.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 297
    Повече от фен Аватара на babati
    Тук има реализация, но е по-лоша от в богатите страни от ЕС и Америка. Човек, който си знае цената и има покритие живее добре и в България. Пък и за лекар/хирург ще се намери работа винаги в ЕС. Така че нищо не ти пречи да учиш за такъв. Това отказах се, защото няма реализация е много смешно оправдание точно пък за тази професия. И тук и там има глад на медицински кадри и ще става все по-сериозен.

На колко години си?
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:35

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, през 2005 беше, тогава да имаш @ и + също беше...
    n00bs

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Работа, че има в ЕС за лекар/хирург да има. Аз и тази опция съм я мислила, но по-добре да си замина всичко да си изкарам в чужбина, отколкото да се тровя тук.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Щом не ти се излиза можеш да пробваш тук като лекар и ако тук не те кефи винаги можеш да напуснеш. Няма смисъл да учиш за такъв в чужбина, защото ни признават дипломите и лекарите са ни с добра слава. Завършването специално на медицина в чужбина не ти носи предимства пред завършването на медицина в България. Медицинските училища са ни много силни и богати (издържат се от хиляди чуждестранни студенти)

Но това е едно от най-тежките образования и не е за всеки. Много трудно се завършва и е много учене.

Щом не ти се излиза можеш да пробваш тук като лекар и ако тук не те кефи винаги можеш да напуснеш. Няма смисъл да учиш за такъв в чужбина, защото ни признават дипломите и лекарите са ни с добра слава. Завършването специално на медицина в чужбина не ти носи предимства пред завършването на медицина в България. Медицинските училища са ни много силни и богати (издържат се от хиляди чуждестранни студенти)

Но това е едно от най-тежките образования и не е за всеки. Много трудно се завършва и е много учене.

Компютърните ни специалисти, електрониката и машиностроенето от ту-софия също много ги тачат на запад. Виж ако кажеш право в някакъв софийски университет ще те погледнат както ще погледнат мемет завършил в азербайджан да речем.
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:43

Град
    Варна
    Именно, да. Моята воля и амбиция не е толкова голяма и това е един от недостатъците в характера ми, за съжаление. Но се опитвам да го променям и се надявам след време да е за добро.

П.П Хубаво беше да си поговорим. Хубав ден и много усмивки ви пожелавам.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Именно, да. Моята воля и амбиция не е толкова голяма и това е един от недостатъците в характера ми, за съжаление. Но се опитвам да го променям и се надявам след време да е за добро.

П.П Хубаво беше да си поговорим. Хубав ден и много усмивки ви пожелавам.

На колко години си?
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:46

Град
    Варна
    16, скоро 17.

П.П http://news.varna24.bg/358891.html Хора, ще мрем. (( А аз съм на училище 2-ра смяна, бива ли?!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    10ти клас е
    Иначе и аз до преди 6 месеца смятах да уча икономика воден от това че е лесно и има много момичета, после ми дойде акъл в главата
    Ся изкарах хубави оценки за техническите Вн и Сф и се надявам да изкарам и за СУ хубава оценка и да се занимавам с програмиране, там също има бая хляб
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Град
    Варна
    Пф, това програмиране и то. Аз другата година вече ще го видя какво е, що е. Щото с тая теория само, вече така ми е втръснало. Както не ми върви математиката, просто... но сигурно е интересно.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ох да ше измрем от жега
    Oh wait аз вече завъриш и си седя в стаята при пуснат на 22 градуса климатик
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Пф, това програмиране и то. Аз другата година вече ще го видя какво е, що е. Щото с тая теория само, вече така ми е втръснало. Както не ми върви математиката, просто... но сигурно е интересно.
    Не ти трябжва математика за него. Иначе малко жени се занимават с програмиране, повечето стават учители защото не стават за друго
    Ако ти трябва математика за да влезеш в университет, мога да ти давам уроци
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Град
    Варна
    Ей, гадино, не ме дразни! хахах Дано ни намалят часовете, нашето даскало е шедро. ))))) Иначе за уроци вече се предложи, ще те имам предвид. хахаха

Абе на вас ви е добре... аз какво да кажа, че като отида на работа трябва да отида с дънки и трябва да нося манта... :/
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    ^На работа имаш климатици и кауфа по принцип е студено,тей че тихо!

16, скоро 17.

П.П http://news.varna24.bg/358891.html Хора, ще мрем. (( А аз съм на училище 2-ра смяна, бива ли?!
    Ще мрете. Аз съм студенокръвен хибрид между извънземно и човек И моето извънземно не се притеснява от жега. Иначе мога да те посъветвам да не вярваш на нищо, което ти казват и да проверяваш всичко. Ако се научиш да го правиш ще видиш, че 80% от информационния поток по медии и около теб е лъжа. Това ще те направи интелигентна, докато другите плуват в потока на глупостта. Не разчитай на направени изводи и не се кланяй на авторитети (хора). Най-важното е да се научиш да мислиш сама и да анализираш ситуацията.

Ще ти дам един пример за изводите: В икономиката има закон, според който на пазар със свободна и ценова конкуренция (много малки фирми се конкурират с еднаква стока и конкуренцията им е чрез цената) ако се намали цената на стоката на даден производител той ще продава повече. Тук всеки мечтае да изкара стоката на много по-ниска цена от конкурента и всеки глуповат управител ако има такава възможност ще го направи без да се замисли за да си увеличи продажбите. Те просто така са учили. Но много малко ще се сетят, че много по-ниската цена на такъв пазар с почти еднакви цени ще накара потребителя да си зададе въпроса какво не му е наред на този продукт. И тук се получава един феномен, който е против икономическите закони - въпреки свалянето на цената и това, което е учено потребителя не купува най-евтината стока. И тук започват управителите да си мислят какво ли не им е нареди и дали не им мирише да речем сиренето на потребителите. От това нещо последиците може да са фатални ако се започнат промени.
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 09:01

Е вярно е, че се пдържа температура 22-23 градуса, но аз седя до входа където вратите постоянно се отварят и влиза топло, и като се добави, че не се спирам, след 5 мин започвам да се потя...

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Варна
    Да, btw. Сетил се кой да се оплаква, Боже!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Айдееееееее днеска всички жени, печки, османци, кучета ще са навън.
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    АБЕЕЕ ГАДИНО НЕ МИ СЕ ПРАВИ !!!
    В МГ-то трябваше юни месец да ходим с дънки и риза... а там е жегааааа
    а колкото до щедрото ни даскало, на изпращането на 12ти клас 1ва нямат часове, 4та имат по 20 минути в МГ намалени с по 5
    В цяла Варна има нареждане поради бедственото време да се прекратят часовете д 5:30 при нас се учи до 6;10 със заповед на директора
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

babati, ти си Rygel XVI

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Ще мрете. Аз съм студенокръвен хибрид между извънземно и човек И моето извънземно не се притеснява от жега. Иначе мога да те посъветвам да не вярваш на нищо, което ти казват и да проверяваш всичко. Ако се научиш да го правиш ще видиш, че 80% от информационния поток по медии и около теб е лъжа. Това ще те направи интелигентна, докато другите плуват в потока на глупостта. Не разчитай на направени изводи и не се кланяй на авторитети (хора). Най-важното е да се научиш да мислиш сама и да анализираш ситуацията.

Ще ти дам един пример за изводите: В икономиката има закон, според който на пазар със свободна и ценова конкуренция (много малки фирми се конкурират с еднаква стока и конкуренцията им е чрез цената) ако се намали цената на стоката на даден производител той ще продава повече. Тук всеки мечтае да изкара стоката на много по-ниска цена от конкурента и всеки глуповат управител ако има такава възможност ще го направи без да се замисли. Те просто така са учили. Но много малко ще се сетят, че много по-ниската цена на такъв пазар с почти еднакви цени ще накара потребителя да си зададе въпроса какво не му е наред на този продукт. И тук се получава един феномен, който е против икономическите закони - въпреки свалянето на цената и това, което е учено потребителя не купува най-евтината стока. И тук започват управителите да си мислят какво ли не им е нареди и дали не им мирише да речем сиренето на потребителите. От това нещо последиците може да са фатални ако се започнат промени.
    Така е, да.

П.П Поздрав от мен и заминавам. http://www.youtube.com/watch?v=M1V4mlaF_UU

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Е вярно е, че се пдържа температура 22-23 градуса, но аз седя до входа където вратите постоянно се отварят и влиза топло, и като се добави, че не се спирам, след 5 мин започвам да се потя...
    Що стоишп на входа?Да не си портиер?:Р

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    АБЕЕЕ ГАДИНО НЕ МИ СЕ ПРАВИ !!!
    В МГ-то трябваше юни месец да ходим с дънки и риза... а там е жегааааа
    а колкото до щедрото ни даскало, на изпращането на 12ти клас 1ва нямат часове, 4та имат по 20 минути в МГ намалени с по 5
    В цяла Варна има нареждане поради бедственото време да се прекратят часовете д 5:30 при нас се учи до 6;10 със заповед на директора
    Аз тая година не намазах намалени часове от изпращането, защото бях 1ва смяна. При нас 2-ра намазват. Е МГ винаги е прецакано, прав си. хоохоохох

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Поне се научих на математика
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS Виж мнението
    Що стоишп на входа?Да не си портиер?:Р
    Мм не, работя в отдела който е най-близо до входа...
    Някои колеги примерно работят в отдел млечни и замразени храни... ходят с якета

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си