Здравейте! В петък си купих епилатор (Philips Satinelle), пробвах го, но ми се образуваха големи червени петна под мишниците, които боляха непоносимо. А на краката направо се врязаха на 2-3 места дисковете (предполагам от това е станало там) и ми станаха резки, но бяха само 2. Вчера реших да се епилирам пак под мишниците и краката (само единия можах вчера) и на крака ми се образуваха доста повече резки, а подмишниците беше кошмар - големи червени участъци, които просто не искат да минават никъде. Болката е ужасна!!! Най-голямата беда обаче е, че утре имаме прощална вечер (7 клас) и просто не мога да си представя да ида с тези отвратителни червени резки по краката и болезнени червени петна под мишниците. Мазах се със Здраве лека формула, със лосион за тяло, нищо не помага! Моля ви, не знам как да успея за 30тина часа (то толкова г/д остава до прощалната вечер) да махна тези нелицеприятни и големи петна (половината мишници)! Аз съм с рокля до коляното, а горната й част е като потник и не мога да отида с друго!

Намерих в един магазин рол-он Nivea Pearl & Beauty или нещо подобно, пишеше, че става за след епилация, чудя се дали успокоява кожата, или пък да си взема рол-он за след бръснене (макар и това да не е бръснене, но пък пише, че помагало на кожата да се възстанови). Мислех да си ексфолирам кожата като се изкъпя утре, но дали ще мога с тези ранички? Наистина съм притеснена, моля посъветвайте ме какво да правя и какъв продукт да използвам, за да махна тези ужасни неща до утре вечер!