.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Talking Домашно приготвена кола маска

Темата я създавам, защото изчетох всичко във форума свързано с кола маска, но не видях никой да пита за домашно приготвена такава. Днес попаднах на този клип: http://www.youtube.com/watch?v=OLaad...eature=related и ми се струва добро като идея . Въпросът ми е, някой пробвал ли е сам да си приготви колата, и ако да какъв е резултата? (За това как мога да се изгоря, да се окипазя и така нататък знам. Също бих предпочела да не ме съветвате да дам 15 лева и да отида на козметик )

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Ще ти кажа, че тия 15 лв ще отидат за захар. Доста е трудно да я оцелиш.

Мега фен
    Град
    <3
    омг кола маската в аптеката е лев и 70 до два и нещо нааааай-много и е най-добрата от всички (говоря за Жанкар, топлата)
    Защо ти е да си губиш времето и да се цапаш като бъркаш захар и нам си кви глупости още?

just sayin'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Runaway11
    +111111

безсмислено е. тая захар не знам после как ще я махаш от съдовете и ще оклепаш всичко...

Аз да кажа, пробвах го всичко това не е чак такъв проблем със захарта, съдовете и тн., получава се в общи линии но с много усилия.
    П.С.Ако може да заключите темата : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си