.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво ще кандидатствате след 12 клас и къде?

Какво ще кандидатствате след 12 клас,ще ползвате ли оценка от матура или разчитате на изпити?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    в ТУ Варна/с оценка от матура по физика/ да не съм луд да давам пари за изпити

Така е,за някои университети наистина не си заслужава да се ходи на изпит...

при положение, че може да ползваш оценка от матура и тя е хубава, няма смисъл от излишни пари за изпити

Аз съм се записала на изпити в СУ,но мисля да кандидатствам с матурата,защото чета само лоши отзиви за оценяването там

С оценката от матурата ще кандидатствам Педагогика.

Къде ще кандидатстваш,защото и на мен едно от желанията ми е педагогика

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Архитектура във Виена само с диплома
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    С оценката от матурата ще кандидатствам Педагогика.
    И аз така - с оценката по БЕЛ, ще кандидатствам за НУПЧЕ в Русе. Ти за каква педагогика мислиш да кандидатстваш?

С оценката от БЕЛ - ПУПЧЕ за сега.

Цитирай Първоначално написано от aleiram Виж мнението
    Аз съм се записала на изпити в СУ,но мисля да кандидатствам с матурата,защото чета само лоши отзиви за оценяването там
    Няма значение какво мислиш ти. Ще ти се вземе по-високата оценка и с нея ще кандидатстваш, улеснили са те хората. Тук -> http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...stezatelen_bal

Иначе това дето млЪкниве казва, че нямало смисъл да се ходи на изпити.. Ами, мойче, не е баш така.
    Аз ще кандидатствам Психология на 3 места - СУ, НБУ и Варненски свободен (един конкурс, който ако го спечелиш учиш първата година на разноски на университета). Естествено, Свободният е за най-крайни случаи, понеже и мен ме притеснява оценяването в СУ. На предварителен се изложих и ако и на редовен е така, не искам да влизам на някакво много задно желание.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

А какви са ви оценките от матурата по БЕЛ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ТУ София, с изпит (вече доста успешно изкаран) и диплома

Цитирай Първоначално написано от aleiram Виж мнението
    А какви са ви оценките от матурата по БЕЛ?
    5.77 имам по БЕЛ, така че направо съм приета Ти къде мислиш да учиш и каква педагогика@ Аз - НУПЧЕ (с англиийски език) в Русе
    И колко ще ти е балът?

Аз имам по-малко 5,29 и искам в СУ,но незнам дали ще ме приемат,а балът не съм сигурна колко ще ми е защото ще ходя и на редовния изпит

някой да има представа как се образува бала в ЮЗУ ? Ще съм му много благодарен. Интересувам се от право,психология и публична администрация.

В балообразуването за ЮЗУ(всички специалности/професионални направления) участва: средния успех от дипломата за
    завършено средно образование. Оценката от явяване на конкурсен изпит се умножава с коефициент 1,25.
    Психология-Български език или история на България; или Държавен зрелостен изпит по бълг. език или история, или философия;
    Право-1. Български език или Държавен зрелостен изпит по бълг. език 2. История на България (тест) или Държавен
    зрелостен изпит по история
    Публична администрация-Български език или история на България; или Държавен зрелостен изпит по бълг. език или
    история, или философия

:)

мерси много.ами от каде може да видя максималния бал за тази година и минималния по тези специалности от миналата година

също така чух че очастват и отделни оценки от дипломата,но как става ?

Цитирай Първоначално написано от georgiivanov1 Виж мнението
    също така чух че очастват и отделни оценки от дипломата,но как става ?
    Доколкото те разбрах: например за НУПЧЕ гледат за бала оценките от дипломата по БЕЛ и английски. Да кажем, че по Бел през 4-те години (9, 10, 11 и 12 клас) си имал 5,5,6,6 и средно ще бъде 5,50. По английски е по същия начин.

Не знам дали за това питаше де

Много се саднах като влязох в тоя форум

http://www.math10.com/bg/visha-matematika/

просто си виждам в бъдеще първата двойка по ВМ

Френска филология в СУ и ПУ с изпити.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си