- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Градската баня - Вашите прогнози за мачовете на Евро 2012
0:3 Гърция-Русия, голмайстори Дзагоев, Павличенко, Аршавин и Киржеков (каръка)
1:2 Чехия- Полша голмайстори Левандовски, Полански, Блашчиковски чехия-Пиларш ли там къв е,
Последно редактирано от TheManTheLegend : 06-16-2012 на 18:09
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
що ги пуснаха да са и двата по едно и също време, сега какво ще се прави от 7 до 10![]()
![]()
Какъв де Роси от Чехия, какъв Гигс от Англия... хахахах
Гърция - Русия - 2; 0:2 - Дзагоев, Павлюченко, Аршавин, Кержаков,
Чехия - Полша - 2; 1:2 - Росицки, Пилар, Левандовски, Блашчиковски,
На големи форуми, последните мачове от групите винаги са по едно и също време. Това се прави за да няма уговорки и за да не се възползва някой отбор/и от резултат от предходния мач.
Примерно, ако довечера Гърция и Русия играеха от 7 и руснаците бият, а после от 10 Чехия и Полша...чехите ги устройва и равен и те ще се възполват от това, че знаят това предварително.
Иначе, ако Гърция бият стават с 4т., колкото имат и Русия, а ако чехите направят х - ще имат и те 4т., но вероятно ще имат най-лоши показатели. : )
Мда,именно за тва се прави.
Като цяло съм изненадана от развоя на повечето мачове...Интересува ме група Б...чакам ги с нетърпение утре...искам малко Немско машинно масло,Дания едва ли ще покажат повече,от това ,което (не)показват, нека ми мирише на стъпкани лаленца. Ах какъв кеф.
maDamn
Ако имаш БНТ 2 ,там дават вторите, аз естествено съм Марко Тотев и я нямам...затова livestream-a ще ме спасява.
Не мога да изпусна Дойчовците![]()
maDamn
За да има стъпкани лалета със сигурност, трябва да дадат точка на Дания, защото, ако Дания паднат и Холандия бият Португалия (ама поне с 2гола разлика) си се класират. : )
Маки...силно се съмнявам това да се случи.
maDamn
Гърция - Русия - 2; 1:3 - Дзагоев, Павлюченко, Аршавин, Гекас
Чехия - Полша - 2; 1:2 - Барош, Пилар, Левандовски, Блашчиковски
аз по бнт 1 на тв и на лаптопа, пък на настолния ще пусна бнт 2 /дал съм прогнози и за двата ма4а едната е 0-3 за Русия др 2-1 за Чехия
6б3З10
след мачовете Гърция - Русия и Чехия полша, нещата са си почти същите, само Ermic има една точка и класирането е следното:
1.TheManTheLegend - 8,5т.
2.kindergarden--------8т.
3.Аз (prosto_chovek)--7т.
4.Ermic -------------- 5,5т.
5.psychopath----------4т.
6.RedArmy -----------2т.
7.bootyboy------------2т.
![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 06-16-2012 на 21:26
а на мен няма ли т нали познах 4е 4ехия 6е бият ???
6б3З10
Тея мачове бяха подигравка![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
запо4нах по-късно да давам прогнози тук и 6те е подигравка да не полу4а заслужената то4ка след като познах победата на 4ехия
6б3З10
обърках се, не ермик, а ти позна, наистинаМоя грешка, корекцията е внесена
![]()
оу как може да ме сбъркаш с тоя да го ева![]()
6б3З10
давайте прогнози за мачовете утре
Дания - Германия - 1:2 - Бендтнер за Дания, за Германия - Швайнщайгер, Гомес, Йозил.
Португалия - Холандия - 1:1 - Пепе за португалците, за холандците - ван Перси, Робен![]()