- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?
То тва не е дискотека по точно чалготека и предимно слушам поп или нещо депресиращо![]()
Електронно(Дъбстеп, Хардстайл, Прогресив Хаус), NDH (Neue Deutsche Härte), Linkin Park, Three Days Grace
Чалга/Поп-фолк - само когато съм на маса ;д
Дъбстеп, хардкор, рапче и както казаха по-горе чалга, когато се седне на маса
Всякаква музика слушам
главно рок и метъл, но по някоя и друга песен от различни стиловезависи от емоцията
Слушам , каквото ми харесва. От Рок до поп-фолк , класика дори .. всичко , всичко !![]()
Ем много си зависи от тва кво правя и къде съм. Но като цяло всякво елекрто и яко рапец!
ами поп пънк ; рок; метъл ; дъбстеп ; електроника; рап; хип хоп; поп; ар енд би; пънк рок..
Общо взето слушам всичко![]()
Последно редактирано от EffinSick : 07-14-2012 на 23:18 Причина: печатна грешка
Слушам "музика" с една дума. Гръндж,рок,метъл.Обожавам Nirvana,Sum 41, Korn ,Whitesnake и старите рок групи от 80-е.
Общо взето всичко но в момента най-много Техно и песните от рода на да речем Timati - Welcome to st.tropez обичам по всяко време на годината да слушам от тези песни защото ме изпълват с хубаво настроение
Nver walk alone Take Glock 17
hip-hop,rap(ново,старо ;д);;;house,dubstep,RnB :P
Всякаква.. без народно и чалга (българска)![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Главно hip-hop (повече български, но не от типа на „дялкам бяло“) и малко dance. А когато съм на път към изтрезвителното, може да си позволя и чалга.
Не съществува за теб. Спри да си налагаш мнението, ако обичаш. Разбрахме те.
Главно рок и метъл и почти всичките им подстилове, както и рап и хаус, дъбстеп и d&b![]()