- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години се...
Изнесохте от "вкъщи" (вкъщи = жилище на/делящо се с родител(и)/настойник/ци)? А каква възраст приемате за добре/нормално човек да се изнесе? Какво мислите за хората на по 27-30-40, които все още живеят с татко си и мамка си? (Говорим за психически и физически здрави хора.)
Щях да питам в оня раздел за пълнолетните деца, ма, там няма никой. :/
Много хора от фоурма са потенциални да бъдат на 30-40 години и да живеят при тяхните.
Единствените им контакти са в нета.![]()
Аз се изнесох на 22.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хотел "Мама" е най-якото![]()
Creative Technologie
По принцип във Варна съм на квартира, но когато се прибирам в Каварна, съм си с нащеИли иначе бих предпочел да живея сам, нямам проблеми с това.
n00bs
Е, аз съм си вкъщи още, де. Но за момиче може би не е толкова срамно един вид да остане с техните, след като завърши средно. Аз... аз може да си остана, но има време. Иначе мисля, че след като завършиш средно да се изместиш или поне една година след това, когато вече имаш работа, спестявания и можеш да си го позволиш. Но някой остават в същият град и се местят в другият край на града, с цел независимост, което е малко тъпо. Но, както и да е. Иначе не приемам това да си на 30 и още да живееш с вашите, дори да си ерген, например. Сега разбирам да си създал семейство и вашите да са болни и т.н, оке, ама иначе е хубаво да се изнесеш вече.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще ви видим след 5-6 години де ще живеете, а и за момичетата е по - лесно, лапат 2 патки в някое БМВ и имат апартамент.
n00bs
Хаха това е супер жалко и никоя уважаваща себе си жена, няма да го направи.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще си говорим, като питаш имаш ли сухи кърпички.
n00bs
Е, айде пък, ще видим.
При наличие на два големи апартамента и къща, нямам намерение да се изнасям и да изнемогвам в квартири![]()
при мен се очертава да се изнеса от хотел "Мама"но да се нанеса в хотел " Кака" ии май да живея напълно сама в следващите 2-3 години е малко вероятно...
![]()
На 18. Няколко години на квартира, а после в собствено самостоятелно жилище.
Welcome to the Jungle...
^ мисля, че и 2мата знаем, че това няма как да стане.
n00bs
Ако е ударил 6ца от тотото защо да няма?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Шанса да те удари грамотевица е по - голям, но не предполагаш, че ще стане нали ?
n00bs
Не, защото съм оптимист
Единственото по-яко от това да живееш с мама на 30 е това, да изтеглиш заем за жилище на 30 год, който да изплащаш 25 години, демек да заробиш и сина си да го изплаща, ако въобще доживееш до към 18-20тата година от лизинга.
Sad but true... ако не взимаш няколко хиляди лева сигурна заплата е доста трудно да имаш свое жилище. Но не е само тука така-в Германия 70% от хората живеят на квартира
...Изнесохте от "вкъщи" (вкъщи = жилище на/делящо се с родител(и)/настойник/ци)?
-Около 16
А каква възраст приемате за добре/нормално човек да се изнесе?
-Нямам мнение по темата. Може би около 25 (като таван) вече е добре да живее самостоятелно.
Какво мислите за хората на по 27-30-40, които все още живеят с татко си и мамка си? (Говорим за психически и физически здрави хора.)
-Че избират лесния начин и често стават готованци.
аз от 12 годишен се оправям сам защото родителите ми бачкат много здраво и са на работа по цял ден и даже се грижех за брат ми
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
И за мен изнасяне от вкъщи не значи да отидеш на квартира и пак ваще да те издържат -.-
n00bs
Така е но пак е по-трудно от колкото ако си с ваще, все пак трябва сам да правиш почти всичко![]()
От 3 години живея така и да ти кажа ми е по - лесно, отколкото когато съм в нас.
n00bs