.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на Colombia

Question Почистване на лицето при козметик?

Здравейте приятели!

Имам един въпрос към вас.
    Мисля другата седмица да отида на козметик,за да ми почисти лицето професионално.Нямам акне и т.н. само отделни пъпки от време на време,но ми остават белези и не е много приятно.
    В къщи съм постоянно с ексфолианти,гелове,маски и т.н.но си усещам,а и козметичката ми каза,че имам нужда от почистване.
    Преди се справях и сама,но сега сякаш само това не ми върши работа.

Искам да ви попитам как точно се процедира при почиственето на лицето?Имате ли много зачервявания след като излезнете от салона и до колко време отшумяват?

Общо взето,ще се радвам да ми обясните всичко,за което се сетите.

Благодаря ви!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ами главните неща са парна баня, ръчно махане на черни точки, дарсонвал и маска. Другото е бонус и при всеки козметик е различно Лично аз след почистване съм страшно зачервена. Внимавай при какъв козметик ще идеш, защото ходих два пъти при две различни и резултатът беше 1-2 седмици да ходя с рани по лицето и червенини, а нямам много пъпки. Иначе без зачервяване няма как да минеш, но, ако е добре направено минава до другия ден

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Амии преди ходих на козметичка.Това продължаваше 2 години и половина,но резултатът е,че ти излизат нови пъпки,заради дразненето на кожата при стискането и ти остават дупки по лицето.Където и да ходиш е все тая,моята козметичка принципно е мн добра, не е нещо от нея просто не е хубаво за кожата...Според мен пъпките,черните точки и т.н. трябва да се третират и вътрешно, и външно смисъл с кремове,антибиотици и т.н....по-добре отиди на дерматолог много по-бързо ще ти оправи проблема и със сигурнст няма да ти останат белези..(=

дупките са почистените от черни точки пори... точно дерматолог ми препоръча почистването на мен...
    иначе наистина е добре да се третира и вътрешно, но като няма силно изразено акне явно просто е от годините и типа кожа

Да,знам че има доста пляснати в ръцете,дето гледат да ти вземат парите и да те направят на...
    Тази,при която ще ходя я хвалят доста и съм чувала наистина добри коментари за нея.
    Ок,де казваш рани.Чак толкова ли да те стискат?!?А колко ти вземат?
    И на мен така ми казаха,че до другия ден горе-долу ще съм ОК.
    А какво точно представлява дарсонвала?Навсякъде го чувам,но ще се радвам да ми обясните от първа ръка.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    дупките са почистените от черни точки пори... точно дерматолог ми препоръча почистването на мен...
    иначе наистина е добре да се третира и вътрешно, но като няма силно изразено акне явно просто е от годините и типа кожа
    да и това е вярно зависи си от човека...=)

едно през което тече ток и успокоява кожата.... много е приятно
    ии да доста яко ме стискаха и беше ужас а иначе различно вземат от 20 до 40 са ми вземали... при тази,която ме прави добре, е 30

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    А какво точно представлява дарсонвала?
    http://condiciashop.com/darsonval

Иманно от годините и аз на това го отдавам.Кожата ми е чувствителна.Определно,не от най-най чувствителните,но все пак...
    А преди беше много чиста и свежа.Пък съм доста бяла и като ми остане някакъв по-тъмен белег от пъпка хич не е приятно.
    На 20 съм.Сега някак си просто се натрупаха замърсявания,които както казах третирам усърдно,но си има нужда и от още нещо.

Междодуругото,това за честото посещаване на козметични салони за почистване,ми го каза и моята козметичка.
    Думите и бяха''Ако,някъде са ти казали,че трябва да ходиш всеки месец за да те стискат,явно са искали просто да ти вземат парите.Това се прави само когато има нужда.''

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако отидеш веднъж - няма да ти навреди. Сама ще прецениш дали си доволна или не, следи лицето си 1-2 месеца след процедурата и сама ще си направиш изводите дали ти понася на кожата.
    Аз лично бях доволна като отидох за първи път - 39 лв ми взе, 2 астрономически часа беше процедурата, като помежду основните неща, имаше и 3 маски. Процедурата свърши вечерта към 9, излязох от салона и бях мнооого зачервена. Ужасен срам изпитвах, добре, че се стъмваше. След 5-6 дни, обаче, нямаше и помен от стисканията. Кожата ми беше чистичка, гладка на допир, по носа нямах черни точки - абе, сияеше. Препоръчвам ти да не мажеш с нищо кожата до пълното й възстановяване (до 1 седмица), може само някакво леко хидратиращо кремче, няма нужда дори от измиващи гелове и т.н, по-добре недей да тормозиш кожата, дай й време сама да се възстанови. (А това става чрез ЕСТЕСТВЕНАТА ексфолация на кожата по време на възстановяването, тя започва фино да се бели, но това да не те плаши)
    Последно редактирано от koshtramba : 06-12-2012 на 17:22
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

koshtramba,а ти имаше ли проблема кожа тогава с акне или само отделни пъпки?
    Защото като ви слушам всички,и да нямате и да имате сериозни проблеми пада много стискане.И на мен ще ми излезне някъде около 40 лв.
    Именно и аз така смятам да направя.След 1 процедура ще си наблюдавам кожата и да видим какъв ще е резултата.
    Определно,няма да я подлагам на допълнителни ексофианти и т.н.

Благоадря за съвета.

Благодаря на всички всъщност!Ако се сетите още нещо пишете.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Проблемна кожа с много пъпки - не бих казала, просто с доста черни точки и тук-таме пъпки. Общо взето - май съм като теб, петната след тях ме вбесяваха.
    Но, стискане ше си има, по-добре повечко и да си по-червена, но да си добре почистена.
    Иначе, не се притеснявай, че като излезнеш от салона ше си като замеряна с кайма.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

бе то добре ако само е червена ама да не я направи с рани че ще си ги носи 1-2 седмици

Хахаха!koshtramba много правилно го каза...предполагам
    Ама няма какво да се лъжем и сега лицето ми не е в перфектната си форма,така че ще се прежаля с 1 проба пък дано да е успешна!

Виж си ЛС-тата.

бе то добре ако само е червена ама да не я направи с рани че ще си ги носи 1-2 седмици
    Абе дано не.Щото като я гледам доста внимателно работи.За сега само 1 път съм била при нея за веждите и определно ми хареса.

дано... успех и ти стискам палци да се похвалиш с чисто хубаво лице

Мерси за палците!
    Аз ще ида в петък да я поразпитам по-подробно и ако всичко е ОК в понеделник отивам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен ми взима 15 лева.
    И аз съм много зачервена след това ама е нормално де и адски боли ;x

Голям фен Аватара на pepa97
    едно през което тече ток и успокоява кожата.... много е приятно
    ии да доста яко ме стискаха и беше ужас а иначе различно вземат от 20 до 40 са ми вземали... при тази,която ме прави добре, е 30
    и аз съм така

Аз вчера ходих и бях като някакъв домат,нямаше място ,което да не беше зачервено...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Според мен тези неща можете и сами да си ги направите в къщи и то доста успешно и като си го правиш сам няма да имате рани, защото ще усещате колко силно да стискате, отделно че го правите вечер и на сутринта вече всичко е ок. Няма да се срамите, че сте червени. Парна баня, чисти ръце, стискане, салицилов спирт, маска за затваряне на порите и успокояване и готово. Аз така процедирам и съм нямала проблеми с рани и зачервяване на следващия ден до сега.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Според мен тези неща можете и сами да си ги направите в къщи и то доста успешно и като си го правиш сам няма да имате рани, защото ще усещате колко силно да стискате, отделно че го правите вечер и на сутринта вече всичко е ок. Няма да се срамите, че сте червени. Парна баня, чисти ръце, стискане, салицилов спирт, маска за затваряне на порите и успокояване и готово. Аз така процедирам и съм нямала проблеми с рани и зачервяване на следващия ден до сега.
    Не може вкъщи ,те използват най-различни кремове ,уреди.Ние може да си ги изтискаме ,ама нямаме другите неща .Някак си не се получава.Пък и те са специалисти-знаят точно как да изтискат пъпката-моята не е просто козметичка ,завършила някакъв си курс ,а е МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИЧКА,различно е!!!Беше много добра и мила с мен и когато ме болеше спираше ..

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Както каза pepa97: има разлика между козметик и медицински козметик. Търсете вторите, това са хора, които са учили и са стажували при специалисти. Не казвам, че няма кадърни козметички, които са изкарали само курс. Просто медицинските козметици са по-надеждни и могат по реално да преценят състоянието на кожата и адекватните за нея процедури/продукти.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си