- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Английски език в София през лятото
Здравейте! През лятото обмислям започването на курс по английски за ниво в София.Въпроса е там, че има толкова много школи и центрове и не знам къде да се запиша за такъв курс. Бих искала ако някой от вас е ходил на подобни курсове и е останал доволен, или просто знае кои са по-добрите школи да ми кажете. Благодаря предварително![]()
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
почти всичко зависи от това на какъв учител ще попаднеш, и какви са ти финансовите възможности разбира се...
иначе аво-бел,британика,фарос,п р е с т и ж са най-реномираните. аз съм учил една година като малък (7 клас) в АВО и научих много за 1 срок. Атмосферата е приятна, учителите (повечето) са много взискателни, групите са добре сформирани - макс. 9-10 човека и в повечето случай 50/50 момичета/момчета, само хора на твоето ниво и т.н.
абе като цяло бъди сигурна, че там си заслужава - но ще олекнеш с 7-8-900 лЕва
едит ебем ти у форума, кво се случва тука бе
Последно редактирано от iziskanmladej88 : 06-12-2012 на 17:21
Аз ти препоръчвам British Council. Много са добри пък и точно сега лятото има няколко интензивни курса.
Току що разгледах и сайта на Алианс... имате ли някакви отзиви за тях![]()
I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]
Преди няколко години бяха едни от най-добрите, но след като се преместиха от Славейков и нивото на обучение падна (пак ти препоръчвам british council)
От доста време чета темите по форума и денс се престраших да се регна за да изкажа мнение. Не се косете с езиковите школи. 12 години посещавам такива и нищо не съм научил. Миналата година ме запознаха с една преподавателка , която се оказа и изпитваща по сертификатите Cambridge и от тогава реално започнах да напредвам. В езиковите школи е голяма масовка, верно по-весело е , ама като дойде време за изпит и се питаш, дали не е било по-добре да отидеш там подготвен. Отделно ако някой изостава, а други се справят по добре - то учителката върви с тяхното темпо, а това,че на теб ти трябва повечко време да го възприемеш си остава в твой пасив.
British Council!
PS. наскоро се ъпнаха малко старички теми (едната от Януари), не можа ли да пишеш там, а трябва да правиш нова тема за да те забележат?![]()
Британският съвет на улица Кракра номер 2 мисля, че беше номерът, там смятам, че правят най - добрите курсове по английски, също подготвят за изпити за сертификати. Това е, както беше упоменато по - горе, British Council.![]()
Преподавателката при която ходя е точно изпитваща по сертификатите на Cambridge към Бритиш консул. Ще може да ти каже точно над какво да наблегнеш или кое не ти достига. Говори и перфектен български.