.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Cool най-доброто слънцезащитно плажно масло със SPF 50

Моля ви кажете ми кое слънцезащитно масло със SPF50 сте използвали вие, доволни или не доволни сте от него..благодаря предварително

Мега фен Аватара на strawberry88
    Никога не съм виждала със SPF 50 ..плажните масла не са ли с ниска защита всички?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На нивеа. Такова си взимам заради татусите и съм мега доволна. Преди 3, може би 4 години, приятеля ми реши да си намаже само татуса с него, а останалата част на тялото с 30, пак на нивеа. И самият му татус не е перфектна кръгла форма, а той мажеше с кръгови движения. Накрая почерня много смешно, татуса черен, около него кожата една бяла, а останало кафяво... Така че да си знаеш, че с 50 няма да хванеш грам тен - разбира се ако го ползваш правилно, на 3 часа мазане и след къпане също.

ами не всички.. най-високата е с 50 . Аз сега гледам този в avon и oriflame , но не знам ,дали са добри

мимс може ли да пратиш линк

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Биодерма. Страхотно е, невероятно. Преди това бях с Ивостин- мислех, че е хубаво ,но щом пробвах това направо се преродих. Не остава мазно, размазва се перфектно, много лесно ,попива веднага, много приятна консистенция, мирише хубаво.
    Everything changes, but beauty remains ...

може ли линк ??

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ама аз разбрах плажно олио иначе аз съм доволна от Нивеа и Авен.

може ли като дадете мнение за масло да добавите и линк

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Колко си беличка? Защото аз съм бая и ползвам на Виши 30 фактор. Даже миналата година и на Ейвън си взех с 25, но определено не защитава толкова. Вярно, че се пържих цял ден, но изгорях бая въпреки него. Така че аз от опит ти препоръчвам Виши и да не се хвърляш чак на 50 фактор, с 30 имаш шанс за тенче поне. А Биодерма сигурно също е хубаво - фирмата е много добра.

От личен опит казвам, че Биодерма е по-добро от Виши- и като консистенция, и като защита. Може би е и до лични предпочитания, де. Аз също съм много бяла.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Vichy. 12345
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Дам, сигурно е хубаво...а в крайна сметка потърси и кое е на промоция в аптеката, защото пускат много изгодни от рода на двойно на същата цена или крема с подарък крем за след слънце. Аз моето така го взех. Всеки случай няма да сбъркаш.

Супер фен Аватара на Cloud9
    За да не пускам нова тема- можете ли да ми кажете добър крем за лице с висок слънцезащитев фактор?

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^най-добре медицинска козметика, за Биодерма писаха по-горе

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    За да не пускам нова тема- можете ли да ми кажете добър крем за лице с висок слънцезащитев фактор?
    Аз си купих тониран слънцезщитен крем, 50-ти фактор, 30лв. Страхотен е, Uriage е марката. Пробвах на Биодерма за лице, но ми идваха мазнички. SVR също пробвах-щипеше ми на кожата.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    От личен опит казвам, че Биодерма е по-добро от Виши- и като консистенция, и като защита. Може би е и до лични предпочитания, де. Аз също съм много бяла.
    По-добро е.
    Аз ползвам само за тялото, за лице предпочитам друга марка.
    Das Feuer liebt mich

Кое от кое?

Аз за лице ползвам Uriage, Bioderma- за тяло.

Exclamation

Преди малко разбрах нещо,което направо ме шокира. Понеже казах на майка ми да ми купи плажно масло на нивеа и тя отишла,но нямало и попитала служителите ,и те казали ,че е спряно ,защото предизвиква рак на кожта .. и затова купи едно с известна марка,но не я запомник .. щом се сетя давам линк (не е с спф50)

Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 30
    Екстрактът от златен седеф, съдържащ се във формулите на Golden Protect и Golden Touch е съставен от слюда и оксид от титаниево ядро и пигменти от раковини. Те отразяват светлината, създавайки блестящ ефект върху кожата, която изглежда най-добре, когато е изложена на естествена слънчева светлина. Още с първото му нанасяне кожата е сияйна, хидратирана и защитена. Кожата е защитена срещу UVA и UVB лъчите, основна причина за слънчевото изгаряне и преждевременното стареене на кожата, благодарение на патентованита фотостабилна система Mexoryl ®. Golden Protect предлага двойно действие: има незабавен ефект като прави кожата по-блестяща и същевременно я предпазва ефективно и помага за по дълготраен, качествен тен. Формулата веднага повлиява на кожата и трайно подобрява тена. Специална формула, обогатена с масло от Моной и екстракт от златни перли, благодарение на която разкрасяващият лосион осигурява моментални козметични ефекти.

кожата ми не е много бяла ,но бях на басейн в събота и съм изгоряла , и затова исках да ми препоръчате ,но си купих със 30 фактор :0

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ абе насран, я се спри с тия шибани спамове.
    maDamn

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз харесвам на Avene слънцезащитното мляко за лице. Но в последно време от много хора чух хвалби за това на Биодерма, гледам, че и тук доста момичета го харесват, та мисля да го пробвам това лято.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Nivea,,,,,,,,,,,,,,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си