.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Млечен път, Слънчева система, планета Земя, Континент Европа, Република България, София

Angry Windows 8 - има ли начин да го махна сама или да го давам на специалист?

Инсталирах си Windows 8 сама (най-тъпото нещо, което съм правила). Опитах се да свикна, но не мога - нито кратките команди от сорта на Ctrl+C/V/X важат, нито без Старт-бутона ми е гот, абе.. излагация пълна. Искам да го разкарам, рових доста как да стане, но май няма да мога да се справя сама, защото иска да тегля допълнителни програми и иска да трия разни работи, за които не съм сигурна. Сега ми идва да си ритна сама един шут в лицето, защото съм идиот и си играя на програмист. Мисълта ми е, да го давам ли на компютърджията ми или да го мъча сама? Ако има идеи, сега е времето да ми споделите как да се отърва от гадината

Щом си успяла сама да си инсталираш Windows 8, не виждам какъв е проблема по същия начин да си инсталираш и Windows 7, като по време на самата инсталация форматираш дял "С"? Прехвърляш си важната информация на другия дял и инсталираш 7-цата...

Град
    Млечен път, Слънчева система, планета Земя, Континент Европа, Република България, София
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr Виж мнението
    Щом си успяла сама да си инсталираш Windows 8, не виждам какъв е проблема по същия начин да си инсталираш и Windows 7, като по време на самата инсталация форматираш дял "С"? Прехвърляш си важната информация на другия дял и инсталираш 7-цата...
    страх ме е да тегля от замундата, защото там са тъпкани с вируси торентите, а осмицата е рилийз в сайта на уиндоус и оттам я дръпнах.

Повече от фен Аватара на babati
    Аз както знам майкрософт не предлагат опция да се върнеш към по-стара версия на windows. Демек най-добре е да си форматираш дяла (ц-то), където е операционната ти система и да направиш една чиста инсталация на 7. Ето ти версия

http://zamunda.net/details.php?id=184035&hit=1

за която ти гарантирам. Записва се на диск с опцията image на nero на ниска скорост. На диска не създаваш никакви папки, а само посочваш големия фаил от това, което ще ти изтегли и нищо повече.

Стой си с 8 като те е страх или ходи си я купи. При мен няма проблем. Иначе си потърси и свестен активатор и го инсталирай следвайки инструкциите след като качиш виндовс (чрез run as administrator)

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ако беше така бъкано с вируси , хората нямаше да теглят от там ... Аз съм с Win 7 от замундата , и нямам проблеми.

Мега фен
    много лесно може да се изтрие всеки windows като се изтрият папките и файловете му от главната директория на устройството/дялът където е инсталиран, това става най-лесно с линукс дистрибуция cd, а ако нямаш такова, можеш да изпечеш едно cd с hiren's bootcd - изтегли го оттук: http://www.kaldata.com/modules.php?m...wnload&id=1175

boot-ва се с него и от главното меню се избира linux
    Последно редактирано от npp : 06-10-2012 на 09:41

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    как се маха ОС:
    1) Взимаш диск или флашка с друга ОС.
    2) Влизаш в БИОС - а на компютъра - обикновено като се пуска на черния екран пише еди кое си копче за сетъп (при мен е еф11, примерно)
    3) нагласяш на Буут фром да не е от HDD, а примерно от CD или USB, в зависимост от това на какъв носител ти е системата.
    4) форматираш Це-то.
    5) следваш стъпките и си инсталираш новия ОС
    6) рестартираш компютъра (ако не се рестартира сам)
    7) задаваш на Boot from - HDD
    рестартираш
    9) ползваш.
    В общи линии така се преинсталира компютър.
    В замунда има и хубави работи, но и големи глупости. Съветвам те ако теглиш оттам ОС да четеш внимателно коментарите

Град
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    как се маха ОС:
    1) Взимаш диск или флашка с друга ОС.
    2) Влизаш в БИОС - а на компютъра - обикновено като се пуска на черния екран пише еди кое си копче за сетъп (при мен е еф11, примерно)
    3) нагласяш на Буут фром да не е от HDD, а примерно от CD или USB, в зависимост от това на какъв носител ти е системата.
    4) форматираш Це-то.
    5) следваш стъпките и си инсталираш новия ОС
    6) рестартираш компютъра (ако не се рестартира сам)
    7) задаваш на Boot from - HDD
    рестартираш
    9) ползваш.
    В общи линии така се преинсталира компютър.
    В замунда има и хубави работи, но и големи глупости. Съветвам те ако теглиш оттам ОС да четеш внимателно коментарите
    Не изглежда толкова сложно, ама смятам все пак да си се видя със компютърен специалист. Не знам, прецаках го веднъж не ми се иска пак да си правя експерименти, защото да не се наложи направо нов да купувам...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ако искаш ми пиши на лично скайп и ще ти обясня какво да правиш да не даваш пари на тия изедници

Мега фен Аватара на draid
    Какъв специалист, какви 5 лв. Щом си инсталирала 8 ще се справиш и с 7. Няма вируси в windows-ите в замунда, тегли си спокойно. Да не говорим че за 8 няма начин да има вирус който да направи нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си