- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мълчанието повече ли казва от говоренето ?
Попринцип имам да пиша есе по тази тема , но ми стана интересно ... и реших да попитам и вас .. Когато искате да изразите нещо дълбоко по какъв начин го правите ? ..
С мен винаги е различно,според мен е важно да има човек който да те разбира с думите с които говориш и с мълчанието ти ! ^^![]()
НЕ! Едно е да стоя и 1 час да гледам някой си как ми пипа колата и друго е да го напсувам и да му забия един знак отзад...
да , точнооо ...
Според - зависи.
Има си моменти, в които мълчанието казва много повече от думите, да. В друг, просто трябва да се държиш по-грубо,
че отсрещния човек да се осъзнае. Очите , в комбинация с мълчанието казват повече, отколкото, например, да крещиш с пълно гърло и никой да не те разбере.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^aбсолютно съгласна !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Зависи от физиономията.
always late but worth the wait!
Не е вярно. Типично женска черта ни е да си мислим, че като замълчим човека отсреща (приятел, гадже, родител, който и да е) веднага ще разбере какво ни има, но личния ми опит е показал, че човек като си има нещо за казване най добре да си го каже. Хора сме, не четем мисли.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Изобщо не говоря за някакви дребни спорове и т.н. .. А за много по сериозни неща .. и според мен понякога трябва да замълчиш .. например когато си обиден адски много на някой човек и искаш да го накараш да съжалява , за това , което е направил .. най - добре е да замълчиш .. Така той ще се почувства ужасно и по този начин ще го накажеш .. Докато ако започнеш да крещиш изобщо няма да си направи поука и няма да е гузен ... Лично мое мнение . (:
Мълчанието повече ли казва от говоренето? Не и на изпит.![]()