- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Маса или релеф ?
те са по 150 кила бе човек и въпреки това съм сигурен, че има такива, които могат.
то густо, то пусто
еми както викаш по 150 ама вдигат 500... не е малкосила си е това
то густо, то пусто
за мен най-трудното нещо е силовото, може би никога няма да направя едно чисто... а пък си блъскам яко в залата. Значи смятай кви усилия иска.
един приятел ми каза, че за да можеш да правиш силово трябва да можеш да се набереш 20 пъти ... не знам колко е вярно
то густо, то пусто
аз като правЕХ набирания ги правих с широк захват, правех по 5 макс, да влиза в гърба. Аз повече от тва не мога. почти 90 кила съм. Сега в залата си правя всичко. Лостовете не ме привличат с нищо.
90 кила ама ръст?
то густо, то пусто
1.78.... май май взех да се набивам ;d
билдърите били слаби викате :о)))
и аз търся тоя клип цял ден ;Д
то густо, то пусто
верно си е, че тоя е с маймунски ген и Орината му е каталог на зоба, ама все пак е впечатляващо...
Абе тренирал съм по секвите начини и имам база за сравнение...
Сега ходя на лостове, но наесен сигурно ще направя един експеримент с http://www.bb-team.org/articles/3990_sila-i-masa-s-531 , само ч ще добавя и набирания за основно и изолиращите от второстепенните ще ги заменя с многоставни такива. И тягата че я направим на power clean.
Aма има време, де
един от класа взима метан, супер надут, ръката му е 43, а не може 5 набиранки
Я кажете как мога да кача 15 кила, колкото се може по-бързо, не ми тряят мускули, просто ми тряя телесна мазнина, щото моята е 3,8%, нормалното почва от 10,5%
сладко, пържени картофи, хамбургери, и 15 литра бира на ден
Много пържоли, тлъсти мръвки и много хляб. Но имай в предвид, че ще станеш най-противното същество на земята. 15 кила мазнини ХАХАХААХАХАХАХ
и що искаш да си супер тлъста свиня ?
не съм трол, за кво да лъжа-бицепса ми е 21-22см-не си ли виждал някога слабо момче?
Да, под нормата си. Но не мисля, че е най - доброто предложение да се наблъскаш с мазнини... Тренирай и яж много !