Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
Рязана ли си? не
Акала ли си по време на секс? не
Правила ли си секс по време на акане? виж горното
Тройка правила ли си? приятеля ми е достатъчен
Какво мислиш за анилингуса? не съм пробвала
Ходиш ли да се молиш? не съм толкова вярваща
Ако ти кажат "ставай християнин и заимай българско име, или ти режем главата", какво би направила? едва ли някой ще ми го каже
Не ти ли е някак си глупаво да говориш езика на хората, които са най-мразени в държавата, наравно с циганите? не мога да променя факта, че зная турски и не го намирам за глупаво
Самооопределяш ли се за българка? може да се каже
Би ли се борила за БЪЛГАРСКИТЕ ценности? ДА
Ако стане война между България и Турция, за кого би се борила? Неутрален отговор не е решение, трябва да вземеш страна. като момиче не намирам за необходими да се боря ако стане война
Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
Тъй като приятеля ти е далеч, исках да ти напомня за него.
почти всеки ден се виждам с приятеля ми така че банана е излишен
Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
Много ми е смешно, когато някое момиче заяви, че няма да прави секс за милион. 1 милион ти е апартаменТЪТ (нарочно подчертавам на пълен член), колаТА, къщаТА (в баровски квартал по-скоро вила, но вече така е модерно), вилаТА (на морето) и ако си малко по-умна ще си уредиш така живота, че до края му ще ти носят тези пари равностойността в левове на продуктите, които можеш да купиш сега за 1000 левапри дебела пачка от по 100 лева ще ти омекне дупето, а при милион да не говорим
типично изказване за човек, който няма и не е виждал много пари правиш (не те обиждам, защото много хора са бедни просто такава е държавата и това не е порок) Ако усетиш какво е да имаш пачка ще мислиш по малко по-различен начин а за милион и аз бих пуснал
предпочитам сама да си изкарам парите с труд отколкото със секс... аз правя секс от любов
Съветвам те да се ориентираш към нещо различно от право и икономика, защото всекли втори стана такъв и пазара се пренасити. Няма да има хляб за тези хора.
и аз забелязвам същото, но ме влече

Интересно ми е какво гледаш в едно момче. Как би класирала външен вид, държане (характер), уважение към теб, секс (да ти докарва много оргазми и да не те оставя незадоволена) и пари. Колко процента важност има в твоята оценка за кандидат за теб всяко едно от тези неща. (например външния вид е 40% важен, секса е 30% и тнт...)
Хубаво е на такива въпроси момичетата да отговаряте честно за да можем да се адаптираме по-добре по предпочитанията ви.
Това ми е въпроса. Лек ден ти желая.
в едно момче разбира се че първо гледам външния вид, но след няколко минути започвам да следя и държанието и отношението. Колкото и да е хубав един човек , ако не ме уважава, той не е за мен. Секса както писах и горе не ми е някакъв фактор, по който да избирам. Когато се запознах с сегашния ми приятел бях девствена и секса не ми е бил критерий. Външния вид има около 10%, любовта 60%, а отношението 60%