- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-доброто слънцезащитно плажно масло със SPF 50
Моля ви кажете ми кое слънцезащитно масло със SPF50 сте използвали вие, доволни или не доволни сте от него..благодаря предварително![]()
Никога не съм виждала със SPF 50 ..плажните масла не са ли с ниска защита всички?
На нивеа. Такова си взимам заради татусите и съм мега доволна. Преди 3, може би 4 години, приятеля ми реши да си намаже само татуса с него, а останалата част на тялото с 30, пак на нивеа. И самият му татус не е перфектна кръгла форма, а той мажеше с кръгови движения. Накрая почерня много смешно, татуса черен, около него кожата една бяла, а останало кафяво... Така че да си знаеш, че с 50 няма да хванеш грам тен - разбира се ако го ползваш правилно, на 3 часа мазане и след къпане също.
ами не всички.. най-високата е с 50 . Аз сега гледам този в avon и oriflame , но не знам ,дали са добри
Биодерма. Страхотно е, невероятно. Преди това бях с Ивостин- мислех, че е хубаво ,но щом пробвах това направо се преродих. Не остава мазно, размазва се перфектно, много лесно ,попива веднага, много приятна консистенция, мирише хубаво.
Everything changes, but beauty remains ...
Ама аз разбрах плажно олиоиначе аз съм доволна от Нивеа и Авен.
Колко си беличка? Защото аз съм бая и ползвам на Виши 30 фактор. Даже миналата година и на Ейвън си взех с 25, но определено не защитава толкова. Вярно, че се пържих цял ден, но изгорях бая въпреки него. Така че аз от опит ти препоръчвам Виши и да не се хвърляш чак на 50 фактор, с 30 имаш шанс за тенче поне. А Биодерма сигурно също е хубаво - фирмата е много добра.
От личен опит казвам, че Биодерма е по-добро от Виши- и като консистенция, и като защита.Може би е и до лични предпочитания, де. Аз също съм много бяла.
Vichy. 12345
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Дам, сигурно е хубаво...а в крайна сметка потърси и кое е на промоция в аптеката, защото пускат много изгодни от рода на двойно на същата цена или крема с подарък крем за след слънце. Аз моето така го взех. Всеки случай няма да сбъркаш.
За да не пускам нова тема- можете ли да ми кажете добър крем за лице с висок слънцезащитев фактор?
^най-добре медицинска козметика, за Биодерма писаха по-горе
Кое от кое?
Аз за лице ползвам Uriage, Bioderma- за тяло.
Преди малко разбрах нещо,което направо ме шокира. Понеже казах на майка ми да ми купи плажно масло на нивеа и тя отишла,но нямало и попитала служителите ,и те казали ,че е спряно ,защото предизвиква рак на кожта .. и затова купи едно с известна марка,но не я запомник .. щом се сетя давам линк (не е с спф50)
Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 30
Екстрактът от златен седеф, съдържащ се във формулите на Golden Protect и Golden Touch е съставен от слюда и оксид от титаниево ядро и пигменти от раковини. Те отразяват светлината, създавайки блестящ ефект върху кожата, която изглежда най-добре, когато е изложена на естествена слънчева светлина. Още с първото му нанасяне кожата е сияйна, хидратирана и защитена. Кожата е защитена срещу UVA и UVB лъчите, основна причина за слънчевото изгаряне и преждевременното стареене на кожата, благодарение на патентованита фотостабилна система Mexoryl ®. Golden Protect предлага двойно действие: има незабавен ефект като прави кожата по-блестяща и същевременно я предпазва ефективно и помага за по дълготраен, качествен тен. Формулата веднага повлиява на кожата и трайно подобрява тена. Специална формула, обогатена с масло от Моной и екстракт от златни перли, благодарение на която разкрасяващият лосион осигурява моментални козметични ефекти.
кожата ми не е много бяла ,но бях на басейн в събота и съм изгоряла , и затова исках да ми препоръчате ,но си купих със 30 фактор :0
^ абе насран, я се спри с тия шибани спамове.
maDamn
Аз харесвам на Avene слънцезащитното мляко за лице. Но в последно време от много хора чух хвалби за това на Биодерма, гледам, че и тук доста момичета го харесват, та мисля да го пробвам това лято.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.