.
Отговор в тема
Страница 49 от 72 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1790
    Супер фен Аватара на girl91
    ^Имам такъв лак, но го махам с лакочистител, трудно е. Можеш да сложиш ацетон върху памук, след това върху нокътя и да задушиш със станиол за няколко минути. Така съм чела по форумите, че си махат този вид лак.

Неоново розав. Вижда се от километри. Мн си ми харесва.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Точно така - увиваш напоения с лакочистител памук около нокътя с алуминиево фолио и държиш 5 минути,може и 10.Пробвай да разтъркаш - би трябвало да падне почти всичко.Възможно е най-големите частички само да са по-трудни,но и те ще паднат. Метода съм го пробвала точно с Джолитата и работи

Аз в момента съм с такъв лак. Голден Роуз, номер 53... Само че съм само с два слоя и стои малко по-светличко ))

П.П. може ли някой да ми каже как да ги публикувам снимките тук защото [url][url/] не става :/

http://nailinit.files.wordpress.com/2010/06/golden-rose-paris-53-sunlight.jpg

Супер фен Аватара на girl91
    ^Пише се [img] [/img] .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Мирише на кайсийки <3

И аз съм с подобен,

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...89824439_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...04135041_n.jpg

Ходих на поправка
    В крайна сметка реших да не махам гела, харесва ми, ноктите ми постоянно са перфектни и няма шанс да се счупят...

а аз имам огромно желание да махна малкото гел от трите си нокътя ужааас

пак пясък,този път от ГР
    май са по-добри от перфектите,ще се взимат още цветове ;д

http://thebloggingandthebeautiful.wo...nail-color-56/

колко струваааа?мн е готин...има ли и по-неонови цветове?

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    Искам да попитам как мога да си махна гела ? Не мога да отида на маникюрист за три нокътя ...срам ме е чудя се как ще стане с лакочистител с ацетон или да го пиля ? отдолу си е моят нокът и е сцепен и ще умра ако взема да го къртя:Д охх грешка направих с тоя гел ! идеи ?
    омг кой олигофрен ти е правил гела?!как може да ти се счупи нокътя..кфа е тая работа немога да разбера!само от година се занимавам с поставяне на гел и акрил,а никога ама НИКОГА не съм имала каквито и да е оплаквания...немога да го разбера тва кфи са тия некъдирници...пиши на ЛС да ти кажа как да го махнеш и после как да регенерираш съсипаните нокти..

Точно неонови няма от ГР,има от на Перфект пясъчните.
    Струва между 4.50 и 5.50 зависи откъде го вземеш.

Цитирай Първоначално написано от Sladurr Виж мнението
    омг кой олигофрен ти е правил гела?!как може да ти се счупи нокътя..кфа е тая работа немога да разбера!само от година се занимавам с поставяне на гел и акрил,а никога ама НИКОГА не съм имала каквито и да е оплаквания...немога да го разбера тва кфи са тия некъдирници...пиши на ЛС да ти кажа как да го махнеш и после как да регенерираш съсипаните нокти..
    Сложих си гел за първи път... беше на 17 май и то на три нокътя ... защото ми бяха сцепени и исках да си ги изравня с другите и ми беше мн мерак да си сложа гел и сега се напука там където ми израстна сцепеното и мн ми е гадно мисля другата седмица да ходя на маникюрист да ми направи тея трите нокътя който са сцепени . Сама незнам как да го махна а искам защото една фр има фурна или печка ли как се казва незнам ;д и има също и гел и тя да ми сложи гел... но незнам как да го махна с пилене дали ще стане или киснене в лакочистител с ацетон? и да как да си възтановя ноктите от гела?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението

Ходих на поправка
    В крайна сметка реших да не махам гела, харесва ми, ноктите ми постоянно са перфектни и няма шанс да се счупят...
    Разбира се, ходи с гела докато не станеш на 80. Като го махнеш, ще се чудиш какво да си правиш ноктите.
    Прекрасни са ти ноктите, обаче помисли за това.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-03-2013 на 21:31

Мега фен Аватара на Infinity

Това е цвета, много си го харесвам тоя лак
    To infinity and beyond.

Махам и слагам пак. Дали няма да съм с него цяло лято.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    Сложих си гел за първи път... беше на 17 май и то на три нокътя ... защото ми бяха сцепени и исках да си ги изравня с другите и ми беше мн мерак да си сложа гел и сега се напука там където ми израстна сцепеното и мн ми е гадно мисля другата седмица да ходя на маникюрист да ми направи тея трите нокътя който са сцепени . Сама незнам как да го махна а искам защото една фр има фурна или печка ли как се казва незнам ;д и има също и гел и тя да ми сложи гел... но незнам как да го махна с пилене дали ще стане или киснене в лакочистител с ацетон? и да как да си възтановя ноктите от гела?
    пиши ми на скайп dechko250 и ще ти обясня всичко,че тука е мн бавно и не ми се пишат 200 поста

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3

Ходих на поправка
    До къде са твоите нокти?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбира се, ходи с гела докато не станеш на 80. Като го махнеш, ще се чудиш какво да си правиш ноктите.
    Прекрасни са ти ноктите, обаче помисли за това.
    нeмoга да разбера къф е тоя мит,че ноктопластиката съсипва нокътя...ако ти е направена кчествено няма нш..но и да не е-след 1 месец израства нокътя,който си е твой и вс се оправя...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    До къде са твоите нокти?
    Дължината си изцяло моя.
    Пантерке, няма да си ходя цял живот с гел и това ми е пределно ясно. Но засега ми харесва, ще си ходя с него, когато ми писне или вече нашите отказват да ме спонсорират - ще го махна. Какво толкова - 2-3 месеца с кофти нокти, еми ще го преживея. Все едно никога да не се постригвам, защото после ще се чудя какво да си правя косата, докато порасне. Направила съм избора за себе си, не се опитвам да го натяквам на другите, така че не виждам причина за подобни изказвания

Дължината си изцяло моя.
    Пантерке, няма да си ходя цял живот с гел и това ми е пределно ясно. Но засега ми харесва, ще си ходя с него, когато ми писне или вече нашите отказват да ме спонсорират - ще го махна. Какво толкова - 2-3 месеца с кофти нокти, еми ще го преживея. Все едно никога да не се постригвам, защото после ще се чудя какво да си правя косата, докато порасне. Направила съм избора за себе си, не се опитвам да го натяквам на другите, така че не виждам причина за подобни изказвания
    най-добре с естествени нокти ! бягайте го тоя гел ;@

Maggie995
    Guest
    небесно синьо от Перфект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си