Здравейте .Нов съм тук и това е първата ми тема.Момче съм на 17 години.Имам нужда от помощ и ще съм благодарен на всички, които изкажат своето мнение.Така ето го и моят проблем:Пробвал съм какви ли не неща за да си намеря приятелка...никога не ми се получава :/.Правил съм много грешки...гледах да не ги повтарям, но така и не мога да намеря подходящата.Изчел съм сигурно всички форуми в Интернет за това как трябва да се държа, как да предложа на дадено момиче и в повечето случаи получавам този отговор:Можем да си останем само приятели .След това си нямате на представа какво ми е.Това се случва в повечето случаи.Един от най-добрите ми приятели(беше) в момента ходи с момичето, за което бях готов на всичко.Вече повече от 3 месеца не мога да го гледам този мой приятел(от един клас сме).Това е още едно доказателство, че нещата при мен просто не се получават!!!Имам още много истории, но не искам да ви занимавам .Просто не знам защо така се получава.Не съм най-големия красавец, но и не мисля, че изглеждам зле.Напротив, много момичета са ми казвали, че изглеждам добре.Спортувам МНОГО!Ходя на фитнес...не мисля, че това е проблема.Мисля че казах каквото имах да казвам .Благодаря ви за вниманието.Надявам се на компетентни мнения по въпроса