- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся хакер !
Така , трябва ми хакер .. някой който да може да хакне фейсбук или скайп . Едно от двете или и двете . Знам че това не хубаво , ноо..няма да е с лоша цел .. Просто ще прегледам какво си пише въпросния човек с другия човек .
Също ако някой знае начин за хакване , който действа . Моля пратете ми линк или ми напишете какво да правя въпреки , че знам , че това не е лесна работа , но ако знаете което действа ще съм ви много благодарна.
А ако има някой хакер , който да може да го хакне . Пишете моля ви . Ако не е само на добра воля , знаете ..
Брат ми,как ти се вижда да хакнеш най-големия сайт в света-Facebook?
Мислиш,че специалистите там ше стоят с кръстени ръце ли?
Мислиш ,че нямат защити ли ?
Мислиш ,че те нямат топ хакери ли ?
Почти никой не би се навил да хаква Fасеbооk,защото има огромна вероятност да ви го начукат много здраво.Не говоря само да намерят кой и откъде ги хаква,ами и чрез него да стигнат и до теб и затвора не ви мърда,а за боя и проблемите да не говорим.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Имам предвид , че ако хакне профила някой няма да се разбере , освен ако човека на който е хакнат фб не се оплаче , а той няма да разбере тъй като аз няма сменям пароли и нещо такова , просто ще прочета нещо , все едно не съм била там . Но си прав , но все пак ..
колко пари предлагаш за тая услуга?
то густо, то пусто
Ако можеш да го хакнеш .. пиши на лс .. но иначе няма смисъл да казвам .
zdrasti ako nqkoi se e svarzal s teb , bih iskala i az takava usluga. pishi na lichen
imam problem tarsq re6enie nqmam lo6i namereniq o4akvam predlojeniq
ох, ако някой ти каже, че може да ти свърши тази работа, значи иска да те ИЗМАМИ. Услугата, която търсиш, няма кой да ти я свърши. По-добре се откажи, защото най-много някой теб да те 'хакне'.
Приятна вечер.