абе, деца, не се ли научихте, че брокатът се трие адски лесно, като се задушава с алуминиево фолио?
    Малко им е криво на ноктите после, но това се оправя, като се коригира времето на задушаването и се избира лакочистител без ацетон. Три пъти по-бързо, лесно и безболезнено е отколкото да търкаш като побъркана.

Какво е пясъчни лакове? тея косматичките ли?
    Кой лак е 25 лв? На Пупа? Нормално.
    Пантерке, аз даже не го задушавам. Трия лака като нормален лак и броката пада с още малко търкане, но малко. Лакочистителят ми е на Форте, един син, трябва да си купя розовия безацетонов другия път. В момента имам малко шишенце ароматизиран лакочистител ягода на Агива, защото ми свърши в неочаквано време и в кварталния 24 часов нямаха Форте не трие добре обаче и като свърши минаваме пак на Форте. Но с jolly jewels аз слагам само един слой, под него слагам чисто черен лак като основа (и разбира се нормална основа отдолу, де).
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, деца, не се ли научихте, че брокатът се трие адски лесно, като се задушава с алуминиево фолио?
    Малко им е криво на ноктите после, но това се оправя, като се коригира времето на задушаването и се избира лакочистител без ацетон. Три пъти по-бързо, лесно и безболезнено е отколкото да търкаш като побъркана.
    Това с децата ми хареса За фолиото не бях се сетила. От jolly jewels слагам 2 слоя и става доста брокатено, може би за това ми е по-трудно свалянето. На Перфект пясъчните са по 3 и нещо 4 лв. на доста места съм ги виждала. Относно дължината на ноктите, моите са горе-долу с такава http://ideal.bg/images/firm_products...oduct_1882.jpg по-дълги вече ми идват в повече, и стои меко казано грозно, и отблъскващо.

anonymous708973
    Guest
    Джоли, пясъчните са едни грапави, не косматите.

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Ето с такъв лак съм: http://www.prikachi.com/images/614/6217614h.jpg, а той е Catherine Arley №248

ПП: малко са ми мокри ръцете
    Последно редактирано от magity : 06-13-2013 на 14:42

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    да ама при мен и така не става бях сложила един топ лак на орифлейм с частици и един глитърен... стоях 10-15мин. е не става на някой нокти се махна г/д. лесно ама на някой си остана и с доста зор го махнах.. имам и един само брокатен - син... и с него същата работа а не е като да не съм пробвала няколко лакочистителя ....

неоново зелен...иначе на flormar и на golden rose са им много плътни цветовете, а на catherinе arley не ми харесват нещо

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ау, без удължения?
    Прекрасна форма!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си