- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тичане в парка - въпрос
Е добре де, вие да не би да продължавате с тичането като ви заболи далакът?!? Това е глупаво, човек може да се повреди така. Мене ме боли при натоварване, ако не съм спала/ яла тоя ден. Тогава спирам, изчаквам да отшуми, и ако това не стане, се отказвам от тренировката...
always late but worth the wait!
Да, продължавам. Ако те заболи, значи не си загряла както трябва - макс 2 минути на малко по-ниско темпо и минава. Толкова ли лесно се отказвате?!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
За да не правя друга тема.Някой може ли да ми каже ако тичам сутрин и вечер дали ще има по-голям ефект?Храня се здравословно и избягвам някои храни.
Благодаря предварително : )
`only God can judge me!
Няма значение кога тичаш, аз тичам сутрин, защото е най - приятно.![]()
Разбира се че няма да излезеш при 40 градуса температура.. Когато ти е най-комфортно - тогава!
От 2 пъти тренировка на ден няма да видиш по-бързи резултати, ако това искаш.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Винаги преди тренировката прави упражнения за разтягане и загряване. Не започвай веднага с бързо темпо, започни с бавно и след това може малко да усилиш. Когато се измориш никога не спирай от веднъж, намаляваш бавно темпото и започваш да ходиш, след като си отпочинала започваш отново.
Колко време след тренировка е хубаво да се хапне нещо?Има ли значение какво точно се хапва ако се цели отслабване? В смисъл бях чела,че за да се оформят мускулите по-добре е хубаво да се хапва банан 1 час след тренировка
^Протеини. Да речем се прибереш, вземеш си душ и са минали 30-40мин може да хапнеш. Ама не три пилешки паржоли и 500гр извара. Нещо леко, след два часа същинско хранене.
Ами не по малко от 40-45 минути след тренировка може да хапнеш нещо. Препоръчително е нещо съдържащо белтъчини, протеини. Да може банан, може да изпиеш 1 чаша мляко, яйцата също са хубава идея или една хубава салата с сирене.
Също така за плосък корем-коремни преси с тежести!Веднъж седмично мисля...![]()
Зависи от тялото ти, колко мазнини имаш, ние откъде да те знаем каква ти е фигурата и целта.
...но във тебе като рана
"Защо?"