- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Черни точки и безцветни пъпки !!!!! Хидратация.
Помощ! Имам черни точки от доста време,които не се махат. Лицето ми е сухо и допълнително го суша заради тях и не се махат. Писна ми да го дехидратирам, но са много грозни. Също в горната част на носа от двете му страни към очите имам безцветни пъпчици, които също не се махат от сушене! Много са ситни и са доста. Трябват ми и мнения за някое хидратиращо кремче,защото и като се гримирам фон дьо тена ми стои изкуствено , заради дехидратацията![]()
Черните точки са запушени пори. Никак не си помагаш като си дехидратираш лицето. Пробвай Garnier Pure Active Exfo Brusher. На мен ми помогна точно той. Махна ми част от черните точки още след първото измиване а и има матиращ ефект.
За безцветните пъпчици не мога да кажа нищо обаче. Аз имам 4 такива дребни на същото място само че само от едната страна. Някой ако знае как се махат да каже!![]()
Ами тези малки,безветни пъпчици доколкото знам са си подкожни и аз успявам да ги махна единствено като ги дупна леко с игла и после си ги стискам.Ама си е малко опасно сам да се пробваш с иглата,защото няма да улучиш центъра от първия път,така че ако можеш помоли някой друг.Аз лично карам майка ми да ми маха точно тези,но може и на козметик да отидеш,защото точно този вид пъпки не мога да ги махна с никакви кремове![]()
Офф остави си кожата намира да не си докараш някоя себорея.
в никакъв случай с игла :Д но това на гарниер не изсушава ли кожата
за това изрично споменах да не го правите сами.Пък и то не е точно дупчене,ами само леко си продупчваш кожата,колкото да може да диша.Иначе има и козметици,които ползват същия метод(от личен опит знам)![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
о, наистина
разстрои ме дълбоко
като не ти изнася, хикса и си аут
ще пиша каквото си искам, където си искам и както искам
не съм казала , че важи за всички,казвам как седят нещата при мен
и ако се надупчи с игла най-много да й се възпали и да не може да се излекува с месеци
като не разбираш си трай и не се излагай поне..