- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Със какъв лак сте в момента??
Такива топченца по принцип много падат, ама тея като са на Пупа би трябвало да са хубави.. нямам идея![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В ДМ на щанда до касите има такива топченца,имитиращи ciate,но са на Флормар. Намерих ревю http://slave14beauty.blogspot.com/20...iar-nails.html![]()
даааа точно това ме притеснява. Вчера напълних цялата къща с брокат след опита си да изтрия този лак http://www.polishinail.com/en/golden...ewels-105.html с тея топчета вече ще ме изселят![]()
Да, точно на Флормар гледах миналия ден.Иначе Пупа са качествена марка и трябва да не падат
пък тея jolly jewels на мен са ми безпроблемни имам черния със златните парчетии и се маха супер лесничко
Иначе си бях взела едни топченца само от някакво магазинче и пробвах да ги направя така върху лак, но не се получи паднаха много бързо. ;/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Jolly Jewels не съм ги пробвала още. От 100 години ги гледам,ама сега съм си забранила лак още поне 2 седмици![]()
JoLLiE какъв лакочистител ползваш? Лака се изтри, а броката после 30 мин. го чоплих25 лв. за лак малко ми се свидят да си призная. На Флормар нещо цветовете не ми допадат, но може и да пробвам черния.
тези мн мн дългите не са мой просто питам дали ви харесват ;д
Всеки си има предпочитания. Аз не обичам дълги нокти и се старая моите да са винаги къси.
В момента с rimmel 60 seconds 305 naughty but nice
Искам пясъчни лаковееее! Защо само аз не мога да си намеря на достъпни цени?
Не, че ще се лакирам в близкия месец, но ще се чувствам много по-добре, ако си купя. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Перфект май имат пясъчни лакове :\
Сега гледам о-п-и. Хубави са, но не мога да дам толкова пари за лак.
Perfect, Golden Rose, KIKO (които не се предлагат тук), но аз с нито едни не съм се сдобила. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе, деца, не се ли научихте, че брокатът се трие адски лесно, като се задушава с алуминиево фолио?
Малко им е криво на ноктите после, но това се оправя, като се коригира времето на задушаването и се избира лакочистител без ацетон. Три пъти по-бързо, лесно и безболезнено е отколкото да търкаш като побъркана.
Какво е пясъчни лакове?тея косматичките ли?
Кой лак е 25 лв? На Пупа? Нормално.
Пантерке, аз даже не го задушавам. Трия лака като нормален лак и броката пада с още малко търкане, но малко. Лакочистителят ми е на Форте, един син, трябва да си купя розовия безацетонов другия път. В момента имам малко шишенце ароматизиран лакочистител ягода на Агива, защото ми свърши в неочаквано време и в кварталния 24 часов нямаха Фортене трие добре обаче и като свърши минаваме пак на Форте. Но с jolly jewels аз слагам само един слой, под него слагам чисто черен лак като основа (и разбира се нормална основа отдолу, де).
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това с децата ми харесаЗа фолиото не бях се сетила. От jolly jewels слагам 2 слоя и става доста брокатено, може би за това ми е по-трудно свалянето. На Перфект пясъчните са по 3 и нещо 4 лв. на доста места съм ги виждала. Относно дължината на ноктите, моите са горе-долу с такава http://ideal.bg/images/firm_products...oduct_1882.jpg по-дълги вече ми идват в повече, и стои меко казано грозно, и отблъскващо.
Джоли, пясъчните са едни грапави, не косматите.
Ето с такъв лак съм: http://www.prikachi.com/images/614/6217614h.jpg, а той е Catherine Arley №248
ПП: малко са ми мокри ръцете![]()
Последно редактирано от magity : 06-13-2013 на 14:42
да ама при мен и така не ставабях сложила един топ лак на орифлейм с частици и един глитърен... стоях 10-15мин. е не става
на някой нокти се махна г/д. лесно ама на някой си остана и с доста зор го махнах.. имам и един само брокатен - син... и с него същата работа
а не е като да не съм пробвала няколко лакочистителя ....
неоново зелен...иначе на flormar и на golden rose са им много плътни цветовете, а на catherinе arley не ми харесват нещо![]()