.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    Мега фен
    абе не ми вярвайте бе, тръгнал съм да те моля или принуждавам.............. кво ми слагаш думи в устата или ми преписваш неизвършени действия. Чети си там квото ти е интересно и си живуркай. Твоя си работа.

Това, че съм си казал мнението по някои въпроси, не означава че ти ги налагам.
    Последно редактирано от defender : 06-14-2012 на 13:35

Мега фен
    ей Ган4о, да не ми се сърдиш нещо бе......

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    всеки, който изопачава Библията е еретик.

мда те всички еретици така казват. - явява им се Господ, почва да им говори, да им дава някакви възвишена мисии и т.н.
    виж какво пише тук:

"И когато дойде в храма, главните свещеници и народните старейшини дойдоха при Него, като поучаваше, и казаха: С каква власт правиш тия неща? и кой Ти е дал тая власт? А Исус в отговор им каза: Ще ви задам и Аз един въпрос, на който, ако ми отговорите, то и Аз ще ви кажа с каква власт правя тия неща. Иоановото кръщение от къде беше? от небето или от човеците? И те разискваха помежду си, думайки: Ако речем: От небето, Той ще ни каже: Тогава защо не го повярвахте: Но ако речем: От човеците, боим се от народа; защото всички имат Иоана за пророк. И тъй, в отговор на Исуса, казаха: Не знаем. Рече им и Той: Нито Аз ви казвам с каква власт правя тия неща." Матей 21: 23-27

вярата трябва да бъде само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, но не и в нещо друго, Йоан Кръстител е вярвал само в Него, и е бил Негов пророк, обаче духовните служители на човешката(666) религия не повярвали в неговото свидетелство, защото предпочитали да следват тяхната човешка(666) традиция

ерес е когато в вярата се върши зло против някой от човеците, а когато там се върши само добро(-то) за всички човеци, тогава няма как да има ерес в нея

"Но имало е лъжливи пророци(т.е. неправедни духовни служители/работници) между людете, както и между вас ще има лъжливи учители(т.е. лъжливи духовни учители), които ще въведат тайно гибелни ереси, като се отричат даже от Господаря, Който ги е купил, та ще навлекат на себе си бърза погибел. И мнозина ще последват техните похотливи дела(т.е. и мнозина вярващи ще последват техните неправди в вярата), поради които човеци пътят на истината(т.е. пътят на правилната вяра) ще се похули. От лакомство(т.е. от лакомство (за божественост, с която) да бъдат равни на Христос и Бог) те ще ви мамят с присторени думи(т.е. с лъжливо слово);" 2 Петрово 2: 1-3
    Последно редактирано от npp : 06-14-2012 на 16:07

Голям фен
    Какво по дяволите се случва в тази тема? Един вика "арианска" раса(wtf? не беше ли арийска?), друг ЗАПЛАШВА някой със самоубийство (как ще заплашиш някого със самоубийство?). Defender ти си малоумен wannabe християнин, който е готов да си извърта както иска различни текстове, за да се убеди в правотата си. С npp е същото, разликата е че единият е тотална заблудена путка, а другият е хардкор параноиден шизофреник. Според мен defender все още имаш шанс, някой ден да ти дойде акъла, но npp е загубен завинаги. Но както казва камерада Хитлер : "Всеки вярва на това, което му се иска". Споровете ви са доста скучни, тъй като и двамата няма какво да предложите, освен библейски глупости и детски караници. Това е жалко, тъй като по принцип такива дискусии са доста интересни. Можехте да напишете и нещо по темата, а?
    Философии включващи расизъм няма много. Националсоциализмът е най-популярната, но не единствената. Трудовете на Дарвин ако ги приемем като философия(нещо обясняващо живота) също съдържат расизъм. Но за всичките философии съдържащи частица расизъм е характерно едно нещо: Расизмът не се приема като "Тоя е чернилка и ще го мразя, само щото е черен HURRR DURR", а е сбор от научни факти и наблюдения върху различните раси и различията във възможностите им. Но според мен расизмът е част от отделни философии, само защото е забранен. Расизмът е като Слънцето - Всеки го вижда и знае на инстинктивно ниво, че не е само сляпа омраза. То просто и дете може да види приликите между негъра и маймуната. И само ако се замисли, че за 40 000 години негрите са измисли пръчката.... До преди 100-200 години расизмът е бил нещо напълно нормално, с което никой не е спорил. Сега понеже е забранен и затова преминава в по-абстрактни идеологии и философии, където да придобие някаква база. Упппс май малко се увлякох... Споменатите от мен хора да не се обиждат, просто си казвам мнението за тях.Ако не са съгласни(в което съм сигурен), да представят аргументи. Npp ако може да не ми отговаря с библейски цитати. Peace niggers.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Какво по дяволите се случва в тази тема? Един вика "арианска" раса(wtf? не беше ли арийска?), друг ЗАПЛАШВА някой със самоубийство (как ще заплашиш някого със самоубийство?). Defender ти си малоумен wannabe християнин, който е готов да си извърта както иска различни текстове, за да се убеди в правотата си. С npp е същото, разликата е че единият е тотална заблудена путка, а другият е хардкор параноиден шизофреник. Според мен defender все още имаш шанс, някой ден да ти дойде акъла, но npp е загубен завинаги. Но както казва камерада Хитлер : "Всеки вярва на това, което му се иска". Споровете ви са доста скучни, тъй като и двамата няма какво да предложите, освен библейски глупости и детски караници. Това е жалко, тъй като по принцип такива дискусии са доста интересни. Можехте да напишете и нещо по темата, а?
    Философии включващи расизъм няма много. Националсоциализмът е най-популярната, но не единствената. Трудовете на Дарвин ако ги приемем като философия(нещо обясняващо живота) също съдържат расизъм. Но за всичките философии съдържащи частица расизъм е характерно едно нещо: Расизмът не се приема като "Тоя е чернилка и ще го мразя, само щото е черен HURRR DURR", а е сбор от научни факти и наблюдения върху различните раси и различията във възможностите им. Но според мен расизмът е част от отделни философии, само защото е забранен. Расизмът е като Слънцето - Всеки го вижда и знае на инстинктивно ниво, че не е само сляпа омраза. То просто и дете може да види приликите между негъра и маймуната. И само ако се замисли, че за 40 000 години негрите са измисли пръчката.... До преди 100-200 години расизмът е бил нещо напълно нормално, с което никой не е спорил. Сега понеже е забранен и затова преминава в по-абстрактни идеологии и философии, където да придобие някаква база. Упппс май малко се увлякох... Споменатите от мен хора да не се обиждат, просто си казвам мнението за тях.Ако не са съгласни(в което съм сигурен), да представят аргументи. Npp ако може да не ми отговаря с библейски цитати. Peace niggers.....
    изглежда че си много назад с материала, дори и по discovery, viasat explorer и history tv channels даваха немалко филми, в които представяха че цялата съвременна антропологична наука сочи/доказва че всички съвременни човеци независимо от расата са от един и същи вид наричан homo sapiens, и че въобще няма следи от нито един жив представител на неандерталците и останалите намирани единствено под формата на фосили видове, а ти сякаш дори не си си направил труда да гледаш поне някой от онези документални филми
    Последно редактирано от npp : 06-15-2012 на 20:09

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    изглежда че си много назад с материала, дори и по discovery, viasat explorer и history tv channels даваха немалко филми, в които представяха че цялата съвременна антропологична наука сочи/доказва че всички съвременни човеци независимо от расата са от един и същи вид наричан homo sapiens, и че въобще няма следи от нито един жив представител на неандерталците и останалите намирани единствено под формата на фосили видове, а ти сякаш дори не си си направил труда да гледаш поне някой от онези документални филми
    Да, а viasat explorer, discovery и history channel изобщо не са купени от твоите приятели евреите. И изобщо не бълват хиляди глупости ежедневно, най-вече за Хитлер. Тези медии са подкупени, а въпросните филми са чисти хипотези, в повечето случаи без никакви доказателства. Факт е, че човека се е зародил в Африка и от там се е разпространил по-целият свят. Цвета на кожата, очите, и структурата на тялото са различни при различните раси, защото са влияели различни фактори: повече слънце, по-малко вода и т.н. Първите хора(хомо сапиенс) са живели в Африка в продължение на хиляди години и са привикнали към начина си на живот там. Това което обуславя развитието на по-висш разум са непознатите земи, новите животни и суровите условия на живот, с които са се сблъскали първите европейци и азиатци. Африканците и аборигените си живеят както са живели преди хиляди години, защото това ги устройва. Само погледни историческото развитие на расите - азиатците са направили едни от най-големите цивилизации, повечето от откритията са тяхно дело. Европейците същата работа. Само онези живеят като скотове и не са измислили нищо. Да не говорим че IQ-то им е ДОКАЗАНО по-ниско. Мога да ти намеря трудовете на един амеркански учен, който правел изследвания в едно американско училище. Той установил, че колкото повече бели пра деди е имал, толкова повече се покачвал коефициента на интелигентност на даденият индивид. Това обяснява повечето глупости дето ги дрънкате : "Вижте той е негър и е много умен", а в действителност просто е имал десетки бели прародители, но просто черната кожа и коса са се проявили, защото са доминантен белег. И между другото колко известни черни откриватели, писатели, философи, учени и т.н. умни хора познаваш? Хайде стига с тая политическа коретност. Всеки може да види, че печките са по-нисши. А пък колко примери за приликите им с горилите мога да ти давам - носът разширен, устни дълги и месести, челюстта изпъкнала, по-дълги ръце, челото е по-назад килнато и много други. На тая база, как можеш да кажеш, че всички хора са равни? Това не значи, че трябва да се изтрепват или дискриминират. Просто трябва да си стоят на континента и да не се омешват с белите. Защото именно това е идеята на еврейските власти: След като хората приемат негрите като равни, логично е да почват да се смесват с тях, IQ стандарта пада с няколко единици, хората стават по-тъпи, следователно по-лесно контролируеми и има Profit!!! Освен това мелеза няма род, страна, националност и по този начин национализмът(най-големият враг на интернационалните евреи) е елиминиран. Всичко е измислено бе батка....
    Просто се иска логика, която както виждам от по-горните постове, ти убягва.

Сатан на това, което изписа само едно ще ти кажа. Разликата в цвета на очите, интелигентността, кожата и каквото друго се сетиш между различните раси съставлява около 2 процента от целия генетичен материал. В този смисъл разликата е пренебрежимо малка. За евреите дори не ми се коментира. IQ е нещо неизмеримо сложно и явно ти не го разбираш добре. Има видове интелигентност, вземи да прочетеш за тях малко повече. Плаче ми се вече като чуя за тия глупави конспирации. В тая посока не се различаваш от библейците по-горе с промити мозъци. И аз се надявам никой да не ми се обижда
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Сатан на това, което изписа само едно ще ти кажа. Разликата в цвета на очите, интелигентността, кожата и каквото друго се сетиш между различните раси съставлява около 2 процента от целия генетичен материал. В този смисъл разликата е пренебрежимо малка. За евреите дори не ми се коментира. IQ е нещо неизмеримо сложно и явно ти не го разбираш добре. Има видове интелигентност, вземи да прочетеш за тях малко повече. Плаче ми се вече като чуя за тия глупави конспирации. В тая посока не се различаваш от библейците по-горе с промити мозъци. И аз се надявам никой да не ми се обижда
    Хахахаха, че то разликата в ДНК-то между човека и кучето е 4-5 % процента, значи сме кучета, така ли? Все пак какво са 5 %? Това е доста незабележима разлика Интересувал съм се доста от антропология, ако толкова настояваш ще те заринна с доказателства. Мързи ме сега и не ми се търси. Колкото това за евреите - Щом аз, един средностатистически човек мога да измисля всевъзможни начини за контролиране на хората, какво остава за тези, които имат страшно много пари и власт? Просто не може да ти мине през главата, че група хора могат да се съберат и да измислят план за манипулация над човечеството, това ли ми казваш? Освен че е напълно логично, доказателства колкото искаш. Сигурно има и лъжи и измислици, но е факт, че големите индустриалци и банкери контролират медиите, най-малкото за да рекламират продуктите си. Не живея в страх от Новия световен ред и не си слагам шапка от фолио на главата за да не ми четат мислите, но предвид всичко, което съм видял, съм склонен да приема това за вярно. Замисли се над следното нещо: Отвори един телевизионен справочник и виж историческите канали. Всеки ден минимум по 2-3 филма за Хитлер и това колко е лош. Войната свърши преди 70 години, защо все още толкова много филми казващи едно и също? Всички Велики сили са извършвали геноциди, имало е далеч по-лоши от Хитлер. Защо само за него тогава? Това е очевидна пропаганда и трябва да си глупак за да не видиш, кой и защо я прави. Като не искаш да те боли главата от сложни конспирации и налудничави теории, тогава не се занимавай. Това е добър избор, до който и аз напоследък прибягвам. Но не защото тези теории нямат основа, а защото един човек няма какво да направи срещу целия свят.За разлика от библейците тези конспирации се опират както на факти, така и на логика. Така че сравнението ти не е подходящо.
    Не приемам нищо за 100%-това истина и ако ми дадеш по-добри аргументи(каквито не представи), ще се съглася с теб веднага. И вместо да пишеш колко не знам и какво не съм прочел, направи си труда, точка по точка да ми обясниш всяко едно нещо от предходният ми коментар. Ако не можеш, значи коментара ти е ненужен.

А IQ наистина е доста сложно за формулиране в едно изречение. И наистина досто сложно си измерва, но затова в IQ тестовете имат различни категории засягащи различни части от мисловният процес и логическото мислене. Аз съм си правил преди време и доколкото си спомням беше 135, но може теста да не е бил точен, така че не претендирам да съм вундеркинд. И все пак, възприемането на фигури, виждането на сходството им, запомнянето, възпроизвеждането на информация, намиране на общи модели и схеми, всичко това присъства в IQ тестовете, и присъства в мисловният процес. Така че по-един или друг начин, IQ-то определя точно интелигентността.

Това което каза, че съм промит мозък е донякъде вярно. Но трябва да разбереш, че всички сме промити по някакъв начин - първо от природата, второ от обществото, и накрая от медиите. Затова трябва да избягваш всяка 100%-това истина, включително и това, което виждаш. Мозъкът работи по доста сложни схеми и колкото повече ги изучаваш, толкова повече ще видиш, че за всичко в което вярваме си има причина в самите нас. Най-обективната позиция, която можеш да заемеш е да бъдеш депресивен реалист и нихилист, но и тази "позиция", също както другите си има и доста недостатъци.

Дай дефиниция на IQ, като е нещо толкова неизмеримо и сложно. Расизма е по-оправдан от религията, защото е здравословен. http://www.youtube.com/watch?v=A7Fdl9Kmhgs Има субтирти. Накратко:
    Проучвания за расите и интелигентността им се правят и до днес, макар и да са по-малко популярни. Социологически проучвания ДОКАЗВАТ, че белите се справят на тестове по-добре от черните дори, когато в предвид са взети социалните, културни и доходни разлики в семействата, така че образователната система да не дава предимство на някоя от групите. Британски учен по психология е направил проучване на базата на 800 000 резултата. Най-интелигентни са хората с произход от североизточната част на света и тези от Корея и Япония (където образованието си е направо религия - на тестове най-добре се справят японци и корейци. Те също така са и най-големите расисти...). Най-тъпи са всички онези с произход от "тъмните" народи. Всички негри и аборигени са на последно място. Преди създаването на Израел никой не се е притеснявал да говори за под-хората. http://vbox7.com/play:49c203ef (изгледай клипчето) И известно ли ти е, че евреите са най-големите расисти? Наричат всички неевреи за "Гои", което в буквален смисъл означава именно "под-хора". Трябва им мултикултурализъм, за да могат да профанизират още повече гоите.
    Чети: http://edinstvena.blog.bg/politika/2...o-vreme.299779
    Виж: http://vbox7.com/play:3bb4f3e21b

...

Честно казано тия неща за световната конспирация са ми безсмислени. В крайна сметка банкерите може и да контролират по някакъв начин медиите, но не всички банкери са евреи. Отделно гледам за Хитлер, но това не значи, че не знам за японските експерименти с хора, за множеството "грешни" бомбардировки на Съюзниците, не си правя илюзии нито за Афганистан, нито за Ирак, където със сигурност американците и техните съюзници не са си поплювали. Най-прясното свидетелство беше когато изтече инфото за Гуантанамо. Тези неща разбира са си мой чист интерес и определено не могат да засегнат мирогледа ми. За всеки, който познава малко човешката природа ще стане ясно, че истината не е черно-бяла, а много разноцветна. През .... ми е за конспирацията щом имам достъп до будизма и неговите хубави идеи, през .... за американските изстъпления щом имам достъп до написаното от такива личности като Махатма Ганди. Това не ме прави с розови очила, но в същото време не искам и да съм нихилист. Предпочитам реалист без депресия, защото света не е това, което виждаме, нито през очилата на конспирацията, нито през тези на най-големите духовни учения.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен
    Честно казано тия неща за световната конспирация са ми безсмислени. В крайна сметка банкерите може и да контролират по някакъв начин медиите, но не всички банкери са евреи. Отделно гледам за Хитлер, но това не значи, че не знам за японските експерименти с хора, за множеството "грешни" бомбардировки на Съюзниците, не си правя илюзии нито за Афганистан, нито за Ирак, където със сигурност американците и техните съюзници не са си поплювали. Най-прясното свидетелство беше когато изтече инфото за Гуантанамо. Тези неща разбира са си мой чист интерес и определено не могат да засегнат мирогледа ми. За всеки, който познава малко човешката природа ще стане ясно, че истината не е черно-бяла, а много разноцветна. През .... ми е за конспирацията щом имам достъп до будизма и неговите хубави идеи, през .... за американските изстъпления щом имам достъп до написаното от такива личности като Махатма Ганди. Това не ме прави с розови очила, но в същото време не искам и да съм нихилист. Предпочитам реалист без депресия, защото света не е това, което виждаме, нито през очилата на конспирацията, нито през тези на най-големите духовни учения.
    А когато ушев ти забрани интеренета и будизма. И изобщо ти забрани свободата на мисълта (в стил 1984). Тогава какво правим? Защото това рано или късно ще се случи. Това че знаеш за останалите геноциди, не значи че масовият човек знае. На повечето просто им стига: "Хитлер е лош, защото е избил 6 милиона евреи. А защо ги е избил? Защото е лош". Та затова си говорим.За населението и как медиите промиват(не конкретно за теб) мозъци. На някой повече, на други по-малко. Искаш, не искаш, тези неща ти се набиват в съзнанието. Единственият начин да не си депресивен реалист и да виждаш реалността, е да приемеш всичкото зло в човека като нещо нормално. Това че ти е през ХУЯ е добре. И на мен ми е през хуя вече.Този спор тука е чисто любопитно закачлив, просто си подхвърляме неща.Никой няма да достигне до свещенната истина в един пост. Но ако ще изразяваш мнение, поне гледай да е с аргументи. Като не ти пука, защо изобщо коментираш?

С Будизма не съм особенно запознат, не мога да коментирам, но щом откриваш нещо за себе си там....радвам се за теб.

Хитлер не е избил никакви милиони, поне не лично, което също донякъде има значение. Много хора не им е ясно това. Нямам идея за какви аргументи говориш, но това, което ти ми обясняваш за промиването на мозъци е толкова банална тема, че няма смисъл изобщо да се говори. Нито казваш нещо ново, нито пък е нещо ,което е толкова важно. Това, което знам за човека е, че ако в развитието му няма изкривявания няма и да има така наречената лошотия, поне не в нейните крайни форми, които бих нарекъл садизъм, деструктивност, мазохизъм и така нататък. Прекалено много си се вкарал във филма с тия неща, ако питаш мен само си тровиш живота и нервите така. Не ги мисля аз тия неща, те не ме касаят поне за момента. Когато започне да стане като 1984, тогава ще му мисля....сега няма защо да го правя след като не е станало

Голям фен

Cool

Хитлер не е избил никакви милиони, поне не лично, което също донякъде има значение. Много хора не им е ясно това. Нямам идея за какви аргументи говориш, но това, което ти ми обясняваш за промиването на мозъци е толкова банална тема, че няма смисъл изобщо да се говори. Нито казваш нещо ново, нито пък е нещо ,което е толкова важно. Това, което знам за човека е, че ако в развитието му няма изкривявания няма и да има така наречената лошотия, поне не в нейните крайни форми, които бих нарекъл садизъм, деструктивност, мазохизъм и така нататък. Прекалено много си се вкарал във филма с тия неща, ако питаш мен само си тровиш живота и нервите така. Не ги мисля аз тия неща, те не ме касаят поне за момента. Когато започне да стане като 1984, тогава ще му мисля....сега няма защо да го правя след като не е станало
    Определено одобрявам мнението ти. И на мен в последните месеци изобщо не ми пука. Наистина това е само товар за мозъка, който нищо добро не носи. Но всеки ми казва, че просто съм бягал от належащите проблеми, че съм се предал. Може би донякъде са прави. Тъй че и на мен не пука. Както казах тука само си подхвърляме разни неща. Иначе едно време бях едно такова малко запалено нацистче.... Спорех до дупка и вярвах във всичко, което пишех. Уви, истина май няма.... И все пак такива дискусии малко или много задвижват мисълта. Да, не са нови работите дето ги казвам, изтъркали са се по форумите вече. Да, не са и толкова важни. Това е спор заради самият спор ми се струва. А според мен лошотията е лоша само от гледна точна на християнският мироглед, който се е превърнал в универсален за последните 1000 години.Няма нищо лошо, нито нищо добро, всичко е морален релативизъм. Двата начина да си щастлив по мое мнение са или да си невежа, или да не ти пука. Радвам се че си избрал втория. След като съм прозвучал малко фанатично, разбирам целта на отговорите ти, но както казах това е дискусия за общи приказки, така че не взимай коментарите ми толкова на сериозно...

Мега фен
    Да, а viasat explorer, discovery и history channel изобщо не са купени от твоите приятели евреите. И изобщо не бълват хиляди глупости ежедневно, най-вече за Хитлер. Тези медии са подкупени, а въпросните филми са чисти хипотези, в повечето случаи без никакви доказателства. Факт е, че човека се е зародил в Африка и от там се е разпространил по-целият свят. Цвета на кожата, очите, и структурата на тялото са различни при различните раси, защото са влияели различни фактори: повече слънце, по-малко вода и т.н. Първите хора(хомо сапиенс) са живели в Африка в продължение на хиляди години и са привикнали към начина си на живот там. Това което обуславя развитието на по-висш разум са непознатите земи, новите животни и суровите условия на живот, с които са се сблъскали първите европейци и азиатци. Африканците и аборигените си живеят както са живели преди хиляди години, защото това ги устройва. Само погледни историческото развитие на расите - азиатците са направили едни от най-големите цивилизации, повечето от откритията са тяхно дело. Европейците същата работа. Само онези живеят като скотове и не са измислили нищо. Да не говорим че IQ-то им е ДОКАЗАНО по-ниско. Мога да ти намеря трудовете на един амеркански учен, който правел изследвания в едно американско училище. Той установил, че колкото повече бели пра деди е имал, толкова повече се покачвал коефициента на интелигентност на даденият индивид. Това обяснява повечето глупости дето ги дрънкате : "Вижте той е негър и е много умен", а в действителност просто е имал десетки бели прародители, но просто черната кожа и коса са се проявили, защото са доминантен белег. И между другото колко известни черни откриватели, писатели, философи, учени и т.н. умни хора познаваш? Хайде стига с тая политическа коретност. Всеки може да види, че печките са по-нисши. А пък колко примери за приликите им с горилите мога да ти давам - носът разширен, устни дълги и месести, челюстта изпъкнала, по-дълги ръце, челото е по-назад килнато и много други. На тая база, как можеш да кажеш, че всички хора са равни? Това не значи, че трябва да се изтрепват или дискриминират. Просто трябва да си стоят на континента и да не се омешват с белите. Защото именно това е идеята на еврейските власти: След като хората приемат негрите като равни, логично е да почват да се смесват с тях, IQ стандарта пада с няколко единици, хората стават по-тъпи, следователно по-лесно контролируеми и има Profit!!! Освен това мелеза няма род, страна, националност и по този начин национализмът(най-големият враг на интернационалните евреи) е елиминиран. Всичко е измислено бе батка....
    Просто се иска логика, която както виждам от по-горните постове, ти убягва.
    ти си просто един писар, но не и пишещ смислени неща, чети учебниците по антропология и сам ще се увериш, ето ти един линк като за начало:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...B2%D0%B5%D0%BA

Голям фен
    ти си просто един писар, но не и пишещ смислени неща, чети учебниците по антропология и сам ще се увериш, ето ти един линк като за начало:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...B2%D0%B5%D0%BA
    Не мисля че линковете към уикипедалия са валиден аргумент. Пък и аз не съм казал, че не са хомо сапиенс. Просто на еволюцията са и необходими хиляди години за да се прояви в ясно отличителни белези. И еволюцията е плавен процес. В крайна сметка всичко зависи от средата. Това обуславя какви характеристики ще имат различните подраси. За пример давам носът на нордическата раса, който е по-дълъг и прав заради студения северен въздух. Хипотези колкото щеш де. И все пак фактите са си факти - негрите имат увеличени физически възможности, за сметка на умствени такива.
    Ти вместо да ме обориш и точка по точка да ми казваш, защо не съм прав, вместо това ми казваш, че съм просто писар и крайчеца на лайното,което изсираш е линк към уйкипедия. Това е в разрез с типичното форумско философстване и празни приказки . Поне прочети някой материал, преработи го ако може да ти го смели акъла, и тогава коментирай. Иначе просто си говориш. Разбирам че арсенала ти от копирани материали е в областта на религията, но не е лошо и да си направиш(копираш) и по другите теми.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-16-2012 на 21:06

Мега фен
    Не мисля че линковете към уикипедалия са валиден аргумент. Пък и аз не съм казал, че не са хомо сапиенс. Просто на еволюцията са и необходими хиляди години за да се прояви в ясно отличителни белези. И еволюцията е плавен процес. В крайна сметка всичко зависи от средата. Това обуславя какви характеристики ще имат различните подраси. За пример давам носът на нордическата раса, който е по-дълъг и прав заради студения северен въздух. Хипотези колкото щеш де. И все пак фактите са си факти - негрите имат увеличени физически възможности, за сметка на умствени такива.
    Ти вместо да ме обориш и точка по точка да ми казваш, защо не съм прав, вместо това ми казваш, че съм просто писар и крайчеца на лайното,което изсираш е линк към уйкипедия. Това е в разрез с типичното форумско философстване и празни приказки . Поне прочети някой материал, преработи го ако може да ти го смели акъла, и тогава коментирай. Иначе просто си говориш. Разбирам че арсенала ти от копирани материали е в областта на религията, но не е лошо и да си направиш(копираш) и по другите теми.
    "докторче"_шантаво , ти или си късогледо, или си с смущения в мисловния процес, или си с много кратка памет, никой никога не е виждал жив представител на който и да е от другите homo-си, които са известни единствено от някакви фосили, ето:

http://en.wikipedia.org/wiki/Homo

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...lution_fossils

този факт навежда над мисълта че след като е пълно с милиарди доказано живи(-яли) homo sapiens-и, но никога досега не е имало нито един жив представител от другите homo видове, след като в същото време са намирани много по-стари фосили на разни животински видове оцелели и до днес, най-вероятно въобще не е имало други homo-си, но просто всички онези фосили са просто материализиран нереален факт на "тъмнината" с цел заблуда на такива човечета като теб, които вярват в наивни расови убеждения
    Последно редактирано от npp : 06-17-2012 на 00:12

Има ли смисъл да спорите с нпп? Само 1 пример ще дам какви ги пише и по другите раздели и сами си преценете.
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B8%D1%81
    прегледай чрез пипане и двата тестикула за разлика в формата и големината, обикновено болките идват от някакъв зъл дух, който ги причинява, просто се обърни към истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос и ги помоли да отмахнат злите духове трайно - Те винаги чуват
    Значи, ако те болят ташаците, обезателно в скротома ти се е нанесал да живее нелегално зъл дух, а? И трябва да отправиш специална заявка/молба за премахването/екстрадирането му като ще изпратят някого да прегледа ташаците ти. "Ghostbusters" ли беше това крило към "министерството за борба с тъмните сили", чийто щаб се намира в Небесното царство на Господ Исус Христос, което отговаряше за изпразването/извеждането по безопасен начин на зли духове от скротуми/тестикули?
    Последно редактирано от WeNeedMoreDrugs : 06-17-2012 на 05:57

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WeNeedMoreDrugs Виж мнението
    Има ли смисъл да спорите с нпп? Само 1 пример ще дам какви ги пише и по другите раздели и сами си преценете.

Значи, ако те болят ташаците, обезателно в скротома ти се е нанесал да живее нелегално зъл дух, а? И трябва да отправиш специална заявка/молба за премахването/екстрадирането му като ще изпратят някого да прегледа ташаците ти. "Ghostbusters" ли беше това крило към "министерството за борба с тъмните сили", чийто щаб се намира в Небесното царство на Господ Исус Христос, което отговаряше за изпразването/извеждането по безопасен начин на зли духове от скротуми/тестикули?
    Пхахахахахахах!!!! Тоя наистина не го слуша главата. Отказвам се да споря с индивид липсваща му обикновенна логика, пък за знаения да не говорим. Просто някой трябва да врътне един телефон и да дойдат да си го приберат от лудницата, от която е избягал. Зъл дух в ташаците.........хахахахахах умрях да се смея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от WeNeedMoreDrugs Виж мнението

никак не ти пожелавам да пострадаш (сериозно), най-добре не си прави шеги с такива неща, и първо се научете да разбирате нещата правилно и чак тогава идвайте да свидетелствувате, зад всяка болка/болест стои зъл дух, който я причинява, дори и с инфекциозните болести е така, сами по себе си вредните микроорганизми не са заплаха за човека, но злият дух, който причинява болеста е опасният, така че например, дори и ако злият дух, който причинява болестта хив-спин бъде изгонен от хив-позитивен човек, колкото и тази болест да е напреднала в неговия случай, тя ще премине и той ще оздравее
    Последно редактирано от npp : 06-17-2012 на 10:52

Мега фен
    Пхахахахахахах!!!! Тоя наистина не го слуша главата. Отказвам се да споря с индивид липсваща му обикновенна логика, пък за знаения да не говорим. Просто някой трябва да врътне един телефон и да дойдат да си го приберат от лудницата, от която е избягал. Зъл дух в ташаците.........хахахахахах умрях да се смея.
    по-добре не се смейте на болките/болестите на хората, това са сериозни неща, всички болки/болести са причинявани от болкопричиняващи/болестотворни зли духове, които досега получаваха власт над определени човеци именно чрез системата на човешката(666) религия - тя е царството на лукавия, човешката(666) религия това са ученията: йога, хиндуизъм, кришнаизъм, шиваизъм, ведантизъм, сикхизъм, будизъм, джайнизъм, окултизъм, езотерика, медитация, астрална проекция, паганизъм, сатанизъм, спиритизъм, ислям, юдаизъм, йеховизъм, християнство, астрология, аюрведа, кама сутра, тантра, и тям подобните

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на човешката(666) религия), която седи на много води(т.е. която има много вероизповедания/деноминации/секти/вероучения); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която неправедните духовници/духовни работници беззаконстваха), и земните жители(т.е. и неправедните поклонници/вярващи) се опиха от виното(т.е. от благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното верческо/духовно беззаконие)." Откровение 17: 1-2
    Последно редактирано от npp : 06-17-2012 на 10:50

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Заради насадената им историческа вина,германците изплащат милиарди евро годишно на разни държави,но кога ли пак ще им писне и този път ще е нещо страшно.

Наглата пиянка Чърчил го е казал-военнопрестъпници имат само загубилите войната държави.

И така стана-няма Сталин,няма Чърчил,а има само лошия Хитлер.
    Радвам се,че има хора,които мислят с главите си,търсят истината и не мислят първосигнално.
    Историята е подменена.Тва е ясно.Включително и нашата през 45-те години терор от комунистите.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Голям фен
    по-добре не се смейте на болките/болестите на хората, това са сериозни неща, всички болки/болести са причинявани от болкопричиняващи/болестотворни зли духове, които досега получаваха власт над определени човеци именно чрез системата на човешката(666) религия - тя е царството на лукавия, човешката(666) религия това са ученията: йога, хиндуизъм, кришнаизъм, шиваизъм, ведантизъм, сикхизъм, будизъм, джайнизъм, окултизъм, езотерика, медитация, астрална проекция, паганизъм, сатанизъм, спиритизъм, ислям, юдаизъм, йеховизъм, християнство, астрология, аюрведа, кама сутра, тантра, и тям подобните

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на човешката(666) религия), която седи на много води(т.е. която има много вероизповедания/деноминации/секти/вероучения); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която неправедните духовници/духовни работници беззаконстваха), и земните жители(т.е. и неправедните поклонници/вярващи) се опиха от виното(т.е. от благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното верческо/духовно беззаконие)." Откровение 17: 1-2
    npp Аз съм сатанист, от "школата" на Антон ЛаВей. Чета също и Алистър Краули, но нещо не ми допада. Както и да е, занимавам се с медитация и експериментирам с астрална проекция. Веднъж си седя на чина в клас и започвам да медитирам, отивам в астралният си храм, и от там извиках астралната проекция на един съученик, който спеше в час. Там в астралният си храм, му повторих поне 100 пъти, че любимият ми цвят е зелен. След часа го питам, какъв ми е любимият цвят, и той вика зелен :-O . Значи имам сили да стана тъмен магьосник Муахахахахах . Това в кръга на шегата, но иначе това е истинска история, и целта на цялото това нещо беше експериментална. Та довечeра може да ти направя един Destruction Ritual. Да видим дали твоят Джийзъс ще ти помогне.... Между другото някой знае ли къде се продават сребърни ритуални чаши?
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-17-2012 на 11:40

Голям фен

Странно как с измислянето на пеницилина и антибиотиците, тези "болестотворни" духове изведнъж доста понамаляха. Много ми е интересно как ще обясниш това. Сигурен съм, че медицината от последните 100 години няма нищо общо с намаляването на смъртните случаи от болестотворните духове причиняващи чума, тиф, хепатит, грип и т.н., нали ?

Мега фен
    npp Аз съм сатанист, от "школата" на Антон ЛаВей. Чета също и Алистър Краули, но нещо не ми допада. Както и да е, занимавам се с медитация и експериментирам с астрална проекция. Веднъж си седя на чина в клас и започвам да медитирам, отивам в астралният си храм, и от там извиках астралната проекция на един съученик, който спеше в час. Там в астралният си храм, му повторих поне 100 пъти, че любимият ми цвят е зелен. След часа го питам, какъв ми е любимият цвят, и той вика зелен :-O . Значи имам сили да стана тъмен магьосник Муахахахахах . Това в кръга на шегата, но иначе това е истинска история, и целта на цялото това нещо беше експериментална. Та довечeра може да ти направя един Destruction Ritual. Да видим дали твоят Джийзъс ще ти помогне.... Между другото някой знае ли къде се продават сребърни ритуални чаши?
    голям лигоч си, нито аншоа тралялавей, нито който и да е от онези (вятърничеви) странни птици на мрака, не може да реши трайно проблемите на който и да е човек, понеже само истинският Бог Отец чрез Своят единствен първороден/единороден Син Господ Исус Христос може да реши проблемите на всеки човек веднъж завинаги, а не само за известно време, докато толкова милиарди човеци се нуждаят от спасение, изцеление, реализация и възкресение, разни служители на човешката(666) религия, в това число и твоят прехвален от теб страшниковски ля вей, въобще не им пука за никого освен най-вече за самите себе си, а в същото време истинските Светии нон-стоп ходатайстват пред истинският Господ Бог за спасение/осигуряване на всички човеци/одушевени, благодарение на които ти и всички останали чалнати от суетата човечета имате живот и при това малко или много благодатен, но ето как се отблагодарявате на Онези, без които сега дори нямаше да съществувате, а да не говорим че без истинският Господ Бог дори нямаше да можете да си починете в дълбок сън без съновидения, сиреч под формата на несъществуване, и като последни думи в този reply можем да кажем само това, внимавай много и ти и всички други, които се опитват(-е) да съсипят(-ете) Божията Работа, защото виж какво пише тук:

"Горко на света поради съблазните(т.е. поради верческите/духовните неправди), защото е неизбежно(т.е. понеже не-дай-Си-Боже може да се окаже неизбежно) да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда(т.е. но горко на онези човеци, чрез които верческото/духовното беззаконие се явява на света)!" Матей 18: 7,

"горко на този човек, чрез когото Човешкият Син се предава(т.е. горко на онези човеци, чрез които истинският Господ Бог е предаван)! Добре би било за този човек(т.е. за всеки такъв човек), ако не бе се родил." Марк 14: 21

Странно как с измислянето на пеницилина и антибиотиците, тези "болестотворни" духове изведнъж доста понамаляха. Много ми е интересно как ще обясниш това. Сигурен съм, че медицината от последните 100 години няма нищо общо с намаляването на смъртните случаи от болестотворните духове причиняващи чума, тиф, хепатит, грип и т.н., нали ?
    лигльо, защо твоята медитация или твоята астрална проекция, или каквото е там, не ти помогне да разбереш?!, защото лиготенето не препоръчва никого пред истинският Бог, Бог е Любов, а не духовно превъзнасяне, духовността крие в себе си всякакви опасности, понеже е невидима за физическото зрение, може и да се вижда нещо през третото око, но само истинският Господ Бог е единственият, Който вижда всичко, докато останалите същества нямат и не могат да постигнат Неговото Всепознание, но в най-максималният случай могат да виждат само малка част от нещата, докато другата си остава непозната за тях

"И Исус рече: За съдба дойдох Аз на тоя свят, за да виждат невиждащите(т.е. за да прогледат физически слепите), а виждащите да ослепеят(т.е. а духовно виждащите да загубят окултните си възприятия/сетива/познания). Ония от фарисеите(т.е. онези от неправедните духовни служители/работници), които бяха с Него, като чуха това, рекоха Му: Да не сме и ние слепи? Исус им рече: Ако бяхте слепи(т.е. ако бяхте духовно слепи), не бихте имали грях, но понеже сега казвате: Виждаме,(т.е. ето, ние имаме духовно зрение/познание, затова) грехът ви остава." Йоан 9: 29-41

именно истинският Господ Бог и Светиите стоят зад всички случаи на изцеление, Те имат дълг да спасяват/изцеляват всички погинали/болни човеци/одушевени от вселенета, ето как медицината е лекувала, понеже не просто тя, но най-вече истинските Святи лекуваха през цялото време досега, но лекарите и хирурзите също участваха, понеже докато Светиите осигуряваха лечение по духовен път чрез молитви/ходатайства към истинският Господ Бог, лекарите най-малкото взеха пълно физическо участие в процеса на лечение, така че, сега трябва да благодариш на тях, а не на тралялавей и тям подобните откачалки
    Последно редактирано от npp : 06-17-2012 на 16:23

Голям фен
    голям лигоч си, нито аншоа тралялавей, нито който и да е от онези (вятърничеви) странни птици на мрака, не може да реши трайно проблемите на който и да е човек, понеже само истинският Бог Отец чрез Своят единствен първороден/единороден Син Господ Исус Христос може да реши проблемите на всеки човек веднъж завинаги, а не само за известно време, докато толкова милиарди човеци се нуждаят от спасение, изцеление, реализация и възкресение, разни служители на човешката(666) религия, в това число и твоят прехвален от теб страшниковски ля вей, въобще не им пука за никого освен най-вече за самите себе си, а в същото време истинските Светии нон-стоп ходатайстват пред истинският Господ Бог за спасение/осигуряване на всички човеци/одушевени, благодарение на които ти и всички останали чалнати от суетата човечета имате живот и при това малко или много благодатен, но ето как се отблагодарявате на Онези, без които сега дори нямаше да съществувате, а да не говорим че без истинският Господ Бог дори нямаше да можете да си починете в дълбок сън без съновидения, сиреч под формата на несъществуване, и като последни думи в този reply можем да кажем само това, внимавай много и ти и всички други, които се опитват(-е) да съсипят(-ете) Божията Работа, защото виж какво пише тук:

"Горко на света поради съблазните(т.е. поради верческите/духовните неправди), защото е неизбежно(т.е. понеже не-дай-Си-Боже може да се окаже неизбежно) да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда(т.е. но горко на онези човеци, чрез които верческото/духовното беззаконие се явява на света)!" Матей 18: 7,

"горко на този човек, чрез когото Човешкият Син се предава(т.е. горко на онези човеци, чрез които истинският Господ Бог е предаван)! Добре би било за този човек(т.е. за всеки такъв човек), ако не бе се родил." Марк 14: 21

лигльо, защо твоята медитация или твоята астрална проекция, или каквото е там, не ти помогне да разбереш?!, защото лиготенето не препоръчва никого пред истинският Бог, Бог е Любов, а не духовно превъзнасяне, духовността крие в себе си всякакви опасности, понеже е невидима за физическото зрение, може и да се вижда нещо през третото око, но само истинският Господ Бог е единственият, Който вижда всичко, докато останалите същества нямат и не могат да постигнат Неговото Всепознание, но в най-максималният случай могат да виждат само малка част от нещата, докато другата си остава непозната за тях

"И Исус рече: За съдба дойдох Аз на тоя свят, за да виждат невиждащите(т.е. за да прогледат физически слепите), а виждащите да ослепеят(т.е. а духовно виждащите да загубят окултните си възприятия/сетива/познания). Ония от фарисеите(т.е. онези от неправедните духовни служители/работници), които бяха с Него, като чуха това, рекоха Му: Да не сме и ние слепи? Исус им рече: Ако бяхте слепи(т.е. ако бяхте духовно слепи), не бихте имали грях, но понеже сега казвате: Виждаме,(т.е. ето, ние имаме духовно зрение/познание, затова) грехът ви остава." Йоан 9: 29-41

именно истинският Господ Бог и Светиите стоят зад всички случаи на изцеление, Те имат дълг да спасяват/изцеляват всички погинали/болни човеци/одушевени от вселенета, ето как медицината е лекувала, понеже не просто тя, но най-вече истинските Святи лекуваха през цялото време досега, но лекарите и хирурзите също участваха, понеже докато Светиите осигуряваха лечение по духовен път чрез молитви/ходатайства към истинският Господ Бог, лекарите най-малкото взеха пълно физическо участие в процеса на лечение, така че, сега трябва да благодариш на тях, а не на тралялавей и тям подобните откачалки
    Не ми отговори на въпроса. Как ще обясниш връзката между откриването на новите лекарства и намаляването на смъртните случай. Отговорът е повече от ясен за мен, но ти твърдиш че болестите са причинени от зли духове. Не разбирам как злият дух ще се повлияе от лекарства....И те помолих да не ми отговаряш с цитати, а със синтезирани от теб, с нормален словоред, изречения. Ясно и просто! Ти само разтягаш локуми и нищо не казваш. Все пак налучка едно нещо. Антон ЛаВей не го интересува за мен. Сатанизмът е индивидуална философия, насочена към развиването на индивида и крайната цел е да се превърнеш в Господ и да владееш сам съдбата си, а не да се криеш като някаква религиозна мишка и по цял ден да си биеш стената в главата и да викаш колко обичаш Господ. Но те разбирам, защо си избрал този път. Така се освобождаваш от всякакво съмнение и от всякаква отговорност(Истината е в Бог и всичко е негово дело). Но този път е за душевно слаби хора и хора с инфантилна психика. Ти си като едно дете, което боготвори баща си и тровиш сам себе си за да му се докажеш. И въпреки всички глупости, които си написал (копирал) и в които безусловно вярваш, все пак се вижда частицата самостоятелно мнение, която толкова дълго си се опитвал да елиминираш, но безуспешно. Не можеш да елиминираш това, което те прави човек - съмнението и любопитството към непознатото. Както и да е, не ми е в природата да съдя никого, защото не съм Господ. Освен това е арогантно и глупаво. Така че и теб няма да съдя. Ти си намерил своя път, но не правиш изключение от всички останали и пак плуваш в тъмнината, просто в другата част на бездната. Всичките потъваме в тая бездна, но е по-добре да знаеш че си там, отколкото да се заблуждаваш, че си на повърхността. Това правиш ти, мислиш си, че си открил истината, а всъщност си на дъното на бездната.
    Но в този форум, тази гледна точка, която според мен е по-близка до истината, не важи, защото тук има логична верига от твърдение-доказателство, което при теб липсва. Всъщност можеш ли да ми кажеш, защо изобщо пишеш тук , в този форум? Искаш да помогнеш ли? Държиш се доста враждебно и от далеч се вижда злобата ти, точно обратното на това, което проповядваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си