- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ е meliss
Само констатирам фактите. Не те обвинявам, може пък въпросите да са причината... :Д
От колко време сте заедно с приятелят ти ?
не съм чел , сори ако се повтаря.
Рязана ли си?
Акала ли си по време на секс?
Правила ли си секс по време на акане?
Тройка правила ли си?
Какво мислиш за анилингуса?
Ходиш ли да се молиш?
Ако ти кажат "ставай християнин и заимай българско име, или ти режем главата", какво би направила?
Не ти ли е някак си глупаво да говориш езика на хората, които са най-мразени в държавата, наравно с циганите?
Самооопределяш ли се за българка?
Би ли се борила за БЪЛГАРСКИТЕ ценности?
Ако стане война между България и Турция, за кого би се борила? Неутрален отговор не е решение, трябва да вземеш страна.
Тъй като приятеля ти е далеч, исках да ти напомня за него.
![]()
n00bs
Много ми е смешно, когато някое момиче заяви, че няма да прави секс за милион. 1 милион ти е апартаменТЪТ (нарочно подчертавам на пълен член), колаТА, къщаТА (в баровски квартал по-скоро вила, но вече така е модерно), вилаТА (на морето) и ако си малко по-умна ще си уредиш така живота, че до края му ще ти носят тези пари равностойността в левове на продуктите, които можеш да купиш сега за 1000 лева
при дебела пачка от по 100 лева ще ти омекне дупето, а при милион да не говорим
типично изказване за човек, който няма и не е виждал много пари правиш (не те обиждам, защото много хора са бедни просто такава е държавата и това не е порок) Ако усетиш какво е да имаш пачка ще мислиш по малко по-различен начин
а за милион и аз бих пуснал
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 06:22
Съветвам те да се ориентираш към нещо различно от право и икономика, защото всекли втори стана такъв и пазара се пренасити. Няма да има хляб за тези хора.
А хейтърите в темата ви съветвам да се научите как да дразните човек. Мога да я настъпя и да я накарам да трепери за да ви направя едно показно (с турците съм особено опитен и много брутален не един и двама са изпадали в бяс от мен даже си мисля, че веднъж убих един през форум), но ми е жал, защото е момиче и смятам за пълна простотия заяждането с момиче. Също така грубото отношение към момиче е липса на самоуважение.
yakuza_ няма никакво значение дали гласува за дпс
http://novinar.bg/index.php?act=news...er=Mjk4NDsxMDU
при това нещо трябва на всеки човек с нормален интелект да му стане явно за какво става въпрос
също така теорията, че преди са били, а сега други не върви не случайно изселническите им организации между другото мразят дпс
въпросния Доган е комплексирана мишка. На такива места хората в сянка поставят страхливи и зависими хора (хора, които ги държат). Само по външния му вид можеш да разбереш какъв е. Величко от етажна собственост големия и страшен сокол (сопол)
Както и да е. Идеята ми е, че турците не са ни виновни, а ние сами си го правим. А и група еврюхи (да речем собствениците на бтв и не само), но това е друг въпрос. Те също не са толкова вредни, колкото нас самите за нас си. Факта обаче, че турците ни мразят и мислят за нас като за врагове си е истина. Според мен държанието между турци и българи трябва да е с уважение и като между хора. Виж на сила хубост не става. Нито ние ще ги заобичаме, нито те нас. Но можем поне да не си правим съвместното съществуване неприятно. Колкото и да се преструва и да се опитва да не го покзава по всяка вероятност ни мрази. Е има естествено изключения.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 06:44
Интересно ми е какво гледаш в едно момче. Как би класирала външен вид, държане (характер), уважение към теб, секс (да ти докарва много оргазми и да не те оставя незадоволена) и пари. Колко процента важност има в твоята оценка за кандидат за теб всяко едно от тези неща. (например външния вид е 40% важен, секса е 30% и тнт...)
Хубаво е на такива въпроси момичетата да отговаряте честно за да можем да се адаптираме по-добре по предпочитанията ви.
Това ми е въпроса. Лек ден ти желая.![]()
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 07:25
А, за тези, оставащи в България, например, от какъв хляб могат да ядат? Я, кажи, че ми стана интересно. Няма да ме откажеш де, но какво да учи в крайна сметка? Медицина и след това с това здравеопазване, страхотен лекар, ще да е. Или може би учител? С 350лв. заплата? Мда.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз уча електроника. Още не съм завършил университета (ту-софия), но навсякъде по света мога да намеря бърза реализация. В момента имам възможност за работа по специалността ми в България за 700 лева на месец (като студент после заплати и от 1200 лева тук не са рядкост за подобна квалификация). Друг е въпроса, че за тези пари (700 лева) няма да работя тук. Вместо това за 3 месеца на година като електротехник в Германия да кажем мога да си обезпеча после 9 месеца клатене на краката тук (както и правя с бригадите). 350 лева е в някакво екстремно селско училище. В София средно по 650 взимат даскалите по училищата. Иначе като знаете, че не се плаща добре на учител защо учите педагогика? Защото е по-лесно и само това са ви приели. Лекарите хич не ги жали. Там има нещо, което се казва благодарност. Дори и да не врънкат за пари, пак заработват доволно над 1000 на месец (особено специалистите например кожен лекар, а не общите) Медицинските сестри няма да ги коментирам. Ясно е, че са прецакани.
И не знам защо ми киселееш, че парите са ти малко. Аз такъв проблем нямам. Много хора съшо нямат. Щом аз мога, а ти не можеш, това означава, че проблема е в теб.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 07:33
Електроника? Е добре човек, може да е тъпо, ама според мен това за момиче е малко как да кажа... срамно, нетрадиционно? Как виждаш тя да се хване да работи такова нещо, абсурд. Екстремно селско вика, добре, човек. Толкова взимат, като махнеш всички ддс-та, удръжки и тн. Най - много да вземаш отделно още 300лв. за написани допълнително часове, + щедрите по Коледа директори, които дават по 50/100лв. Айде за гимназиите, учителите да вземат 450лв. примерно, защото един ученик е 1500лв. Та както и да е, имах предвид, че едно младо момиче да се захване да учи това + да работи това е малко странно. Отделно при нас поне в ТУ като влязат, сигурно няма човек, който да не е бил на заварка. Трябва да си много амбициран, да учиш и да знаеш, че си заслужава.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не мога да те разбера даже какво ми говориш. Казах ти да не ставаш учител. Не знам каква заварка са имали, но сигурно става въпрос за заверка и да нормално е да имаш около 10 заверки на семестър (подписа) и накрая да си завериш семестъра. Това не е поправка. А ако говориш за заваряване няма смисъл и да го коментирам, защото е нещо паднало от небето и нямащо много общо с разговора. Не ставай учител ти казах. Но като адвокат и икономист няма да сполучиш (в по-голямата част от случаите). Половин България и половин свят се юрнаха да учат за адвокати, мениджъри и икономисти. Бъдещето е в инженерните науки на ниво висше образование и занаятите на ниво средно образование (като майстор, водопроводчик, автомонтьор...)
Лек ден.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 07:57
Един познат е ел. техник и си докарва по 1000 лв от заплата като монтира камери и още 700-800 лв. от частно.![]()
n00bs
А и в чужбина не се търси неквалифициран и тъпо квалифициран персонал само да ви светна всичките негодни (не казвам, че ти си такава), които си мислят, че някъде ги чакат с тепсия. Притрябвала си му на някой да му разнасяш пиците или да му станеш шеф (мениджър). Също и богатите и красиви европейци не са приритали да им ставаш жена. Съотношението между мъже и жени е общо взето 1:1 и хубавите и богати англичани се излапват бързо от англичанките (има си един психологически феномен при който германеца си иска германка, българина българка и така козата си сака пръч). На пазара стои само гнилата стока. Демек идеята ми е да не летиш в небесата, а да се хванеш да учиш нещо, което е приложимо и различно от образование за шеф или принцеса (адвокатка с камшик)
Ти си знаеш де. Надявам се да се оправиш в живота, но когато станат много да им се иска по мекото попринцип се запушва мекото им се налага да разтриват пръстите на краката на този, за който са се гласили да са му шеф.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:03
Аз не съм казала, че искам да ставам шефка. Далеч съм от това, някой ден, ако ми се отдаде възможност може би. Просто си знам възможностите.![]()
Има много видове инженерни професии. Има проектанти, технолози, електроника, компютърни...
например проектантите стоят пред компютър и правят да речем схеми пос тандарти как ще мине захранването, жиците, капаци, отстояния и тнт. Не си го представяй като ръчкане по машина. Единственото им ходене е да огледат обектите. Те тези хора специално проектантите си имат национален ценоразпис. Е ако отвориш този справочник и видиш какви пари заработват за проектите си ще ти потекат лиги. Става въпрос за хиляди левове, които ако е взел обект за проектиране и не минава през шеф над него, може да изкара за месец. 7000 лева един проектант на ел частта на малко-средно заводче (не машините какви да са, а какви да са кабелите, осветленеито и тнт...) на месец като нищо може да заработи. Ако работи за фирма и има шеф над него да кажем 2000 ще му дадат. И то не в чужбина, а тук.
nIkEnCeTy_bE ти можеш всичко. Щом другите могат това означава, че можеш и тиВсичко е 90% работа, 5% талант и 5% късмет.
Интелектуалния труд е най-скъпо платения труд и тук става така. Мина времето на мутри, собственици на кафета и всякакви такива тъпаци.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:09
Да, знам, че е работа. Не съм казала, че ме мързи да работя. Но в крайна сметка искам да уча след време, и да работя, това което ме влече, това което желая, а не да се водя само от това колко пари ще вземам. Да, може да звучи глупаво и наивно, но не мисля, че дори в сегашната ситуация всичко е пари. Точно това, че дори когато завършиш, няма да щракнеш с пръсти и да започнат да валят 7000лв. заплата. Както и да е.
Въпроса е да учиш нещо приложимо. А не да се влееш в армията на гладни икономисти и юристи... Едно момиченце искаше да учи актьорско майсторство тук. Горкото наивно същество. А там колко е окупирано от децата на старата школа не е истина. В цял свят е така. Лицата от шоу бизнеса стават некадърните деца на големите богаташи или близките до властта. Нулева реализация за простосмъртните.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:18
nIkEnCeTy_bE ти ми харесваш, че не си куха лейка. Малко са хората, които възприемат чуждо мнение. Повечето са коне с капаци и каквото си фиксират няма сила, която да ги убеди в друго.
Да, така е. И аз от една страна се отказах от медицината, като мечтата ми нали беше хирург, мда. Просто тук няма реализация, а за в момента нямам амбиции да ходя в чужбина, за магистър някой ден, може би.
П.П Иначе аз приемам чуждо мнение винаги, а сега дали ще си взема поука, дали ще изцедя максималното е друг въпрос. Не съм човек, който се сопва. Всеки има своя гледна точка и свое виждане, и няма лошо да го изрази, ако е на място.