Трябва ли да бъдат приспани бездомните кучета, или има и по... хуманен начин да се справим с проблема? Може би ако се измислят някакви програми, стимулиращи осиновяването, нз, обаче не съм "за" приспиването.
Предпочиташ да си по-умна или по-глупава от евентуално гадже? [/b]По-глупава. Иначе най ще ми допадне да сме г/д равни де.[/b]
Вярваш ли в паранормалното? Не, но филми с такива неща най-много ме плашат :д
Ако трее да си избереш само една храна, за цял живот, каква би била тя? Сандвичите броят ли се за една храна?
Би ли жертвала 10 айкю пойнтс за да си доволна от тялото си? Не.
Най-хубав спомен? Спомням си миналата година като ме питахте такива въпроси колко ми беше неприятно :д Не мога да избера един.
Най- лош? Тук е същото.
Желаеш ли да си направиш някъде пиърсинг, ако да къде?! ДАм, дори обмислям доста сериозно да е в близкото време. Мислила съм си за език (малко ми е банално и не ми харесва чак толкова, но пък зараства бързо, а искам да видя как ще ми седи и какво е усещането :Д, няма да е за вечно де), хрущял на ухото и отзад под врата на гръбначния стълб.
А татос?! Преди бях мн навита, но сега не мисля, че има част от тялото ми, която бих пожертвувала.
Амбициозна ли си? (дръндрън) Да.
Живееш ли за мига? Този въпрос всъщност никога не съм го разбирала :д Не знам, на моменти е, по-скоро да.
Съвестна ли си? Да.
Намираш ли се за отговорна? (игнорирай това, което са ти казвали другите) Ми, всъщност да. Жалко, че не ми се получава :Д
От 1 до 10, колко силно те привлича идеята за самоусъвършенстване? 7-8
Моментно удоволствие или дългосрочна полза? Това не е ли същото като втория въпрос? В момента не разсъждавам много, така че първото.
И защо не правиш почти нищо? Не знам, наистина.
Според теб, защо не можеш да си комуникираш толкова добре с хората? Дълго е за обяснение :Д Най-вече заради родителите ми (повече майка ми) + училището ми до седми клас.