.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос за устния изпит по английски език след 8 клас в профилираните гимназии.

Здравейте! Понеже след няколко дни ми предстои изпит по английски език и имам няколко въпроса. Изпитът ще се състои от две части - писмен и устен. Моите въпроси са за устния. Искам да попитам как точно се процедира с темите. Можеш ли да говориш по тема, която предварително си подготвил или трябва да избереш някоя от зададените на място? Даскалката ни е дала на всеки човек по една тема, която да подготви на устния. И ако има зададени теми колко на брой са? И има ли вариант да теглим темите, а не да ги избираме?

Anyone? ^_~

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    май има картинки и по тях обясняваш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    май има картинки и по тях обясняваш
    Не е така. ;/

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    о, сериозно ли? :О

аз на моя изпит в 8ми клас имах тест+есе, нямах спийкинг
    на теста ми в кеймбридж асосиеишън имах спийкинг с партнър, имах спийкинг и по картинка и дискашън между 3ма..по зададена тема
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Принципно устния се прави от учителя, който ти преподава и той определя какъв ще е и как ще протече. (поне при нас беше така - разделихме се по двойки/тройки, дадоха на 15 теми, за да напишем диалози по тях и после си теглехме като имахме един час да си преговорим диалога и да се подготвим). Най-добър отговор на въпроса ще ти даде госпожата ти, ния няма как да гадем.

Тя ни каза, че отиваме и почваме да говорим по темата, която ни е дала предварително. Но понеже четох тук малко из форумите и реших да питам. ))

Ще ти кажа как беше на моя изпит: като влезеш в стаята си вземаш писмения тест и си теглиш номерче. На това номерче ти е номера на темата. На нас ни дадоха 5 минути да си преговорим и после ни извикаха и започнахме. При нас учителките ни даваха насочващи въпроси и отделно ни питаха за нас самите и за някои от другите теми.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

На нас госпожата вчера ни даде към 21 теми на дъската ние учим по opportunities for bulgaria и ни каза че това ще ни бъдат темите за говорене ако искаш мога да ти ги пратя но не съм сигурна че на вас ще ви бъде същото

а и госпожата каза че ще се теглят темите кой както се прецака

Форматът явно се определя от самото училище и навсякъде е различно. Ще се надявам да говоря по моята тема, че ако се наложи да говоря по някоя друга ще гледам като retard.

Smile

може ли да ми дадете темите... ние също учим по opportunities for bulgaria

И ние учим по тях, ама доколкото знам приятелка ми беше разказвала, че влизаш в стаята , усмихват ти се и те поздравяват, питат те как се казваш, на колко си, откъде си и тия въпроси, след което ти дават няколко плика и трябва да изтеглиш един от тях, във всеки има някакъв въпрос, който трябва да прочетеш на глас и да отговориш, после ти показват картинка ,която трябва да опишеш, както и човек и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си