По принцип не решаваш кой е единствения, просто го усещаш. А смятам, че винаги с единия човек е по-хубаво и на тази база избираш. Ако искаш сериозна връзка преценяваш коя е по-готова и по-подходяща за сериозна връзка. Ако те разбира, ако е готова да сподели кофти момент с теб, ако проявява интерес към дребните неща от ежедневието ти, ако помни неща за теб, който ти рядко си спомняш, ако проявява повече интерес... Абе трудно е да сбъркаш според мен...
Ето пак съм аз. Еми не мога да реша, влюбен съм в две и това е. Нищо не мога да направя. Когато се опитвам да си кажа, повече няма да и се обаждам на едната и горещи вълни ме обливат (е горе долу де) като си помисля, че няма да се видим повече, защото ми харесва да се виждаме. С другата е същото.
Само, че ми се иска да съм си само с едничка, но ме плаши, че може да сбъркам, а втори шанс надали ще имам да поправя ако сбъркам.
И какво се прави в такава ситуация?
Просто усещаш, че този човек е, с който искаш да заспиваш вечер и да се будиш сутрин. Не знаеш защо, не знаеш как, но е пленил сърцето ти, ума ти, тялото, притежава пълни права над пеперудите в стомаха ти. Карате се, обиждате се, блъскате си вратите на излизане, но след 20 секунди си готов да се върнеш при него, в прегръдките му, в сърцето му. И си готов да заложиш главата си, че без него няма да си същия, няма да си щастлив. Естествено, не от първият път го намираш, не от първите минути или още преди да се запознаете. Знаеш, че ако се разхилиш пред него, няма да избяга с писъци, няма да те помисли за куко.
Абеее просто разбираш, че е твоят човек, че няма да се чувстваш така добре с друг. А коя е твоята правилна, никой не може да ти каже. Единствено сърцето ти. Успех.