.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

за концерта на Red Hot Chili Peppers в България

значи проблема ми е такъв,на 14 съм и щях да ходя на концерта с едно момиче което е пълнолетно и щях да вляза с нея на концерта и с нея да съм нали,но тя се отказа,а аз си бях купила вече билета,а няма с кой друг да отида и съм непълнолетна и няма да ме пуснат сама на входа непълнолетна, та мислех си да попитам някой който е за концерта дали ще може да каже че ще е с мен и да е пълнолетен нали,за да мога да влезна с него ... дали ще ме пуснат с него на входа или ще искат декларации и други неща и няма да стане ... аз мисля че ще трябва да ме пуснат щом той е пълнолетен и ще мога да влезна с него. ? :]
    а за човек нз ще видя някой ще помоля там колко да вляза с него...

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Задължително ще трябва да полъните декларация,ама не е кой знае кво !
    Казваш му на човека,че искаш да влезеш,но нямаш с кого и би трябвало да се отзове някой !
    Поне във 80% от случаите така става !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf аха намерих декларация,мисля че тази ще свърши работа нали,? :Д :]

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Да, такива са.
    А отказалото се момиче дали си продава билета?

не тя въобще ни си го купува.щеше ама в последния момент се отметна...и каза че няма да да дойде нали..

а на тази декларация май и с този който ще вляза трябва да си даде данните ама той дали ще иска :X

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ще иска, и аз така ходих по концерти, като нямах години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си