- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- към настоящите осмокласници!!! Какво правихте на завършването си?!? 15 юни!!!
Аз сега съм седми клас. 15 юни идва с пълна пара , а нямам никаква идея какво ще правим с класа. Мисля си да им предложа нещо от рода на малко тържество в класната стая, а после кино или ресторант.
Тези които са минали по този път нека да дадат малко идеи и да споделят опит.
За прощалната вечер ли иде реч?
Ние си резервирахме едно заведение, ядохме, пихме, играхме, снимахме се като за последно, разбрахме се след колко време отново да организираме среща на класа и така.
Не е нищо особено, не е и нещо сериозно: просто за последно си с този клас, но това не означава, че няма повече да се виждате. От вас си зависи колко сте задружни , за да си поддържате контакти.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моя клас е на път да се избие при по голям спор. Затова смятам, че ще изберем някоя пицария и нищо по различно от теб.
ние ще сме на басейн и по-късно вечерта на ресторант с всички учители и паралелки
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Ако нямате другарска вечер можете сами да си организирате събиране ... Например в някое заведение само за вашия клас![]()
О, моят клас не беше най-задружния. Бяхме на закриването на учебната година, после ходихме на кафе, малко снимки и тва беше. Нямах търпение да ходя в другото даскало и се надявах на як клас![]()