- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бадемово или Рициново масло за нокти ?
Искам ноктите ми да се заздравят, защото постоянно се чупят. Също да разтят по-бързо. Кое от двете масла е по-ефикасно. И двете ги имам но незнам с кое да се мажа. Сега съм им дала малко почивка от лаковете и не искам да ги заздравявам със заздравител, зщото пак си е лак, искам с нещо натурално като тези масла да е. Благодаря предварително![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
По принцип каквото и да е маслото си е полезно. Препоръчвам това на Икаров, защото то се състои от няколко масла. Ето тук можеш да прочетеш повече за него:
http://apteka.framar.bg/30000221/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Струва около 2 лева и се купува от аптека.
Всъщност заздравителите не са точно лак. Те са на водна основа, за да предпазват ноктите от формалдехида в обикновените лакове. Именно защото са на водна основа, ако си забелязала като си сложиш само заздравител, той се бели бързо, особено след душ.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На Икаров е доста хубаво![]()
Всеки ден се мажи, масажирай по 20-30 мин и избърши.
Аз имах на Perfect лилавия, който май е 3 в 1. Мажех се с него и отгоре слагах лак. Наскоро си купих маслото на Икаров и съм доволна!
Май него ще си взема. Бях чела негативни мнения за него, затова не го споменах изобщо,но като гледам всички сте доволни за него така че пробвам, нищо не губя.
Точно така! Пробвай го, няма нищо да загубиш! Аз го ползвам от 1 месец някъде и ноктите ми станаха по-здрави. Дразни ме това, че растат бавно, но винаги са били така...
Аз мислех, че маслото помага не само за здравината на ноктите, но и за разтежа. Не очаквам за 1 седмица да ми станат огромни, но примерно за 2 седмици да порасват повече от обикновенно. Тези които сте го пробвали помагаше ли ви за разтежа ?
Да, на мен ми помага и за растеж.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Маслото за нокти на Икаров е страхотно.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.