- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава това?
Проблемът ми е, че харесваме две момчета от училище аз и най-добрата ми приятелка. Но ние не знаем дали те ни харесват изобщо. Ще ви кажа някои действия които те направиха за да ми помогнете, да ме посаветвате и да ми кажете какво да предприема. Та всичко започна от едно леко блъскане по гърба с закачлива усмивка ( те ни блъснаха и между другото те са с една година по- големи от нас и не ги познаваме). След това на същия ден пак се срещнахме в стълбите и те ни заговориха, аз бях долу на стълбите а приятелката ми се беше качила вече и те идваха за да се качват и тогава единия от тях ми каза хайде няма ли да се качваш а аз казах "амии незнам". След това последваха усмивки по коридора когато се срещнем и даже няколко пъти аз, приятелката ми и те двамата се прибирахме заедно. Да говорихме си и така и не стигнахме до запознанство и казване на имената. Темите ни на разговор бяха за безсмислени неща. Единия от тях се беше включил в разговор за "мразя брат ти" и така те се включваха и те. Аз много ги харесвам но не знам дали и те ме харесват или просто ни заиграват. Много бих искала да знам, да ни кажете какво според вас долу- горе се опитват да направят и какво да предприемем. Ние сме много срамежливи и обикновенно те ни заговарят. Но съм готова да зарежа срама. Даже когато един път се разхождахме с приятелката ми и едни други наши приятелки те ни достигнаха и ги чух да си говорят. Единият каза "Хайде де няма ли да направиш нещо!?" а другия каза "Аве кво искаш да вляза в нея ли!?". и след това отново ни заговориха. Моля, помощ! Благодаря ви предварително![]()
Последно редактирано от nefizkata : 06-12-2012 на 12:16
О, Боже, каква объркана тема.
На колко години сте? Цялата група, имам предвид.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
две момичета сме и две момчета ако не съм се изразила правилно
Ако сте хубави ще станат работите. А и на такава възраст на момчетата винаги им се плеска, така че не виждам смисъл от питането ти. Просто ги налезете и това е.
не ви харесват
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.